Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 21
aly_c20 spune:
Neata!
Eva
...m am gandit de cateva ori la Luca, eram f curioasa cum sta cu sportul
, tinand cont ca el de la 2 luni,parca, se tinea pe picioruse. E un nazdravan! Sa va traiasca!(acum i se zice Noah, ca sa ma adaptez si eu
)
Noi ma inceput diversificarea pe la 5 luni jumate...l a inceput era super incantat, papa tot din crastonel, acum insa, cu chiu cu vai papa vreo 5 lingurite! pana acum i am dat cartofi, morcov, dovlecel,mar, para, suc porto, carnita de pui. Dar preferata lui e tzitzi de mami
.
Multumesc lui Dzeu ca inca am destul lapte.Adica, puiul meu inca se satura doar cu tzitzi
, pentru ca am zile in care nu vrea alta papa...si nu i pot baga cu forta in guritza
.
ii place sa bea apa/ceai din canita.
i-au iesit dintzucii de jos si probabil cat de curand vor iesi si cei de sus ca e tare agitat si curg balutzele la greu
.
la capitolul sport e inca destul de lenes.nu merge de-a busilea, doar se impinge de picioare si ridica fundul in sus
,dar nu m ar mira sa poata sa mearga de a busilea si sa nu o faca din comoditate
. Eu ziceam la toata lumea ca Sebi e lenes nu vrea sa se intoarca singur de pe spate pe burtica, doar pe o parte si apoi daca l impingeam eu putin se ducea pe burtica, pana mi a facut surpriza si l am gasit pe burtica si cu telefonul meu in mana.de atunci, cum plec din camera il pun in patutz.
A descoperit ca are calitati vocale si canta non-stop. E un copil fff vesel, iar rasul lui colorat e molipsitor!
Abi astept sa mai citesc din postarile voastre sa aflu ce va mai fac puiutzii!
Cu Joy am tinut mult legatura prin sms-uri.Sofia e o dulceata de fetitza!
Incerc sa pun niste foto si apoi revin!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
alexa si mami spune:
neata! Nocom, multumim de cafea. Aly, ma bucur ca sunteti bine.
alexa, cipri si mami
gaia.nevia spune:
oaaa, oaaaa, oaaaaa!!! cine ne schimba si pe noi de pampersi? maaaamiiii
si
for ya all! 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Buna dimineata,multumim de cafele.
Alexia nu s-a trezit asta noapte decat la 5 sa manance,a fost un pic caldutza ,da nu i-am pus supozitor pana spre dim.
Aly cat ma bucur ca sunteti bine

ALina
Ce faceti?Cum stai cu exersatul?![]()
Ada,Nocom
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei