Salajencele alaturi de Mihaela!![88]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va salut cu drag. Sunteti minunate, cum va stiam. Fiecare gand a ajuns la noi inzecit. Si nu in ultimul rand va multumesc pentru gestul vostru frumos. Ne-a uns la suflet.

Am citit pe diagonala, nu prea stiu mare lucru ce s-a intamplat prin Zalau...doar am sa-i spun Biancai ccc ca numarul meu vechi de mobil l-am schimbat pe cartela, dar daca nu l-a alimentat nimeni, nu mai e valabil. Adica nu-l mai am. Am avut numai mobilul din Suedia.

Elvira, e firesc sa te intrebi...dar daca cu Ovi a vb cu socrul meu si dupa plecarea lui de aici, eu nu. A si plecat fara sa-si ia la revedere, fara nici un cuvant adresat mie. Era suparat si probabil asa a ramas...n-am sa aflu niciodata. Supararea lui insa era de alta natura...n-a inteles din pacate niciodata(si nu pentru ca nu i s-a spus, ci pentru ca nu voia, avea el teoria lui si atat) de ce am plecat noi din Ro. Pentru el faptul ca Ovi era medic, era totul, dar sa profeseze in Ro. Asa am devenit tradatori de tara si el a inteles ca banii sunt aici mult mai stralucitori(ca asta ar fi fost de fapt motivul la care am venit aici...desi cum va spuneam, i s-a spus de nenumarate ori adevarul). Dar eu stiu un lucru. Despre morti numai de bine! Asa cum a fost, a fost tatal lui Ovi si respectul meu l-a avut intotdeauna. Imi pare insa rau ca putea avea o viata mult mai buna, dar el n-a crezut asta. Sau ca sa spun mai corect, era buna din punctul nostru de vedere. Pentru el nu...Asta imi pare rau...Dar a fost viata lui si a trait-o asa cum a dorit.

Va pup acum, mai viu mai tarziu.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela, bine ai revenit .cum e silvia? obosita? diana cum s-a descurcat?

mai, fara suparare, perceptia mea a supra socrului tau e cu totul alta.eu cred ca nu a vrut sa deranjeze pe nimeni, in trecerea lui pe pamant.sunt sigura ca dupa pierderea sotiei nu a mai luptat cu boala si chiar si-a dorit sa moara.cred si sunt convinsa ca si-a iubit baietii, dar si pe nurorile si nepoata/nepotii lui,dar nu a stiut sa se faca inteles, sa se exprime.si nu in ultimul rand in adancul sufletului lui a acceptat ca va e bine peste mari si tari, da efectiv nu a avut curajul sa recunoasca.bag sama ca fu nitel [mai mult] mandru.oricum ideea e ca fu un om deosebit ptr ca a dat lumii doi baieti speciali.ma inchin in fata lui, chiar daca nu l-am cunoscut.sa-i fie tarana usoara.

PS mihaela, ai o mama deosebita.

Emma INVINGE cancerul!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia o punctat foarte bine. Eu nu mai am nimic de spus. Miha VA las, merg si eu la Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Daca aseara m-am culcat deodata cu gainile, adica la ora 9 amu n-am somn asa k pusai de-o cafelutza si va astept aci la povesti ....

Mihaela, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. Asteptam sa ne spui cum s-a comportat Silvia si cum s-a descurcat Diana in lipsa voastra. Eu stiu deja ca aman2 au fost ok dar asteptam povestile tale ca tare fain ne scri.

Hai ca mai dau o raita pe net , poate-poate mai apare careva in zona !!!

Mergi la inceput

17 lucruri pe care nu mi le-as dori vreodata

Nu mi-as dori sa fac tot ce vreau, iar altii sa nu faca nimic din tot ce vreau eu. As ajunge sa cant dupa dansul altora. Ar fi imposibil de vazut.

Nu mi-as dori sa fiu pusa in postura de a-mi afla viitorul, fara sa pot sa schimb nimic in privinta lui. As fi nemultumita de prezent, as sta pitita in umbra trecutului. Mi-ar fi frica ca pericolul ipotetic ar deveni real. Nimic nu ar mai fi de pierdut.

Nu mi-as dori sa ajung in rai si la intrarea in el sa mi se spuna ca m-am inecat. Nu as nimeri unde trebuie. As ajunge in iad.

Nu mi-as dori ca eu sa ma schimb si lumea din jurul meu sa ramana aceeasi. Revolutia tot nu ar incepe. Din dor de vechiul eu, as uri ceea ce m-a determinat sa ma schimb. As uri lumea.

Nu mi-as dori sa mi se puna piedici si sa nu cad niciodata. Nu as avea de unde sa ma ridic. Nu as vedea maini care culeg de jos ceea ce au impiedicat picioarele. Ar fi tragic, insuportabil, mijloc de durere. Ar fi inuman.

Nu mi-as dori sa nu mai ploua niciodata. Nu m-as mai bucura niciodata de soare. Fara frig si ploaie, ar parea totul sumbru si rece.

Nu mi-as dori ca eu sa pot sa fiu eu daca asta ar insemna sa renunt la toti ceilalti.

Nu mi-as dori sa fiu fericita daca toti din jurul meu ar fi nefericiti. Fara ei, ar disparea motivul bucuriei mele. Ar insemna sa fiu confuza in privinta definitiei fericirii.

Nu mi-as dori sa fiu barbat daca nu as fi si femeie inainte. Nu as intelege cum a reusit Eva sa-l faca pe Adam sa-si piarda capul. Nu as mai putea sa vad gravitatea pacatului si sa inteleg tentatia marului.

Nu mi-as dori ca singura dorinta pe care ar trebuie sa o aleg inainte de moarte sa fie aceea de a trai. Si sa se indeplineasca. Ar inseamna sa bantui doar in amurguri.

Nu mi-as dori sa pot sa iubesc si sa nu am pe cine iubi. Ar fi durere, pierdere. Ar fi risipa si pacat. Ar fi inexistenta unui subiect fara de obiectul care il face sa existe.

Nu mi-as dori sa ajung pe luna si sa nu mai am cum sa ma intorc. As ramane blocata in spatiu. Nu as avea ce mai cauta pe pamant.

Nu mi-as dori sa cunosc iubirea si mai apoi singuratatea. As prefera intotdeauna invers. As uita ca a existat vreodata singuratatea.

Nu mi-as dori sa am bani multi daca din cauza banilor nu mi-as mai dori nimic.

Nu mi-as dori sa fiu parasita fara sa parasesc la randul meu persoana care m-a parasit. Nu m-as simti niciodata razbunata. Nu as afla ce inseamna iertarea.

Nu mi-as dori sa descopar leacul care vindeca orice boala pe care stii ca o ai, daca nu as stii de ce anume sufar.

Nu mi-as dori sa am incredere in toti ceilalti daca nimeni nu ar avea incredere in mine. Nu mi-as dori sa calatoresc daca as stii ca nu as ajunge niciodata la destinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!

multam de cafea.

Emma INVINGE cancerul!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

"neata! Multumim de cafea Adriana! Foarte interesante si adevarate cele 17 lucruri.
Mihaela, bine ai revenit! Te lasam sa te odihnesti si sa te reacomodezi la programul normal, si apoi te asteptam aici.
Oti, si eu vreau musai sa vad ce ai mesterit ieri. Hai ca ma duc sa caut prin alte parti, poate am noroc si gasesc vreo poza.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Va doresc o sambata minunata , cu mult soare si relaxare la maxim !!!

Am fugit la cosmetizare si apoi sa vad o printesa mica si dragalasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Imi pare rau ca eu nu pot veni, dar nu vreau Doamne fereste sa ia printesa ceva raceala de la Stefan. Lasa ca vine vara si ne intalnim noi cu printesa!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza! Multzam de cafea, ma duc si eu imediat sa o beau.

Bia .

Fetele sunt OK amandoua. Silvia, daca mai trebuia sa ne confirme, a fost de milioane. Nu cred ca exista placere mai mare decat sa calatoresti cu un copil cara adora sa faca asta. A fost incantata de tot si de toate, desi a calatorit cu avionul la 2 ani jumate nu mai tinea minte si acum a fost de parca ar fi fost prima data. A dormit de cate ori i-a fost somn, indiferent unde...in avion, masina, feriboat...a mancat de cate ori i-a fost foame...ce mai. Diana s-a descurcat bine, a fost pe maini bune. I-a fost dor de noi si abia a asteptat sa venim cu totii acasa.
Silvia ne-a zis in RO: "Mami, nu-i fain aici, da-i frumos!"...ceea ce ne-a tradus mai tarziu ca nu-i fain inseamna ca e praf si mizerie dar ca e frumos, adica nu-i urat. Ei ii place in Ro si abia asteapta sa mai mergem. Deh, n-a dat piept cu birocratia . Dar s-a bucurat pe suedeza cand feribotul tragea aici in port: "ce bine e acasa!"
Ce a fost bine a fost ca ne-am revazut cateva rude dragi. Mama a stat 3 zile cu noi si am dus-o inapoi la Zalau cu masina asa ca am vazut-o vreo 30 de minute si pe matusa. Apoi rudele lui Ovi, matusa lui care e o femeie super. Si fratele lui...si restul rudelor cu care ne vedem tare rar. A fost bine pentru Silvia ca i-a vazut. Desi dupa inmormantare a venit la mine uimita: "Mami, dar astia aici toti ma pupa...de ce?"

Cam atat...mai viu mai deseara.

PS. Am citit eu pe sarite si n-am inteles tare bine...mergeti sa o vedeti pe Casia? Daca da, un gand bun de aici de departe pentru Maria si pentru ea. Sa creasca mare si sanatoasa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput