Salajencele alaturi de Mihaela!![88]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

eu fac, daca tot sunt acasa, da nu mai mult de 3 portii
dar s-ar putea sa fac 6 feluri si sa le impart jumi juma cu fina, deci 3 portii din 6 jumatati diferite

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Si yo fac praji ...... la comanda
Cu mancarea tot asa patesc si eu k si voi , intreb ce vor , ei zic orice, pe cand prepar .... ooooooo .... da asta avem de mancare ????
Mofturi ... plus ca ai mei nu mananca numai o data din acelasi fel de mancare . Greu si la noi la capitolul asta.
Azi am fost la coafor toate 3 fetele si ne-am facut "mumoase", iar dimineata merg la cosmetizat si despadurit
Andreea are fffoooaaarrtteeeeee mult de invatat ca pe 30 are smart la matematica, apoi la romana , apoi urmeaza Kinder mate, romana si engleza, apoi cel de cultura generala. Fata asta s-a inscris la toate concursurile , dar si trage saracutza de ea si invata tare mult. Mi-e si mila cat poate sa se strofoace ca sa stie tot. Pana acum are doar FB , a terminat clasa I -a si a II-a cu FB pe linie. Sper sa-i tina DD naravul.
Am fugit sa pap ceva si poate mai trec mai tarziu !!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va pove ce am patit azi-dimineatza ... dau sa scot masina din garaj si cum e cam in panta garajul meu trebuie sa proptesc usa cu pietre. Ei dracie ca trecu usa peste una din ele si imi zgarie masina pe partea dreapta la usa din spate. Culmea-culmilor ca exact luna asta am renuntat si la full-casco din cauza banilor si am zis ca daca in 2 ani de zile nu ni s-a intamplat nimic n-om pati exact acuma ceva. Si uite ceasul rau cand spusai acele vorbe ... colegu cica s-a gandit si s-a asteptat sa se intample ceva cu masina k de obicei asa e. Pove cu asiguratorul si imi spune ca majoritatea celor care renunta la casco ccc o patesc , daca nu in luna aia, in luna urmatoare. Dar am rezolvat deja si luni dimi imi duce colegu masina in service si o reparam.
E vineri, dar nu e 13

P.S. Vorba unora... poate or fi ceva boscoane

Mergi la inceput

Adriana, ce bine ca mai dai si tu pe aici!
Ar trebui sa trec si eu pe la despadurit, ca in ultima vreme am folosit doar "coasa" electrica..da pe anumite zone mai sensibile nu suport...pe acolo doar ceara....
Felicitari pentru Andreea...ce fetita ambitiosa ai...si eu ma strofocam la scoala, dar sincer amu cred ca nu merita (shht, sa nu auda vreun copil ).
Iar imi face figuri tastatura....am avut de corectat la greu, imi apar doar anumite litere, desi eu apas pe tastatura pe toate

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Adriana, ce bine ca mai dai si tu pe aici!
Ar trebui sa trec si eu pe la despadurit, ca in ultima vreme am folosit doar "coasa" electrica..da pe anumite zone mai sensibile nu suport...pe acolo doar ceara....

Asa si eu Diana, pe alocuri nu merge "coasa electrica" si atunci apelez la ceara, dar cum singura nu ma descurc merg la un salon specializat, k doar tre sa castige si fetele alea ceva, nu ????

Citat:

Felicitari pentru Andreea...ce fetita ambitiosa ai...si eu ma strofocam la scoala, dar sincer amu cred ca nu merita (shht, sa nu auda vreun copil ).

Mersi de felicitari O sa-i spun ca e apreciata de prietenele virtuale ale mamei ei. E harnicutza foc. Si incepe sa greseasca din ce in ce mai putin. Isi face temele singura , noi doar o verificam. E descurcareatza. Acum stiu ca fiecare mama isi lauda copiii, dar , comparativ cu alti copii de varsta ei , se straduieste si invata mult mai mult. Nu o atrage nici calculatorul, nici TV ... iese afara la joaca , cu rolele, cu bicileta . Sta singura la troita si se joaca cu prietenele ei . Mai vin cateodata colegi sau colege de clasa in zona. E cuminte , chiar nu ma pot plange deloc de ea.

Mergi la inceput

Ia fetelor ce am prestat eu..tocmai am scos din cuptor ultima tura..
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22050/Palmieri/#entry680046
a mancat Stefan de s-a spart

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna sara, buna sara! Iaca viu si io la raport. Azi fusam pe afara ca o fo o vreme super. Am vrut sa scriu o gramada citind ce ati scris ana amu insa amu nu mai stiu nika ce sa va zic. Merg sa dau o tura si revin, Poate ma sistematizez nitel si imi amintesc. A, da : Giulia sa pui retetele alea de le zisei. Suna tare bine da habar nu am de unele ce sunt. Miha, chiar asa, nu ati ajuns inca? Cred ca sunteti foarte obositi, va si va imbratisez cu drag. si revin.Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:

Ia fetelor ce am prestat eu..tocmai am scos din cuptor ultima tura..
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22050/Palmieri/#entry680046
a mancat Stefan de s-a spart

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na seara!!iaca si io prezenta la raportu de seara.

giulia, sper ca esti ok dupa operatia la dinte.sper sa nu invinetesti , ca ai pus-o.

adriana, amu nu da rau.da io ma asteptam ca andreea sa fie exact asa cum ai descris-o.parol.are cu cine samana.chiar ca e cuminte si modesta.ai 2 fete reusite.poate una imi vine de nora.

diana, esti belea, da?ma faci sa stric tastatura ,care si asa merge aiurea.balesc aci de mama focului.asa ceva .

oti, tu ce pana mea ai mesterit azi?hai pe mess si arata-mi ca mor de inima.nu am rabdare pana maine.

mihaela, revedere placuta cu diana.

Emma INVINGE cancerul!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:

eu fac, daca tot sunt acasa, da nu mai mult de 3 portii
dar s-ar putea sa fac 6 feluri si sa le impart jumi juma cu fina, deci 3 portii din 6 jumatati diferite

ai vacanta de paste?

bine soro daca te ai cu coptaturile,cremele, ornatu si alea,alea ar fi pacat sa nuprestezi tu acasa.da io ce sa fac? ca-s cu doua maini stangi.

Emma INVINGE cancerul!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput