Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
bujo spune:
Asaaaaa deci, a fost luna plina???? Si io care ma intrebam de ce nu am adormit decat la 1, apoi s-a trezit Filip si n-am mai adormit decat la 2, iar de la 4 la 5 juma am stat la taclale ca nici el nici ma-sa n-aveau somn. Nasol moment.
Ile vreau sa vad casa bre!!!!!
bujo mami de Filip
dr_anca spune:
La multi ani Iza si toate dorintele sa ti se implineasca alaturi de Timeea si sotul tau!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
dana81 spune:
FLO cred ca m-ai luminat pt ca alaltaseara i-am dat para cu iaurt si posibil ca asta sa fi fost cauza, mda...mai taiem un fruct si asa nu le mananca cu placere...off, of mai, mai
RALU pai daca de la bere te faci praf de ce nu incerci si tu un whisky![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dia_filipas spune:
Ooka felicitari pt. pa-pa! Si Miruna face, da nu constient. Mai, nu numara pana la 18 ani, fii mai optimista, eu numar pana la 14! Totusi o sa aiba buletin, deci o scot de pe al meu, cum se zice! ![]()
A mea mutza e rockerita
...de cateva zile da din cap stanga-dreapta si rade dupa, deci clar ca face de distracie! Ii place tare mult cand dau si eu, ca mie imi falfaie parul si o distreaza.
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Ralu79 spune:
Dana- pfoaaa de la whisky cre'ca intru in coma alcoolica
Nu poci inca sa beu ca Mirunica inca suge. Da si cand nu mai suge sa vezi ce ma apuc de baut si de fumat![]()
Dia- imi dai miel, imi dai miel, ta na na na na na
Eu numar pana la 18-ce-i sigur e sigur
Da, si Mirunei ii place orice e legat de par- sa dau din cap, sa o gadil cu parul, sa i-l pun ei in cap, tot felul de variatiuni pe aceeasi tema. 
dia_filipas spune:
Ralu asa e
! Iti datorez un miel, ca tot vin Pastele! hi hi! Am vazut scris ooka cu bold si am comis-o! ![]()
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Kimmy spune:
Dana,Cami,Xena,Dma,Dia si Anca
va multumesc din suflet pentru urari.
Intre timp am primit poezica de la profa
.Multumiri 1000,e tare frumoasa ![]()
Timi mi-a facuit cadou un puntulet in gingie,deci in maxim 2 zile avem dintisorul nr 3
,mult asteptat,cam 4 luni jumate ![]()
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
kamelya spune:
Iza
SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !!!
vad ca e loc de party ,vin si eu si as
cate putin din toate dar cred ca nu mai o aud pe Daria cand se trezeste la noapte sa pape ![]()
Dana
mamei tale
pepenasilor sarbatoriti azi 
_
un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos 
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
M&M spune:
Mmmmm... vad ca e petrecerea e in toi!!!
Dia, si aici bate vantul tare!!!
Noi am iesit o juma de ora sa ne plimbam , dar bate vantul tare si s-a si innorat 
Cristina, mami de Mihaita