Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 20
EvaF spune:
| Citat: |
felicitari :)) ![]() ![]() este super scump micul Noah. ce privire victorioasa are. Se vede ca are pe [e cineva sa il incurajeze la orice pas :)gata de acum incolo ai baiat mare....ma intrebam eu ce-o fi cu tine azi. sa intelegem ca de-acum incolo asta va fi programul de forum? |
saru'mana, Anamona. E haios cum se baga peste tot. Numai ca, intr-devar, fiecare mica "victorie" se intampla sub ochii mei, cauta mereu privirea mea, mereu mereu, ma cauta din ochi oriunde as fi si imi zambeste ghidus la modul"vezi ce fac eu, mami". Uneori intra in dressing (sunt usi glisante si le trage sau se baga sub canapea cu o viteza uimitoare si de acolo incepe sa tipe sa il scot. Este argint viu, acum e aici si intr-o secunda s-a "topit". E incredibil un pui de 6 luni ce viteza poate avea si cum intra in cele mai neasteptate cotloane sa exploreze el tot
Vroiam sa mai zic ceva de alaptare. La 3 luni la puseul ala urat nu prea ai ce face, eu atunci am avut cateva seri in care el tragea de tzitzi cate o ora, si se goleau el mai vroia dar il lua somnul si scapam ieftin {se plictisea cat sugea)insa de cateva ori m-am impacientat sa nu ajung pe lapte praf. Am rezistat. E o capcana urata. Daca apuci sa ii dai LP e aiurea, el accepta poate si scade si productia. Am fost ff tare si nu am cedat. Acum insa, la diversificare, papa si solide si cam scapi. Dar se umplu prea rau sanii si te intrebi ce faci cu laptele. Ca se tot umfla. de aceea il pun la san chiar daca el nu cere, cand da de tzitzi tot bea. ca altfel sa stau cu ei asa umflati nu stiu daca e ok.
Nu cred ca te lamentezi, te inteleg ca incepi serviciul. Eu nu am problema asta. dar te stiu hotarata asa ca sunt deja convinsa ca va fi bine. Totul pleaca de la "mansarda", sa te tii tare. E ff important!
Angelynna,

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son !!!
Corrina spune:
Eva, dar frumos mai e Luca al tau!!!
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
anamona spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Atunci o posibila solutie ar fi sa te mulgi mai des, adica din ora in ora ca sa imiti suptul Theei, dar ca sa nu ramana copilul fara papa, fa-o dupa ce suge ea. |
daca mulg dupa thea numai ramane nimic....o solutie ar fi sa folosesc celalalt san dar imi e teama ca nu se umple suficient in doar o ora.
probabil ca daca sa mulge mai des dupa ce suge thea s-ar extrage f utin. Pot pune laptele in frigider si sa completez punga la urmatorul pompat? daca da, de cate ori merge figura asta....
ma gandesc ca ar fi aiurea sa pastrez pungute separate cu 5-10 ml in ele, nu?
Nausica spune:
| citat din mesajul lui EvaF Am vazut si eu pozele Aniei de la botez, fff faina si nonconformista tinuta. Chiar original. Fara volanase, ff fain. Si mamica a fost tare la inaltime. Pupam donshoarele. ![]() |
si noi. Pt. tinuta Aniei raspunzatoare e nasha, eu doar am aprobat Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Corrina Eva, dar frumos mai e Luca al tau!!! |
Tu vorbesti?
Te pup.
Si eu i-am dat portocala -suc- lui fi-miu ieri si azi. Gand la gand. La inceput i se strepezeau dintii (aia doi care stau sa creasca acu'
Va pupic pe toate. Ma bag si eu la patut ca mi-a ajuns atata alergatura dupa el, schimbat ca se face tot ceva de speriat, spalat haine, imbaiat, gadilat copil si sotz. Mi-a venit si mie ora de

Noapte bune tuturor mamicilor si bebeilor
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son !!!
babymom75 spune:
Anamona, exact la asta m-am gandit si eu - stoarce putinul ala ce ramane dupa Thea si aduna in frigider/24 ore, apoi baga la congelator. Eu zic ca e imposibil ca in cateva zile sa nu creasca cantitatea de lapte. Succes!
Ma bag si eu la
.
Noapte buna!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Nausica spune:
| citat din mesajul lui anamona Pot pune laptele in frigider si sa completez punga la urmatorul pompat? daca da, de cate ori merge figura asta.... ma gandesc ca ar fi aiurea sa pastrez pungute separate cu 5-10 ml in ele, nu? |
In niciun caz lapte cald peste cel rece. Il pui si pe cel nou la frigi, si abia dupa ce se raceste si acesta le amesteci.
Si pompeaza mai mult, asa stimulezi let-down-uri succesive.
Eu cred ca organismul (lactatia) tolereaza orice program de muls, cu conditia sa fie regulat. Eu ma mulg de 5 ori pe zi (Ania maninca exclusiv lapte de tzitzi, exclusiv muls). Prima oara dimineata, pina in 9, cind scot aprox 300ml. Apoi inca de 4 ori, la intervale mai mult sau mai putin egale, ultimul muls fiind in jur de 12 noaptea. In timpul zilei scot 125-150. Si sinii mei s-au obisnuit asa. Dar cum Ania n-a supt deloc, probabil sinii mei cred ca pompa e bebele.
Si acum Ania bea aceeasi cantitate de lapte, desi maninca deja cereale si banane. A doua masa - cereale facute cu laptic de tzitzi si banana piure, antepenultima masa cereale cu lapte de tzitzi. Dupa ce termina amestecurile respective, da gata portia de laptic.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
CosmyB. spune:
Babymom wowwwww super mamica de 4 ori. Sa-i alapteze pe toti.. 4! Toata admiratia 

Sanatate lui Dragos 
Noi papam mar, morcov si dovlecel. Le tot combin, marul cu cereale sau cu morcov crud, dovlecelul facut la abur cu morcovel crud. O luam incetisor ca nu e graba deloc. Papa f bine, numai morcovul la abur nu prea e pe gustul ei, numai combinat cu altceva, asa ca am renuntat un timp si mai si constipa. Tot tzitzi e preferata ei 
Nikolici marul il poti strecura prin strecuratoarea de ceai, eu asa fac, nu-mi place deloc ideea cu tifon nici la branzica nu o sa fac asa. 
Eva ce nazdravanel ai tu acolo, controleaza tooot ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
CosmyB. spune:
Anamona si eu am sanii mici, sau ma rog ii aveam
ca acum au mai crescut
insa lapte este suficient, poate daca as mai si mulge nu stiu daca s-ar reface asa repede...
Dimineata e considerabil mai mult lapte, ma si dor, chiar si acum, poate pt ca Maya nu suge noaptea, sau poate ca atunci are timp sa se refaca ca eu dorm.. nu stiu... e si la tine asa? ca atunci poti incerca sa te mulgi dimineata, ca sa-i ajunga si ei lapticul.
Fug la 
ca am ramas singura de paza ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
Nocom spune:
Hmmm,
Nu s-a trezit nimeni?!?!?1
E prima oara cand sunt prima!!
Ce sa fac ca nu prea stiu, Dau eu cafeaua ![]()
sa schimb capitotlul nu stiu......
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA