Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
anamona spune:
apropo de puseul de 6 luni....chiar mai functioneaza legea cererii si ofertei?
eu in curand o sa ajung sa ma indoiesc....deocamdata am sufletul plin de speranta..desi azi surplusul de 50ml s-a transformat in 10 ml....am incercat mai tarziu si am completat pana la 30-40ml, dar Thea a cam ramas fara laptic...nu a plans de foame dar am simtit-o eu ca nu s-a mai hranit klumea.
Azi am inceput si cu Galaforul... In cat timp s-ar regla lapticul? DEja sunt in a 6-a zi de pompat suplimentar.
Si mai am o intrebare stupida: ce se intampla cu laptele ala mult de peste noapte pe care nu il bea sugarul? se absoarbe de la sine?
pe bune? eu simt cateodata sanii plini si cand pun pompa nimic....
kllemi spune:
eva te rog spune-mi si mie cum ii dai mango, pulpa sau suc????

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
gaia.nevia spune:
piolica, sa-ti zic ce am patit cu Teo pe la 4 luni.
Asteptam pediatra sa vina sa ne faca vaccinul. Teo deja se intorcea singur pe burta, si statea cu placere asa, jucandu-se cu manutele, sugandu-si degetele, etc.
Pt. ca statea tare frumos si n-avea unde sa cada, l-am lasat asa 15 minute cat m-am invartit prin casa cu treburi.
Si vine pediatra. Il ia in brate... si vede pe mana lui o pata violacee de toata frumusetea (uratenia, adica...
).
Aoleu, ce-i aia!!! Eu nu stiam nici atat cat ea, n-o vazusem pana atunci.
Vai, sare ea in sus. Nu-i fac vaccinul, ca daca are nustiuce boala hemofilica?! Si ne trimite la analize (nu mai zic ca i-am facut analizele si nu le-a putut citi, ca nu aveau cu ce compara in baza lor de date de kko pt copii asa de mici
...)
Cert e ca, in seara aia, in timp ce il tineam pe burta pe bratul meu ca sa eructeze, el hop, s-a mufat pe mana mea si a inceput sa tocaie. Ca la tzitzi, de unde tocmai se desprinsese.
Cand ma uit si-l intorc de-acolo... aveam si eu o pata fix la fel cu a lui.
Aha... vampirila
... te-am prins!!!!
I-am aratat si pediatrei si ne-a facut vaccinul... nu stiu daca n-o fi crezut ca m-am supt singura de mana ca s-o conving, ca mi-a zis ceva de genul...pe riscut dvs...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
anamona spune:
hihihi babypoint citeste forumul...asta e chiar f bine...poate asa mai lucreaza un pic la partea de respect fata de client.
Sunt pe departe locul 1 in topul nesimtirii magazinelor online.....sunt de fapt singurii care au reusit sa ma enerveze de vreo cativa ani buni de cand tot comand diverse online.
gaia.nevia spune:
intrebare de...geaba! daca, prin absurd, mai face cineva comanda pe bimbomarket, spuneti-mi si mie va rog.
Vreau niste huse de scaun auto, huse scaun de papa si alte nimicuri... sau spuneti-mi daca ati vazut asa ceva prin tara.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Anamona, verifica-ti tehnica de muls si modul de pozitionare a pompei. S-ar putea ca acolo sa fie problema daca zici ca-ti simti sanii plini si totusi nu reusesti sa scoti nimic. Eu asa am patit la inceput cu pompa manuala de la Avent, pana m-am prins cum sa fac corect.
Laptele ramas nu se resoarbe, ramane in san si-l va goli bebe ulterior, dar dupa o faza de sani plini lipsiti de stimulare prin supt mai multa vreme, se va secreta mult mai putin lapte, pt. ca creierul si-a primt semnalul: "e prea mult, nu s-a papat/golit"
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
anamona spune:
musette
multumim frumos
angelynna
vroiam sa iti zic si tie ceva dar am uitat! asa ca de data asta doar
ici tie si Crinei :)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia intrebare de...geaba! daca, prin absurd, mai face cineva comanda pe bimbomarket, spuneti-mi si mie va rog. Vreau niste huse de scaun auto, huse scaun de papa si alte nimicuri... sau spuneti-mi daca ati vazut asa ceva prin tara. ![]() |
Ada, eu tocmai am cumparat material sa retapitez scaunul auto care a ramas de la Victor - un Romer King, ca m-am haotarit ca nu mai iau altul nou iar husa veche arata deja "horjita" rau. Am luat material cu Tweety pe fond rosu si vatelina si o sa le duc la o croitoreasa; ma costa maxim 30 RON toata distractia. De ce nu incerci si tu varianta asta de criza?
Mama lui
Victor (12.09.2003)
Corrina spune:
Scuze ca insist, nu stie nimeni cum arata o alergie la un aliment nou?
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
babymom75 spune:
Corrina, manifestarile pot fi f. variate, dar de regula apare asa numita urticarie, adica niste bubite/pete mai maricele, rosii, ca niste muscaturi de tantari, distribuite pe tot corpul, dar cu predilectie la extremitati ( maini, picioare, fata ).
Mama lui
Victor (12.09.2003)