Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Babymom prietena ta e suuuuuper !!!! Felicitari si toata stima pentru ea ca reuseste asta 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Claudina am intrat si eu la Gruia si Vlad Am plans cand am vazut imaginile ....Offf cata nedreptate si cati medici incompetenti....Tu ii cunosti pe parinti ? De ce nu deschid si aici la ajutor umanitar un subiect ??? Se vor strange si de aici niste banuti si le vor fi de folos , mai ales ca nu au nevoie de asa multi bani pentru operatie. |
Lamurti-ma si pe mine, ca mi-a scapat... ce e cu Gruia si Vlad?? Sper ca nu despre Gruia al Nerantulei e vorba, nu?
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Corrina spune:
Buna seara,
Va rog frumos sa imi spuneti si mie, daca stiti, cum ar trebui sa arate alergia la un aliment nou introdus?
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
babytza spune:
Babymom nuuuuuu , e vorba de doi fratiori gemeni. E povestea lor la semnatura Claudinei.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui 300 Sa nu te superi pe mine ca ma bag, dar daca vrei sa nu-ti lase sanul nu-i mai da LP. Si pune-l la san cand iti plange, chiar daca ai impresia ca n-ai lapte; daca stai intr-o pozitie relaxata o sa vina si lapte; roulul puseului de sase luni e sa te suga pana iti ies ochii din cap ca sa produci mai mult laptic. Asa ca mami, tare pe pozitii, si mai ales relaxeaza-te zilele astea. si si nu te supara pe mine ca mi-am permis sa ma bag in chestia asta. Noi am mai discutat pe teme conexe |
Mi-a placut! Chiar mi-a placut!

Nici io nu puteam zice mai bine.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
alexa si mami spune:
Aly, bine ati revenit! Babymom, toata admiratia pt mamica eroin! Bblushii cum sunt?
alexa, cipri si mami
angelynna82 spune:
Uoffff, numai a mea e cam lenesa...in patul nostru se intoarce doar jumatate, a lui mamaie e putin inclinat (e canapea) si se intoarce complet...sta pe burta si atat (e fun-dul cam greu
). Felicitari bobceilor pt realizarile lor
..las ca va prinde si Crina din urma![]()

Aly ti-am admirat comoara, moama da' cat par are
e bestial
am Sebi si mami
Tzitziri a fost in spital cu David pt ca avea diaree, acum e bine, mai urmeaza putin tratamentul dar sunt acasa...mai multe va povesteste ea
Babymom la semnatura CLaudinnei este un link "Un copil are nevoi de ajutor", nu, nu e vorba de Gruia al Nerantulei
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
EvaF spune:
Sara buna
| citat din mesajul lui musettepink Noi suntem bine,foarte plimbaciosi |
Raspunsul meu: DA. Dupa masa i se face si putin sete si e numai bun laptele de tzitzi.
ii dau dar nu mereu, cand simt ca ar vrea (de cele mai multe ori)
Dar intre mese ii dau clar, asa ca mananca diversificat dar mai ba si laptik intre mese.
Nu cere dar daca ii ofer sanul ii ia, asa ca...
Ancule
, meniul nostru astazi a fost: la 10h00: 100ml de mango +branzica calcica
14h00: 160 ml de cartof dulce +dovlecel
17h00: 30 ml suc de portocale
18h30: para "aburita'+ mar "aburit" cam 40ml
Si eu stiu ca oul se da de 3 ori pe saptamana dar daca ai facut o exceptie nu e un capat de tara. Eu, de ex, ieri si azi cand mi-am facut suc de portocala, nu am rezistat si i-am dat si lui Noah 30 ml. Sa fie sanatosi cu regulile lor
. Nu au fost probleme, el si asa se kkceste cam de 5 ori pe zi, cu sau fara porto.Acum doarme dus.
Azi noi am stat ca indragostitii, alergatura mare ca se baga peste tot. E ceva de speriat. Ia uitati si voi aici. Si a dormit fff bine: 22h00- 10h00, cu o trezire la 05h00 pt tzatzeala (l-am si luat la noi in pat atunci)
Aly, bine ai revenit.

Cum sunetti? Cum e Sebi?Am vazut si eu pozele Aniei de la botez, fff faina si nonconformista tinuta. Chiar original. Fara volanase, ff fain. Si mamica a fost tare la inaltime. Pupam donshoarele.

Mai am cateva pagini de citit

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son !!!
anamona spune:
claudinna ma bucur ca ne-ai aratat povestea lui gruia. Simteam nevoia de vreo cateva luni sa donez ceva pentru sanatatea unui copilas. Povestea lui m-a emotionat la lacrimi. sper sa fie intr-un ceas bun, iar gruia sa se faca bine.
kllemi spune:
buna seara cam tarziu este adevarat dar nu mai apuc sa termin de citit la cat sunte-ti de harnicute..![]()
BABYMOM super dragoselul tau, chiar nu mai are rabdare sa fuga prin casa, a mea se intoarce pe burta cu atata viteza ca se mai rostogoleste inca o data si ramane blocata ca nu prea intelege ce sa intamplat, de ce nu este pe burta
si nu stie decat pe partea dreapta....
MUSETTE si eu ii dau san dupa ce ii dau mancare, sau mai nou de 2 zile ii dau apa.....eu zic ca este ok
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Am plans cand am vazut imaginile ....Offf cata nedreptate si cati medici incompetenti....