Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Anna.....ii dadeam cu ce aveam la indemana...Bepanthene, galbenele...acuma depinde si unde e crapatura la buzite..
Nu stiu ce sa-ti zic de Cicatrizinu' asta....

Kimmy...multumim de urari!
Felicitari pentru ridicatul puiului in picioare!
Eu cam intrasem in panica cu asta....aveam 9 luni implinite si nici un gand...nici de ridicat de una singura nici de mers in 4 labe...baga doar tarasuri!
Ei...in 2 saptamani si-a dat drumul la tot....acum merge tinandu-se de mobila peste tot...are viteza la mersul in 4 labe....am scapat si eu de un pitic mic si cicalitor!

Ileana...bun ..revenit! Matzele sper sa se obinuiasca sa convietuiasca impreuna(ca si tine cu socrella) or else......hmmm
Sa pui poze cu mirobolantul apartament...pe unde e localizat, ca acum s-a construit destul de mult in Bucuresti!
Vladutzu ce mai face?Vrem poze si cu el....sau in primul rand cu el:)!
Pupicei

Dana....offff.....dormi si tu cu bebe cand poti sa recuperezi somnul pierdut!
Combinatii....se poate sa fie de la asta!
A mea se baloneaza de ex de la caisele blenduite cu tot cu coaja(doar la pulpa n-are nimic) si de la mazare...in rest e domnisoara azbest la capitolul stomacel!
Pupicei si sa aveti o noapte linistita azi!

Acum am citit ca e sarbatoare mare azi...uffff.....si eu cu lenjeriile mele ce fac?!?
CA daca le mai puneam si pe alea la 4 dimi la spalat chiar chemau vecinii politia ca disturb linistea...asta dupa ce i-am stresat cu aspiratorul cat au fost fetele racite si cu muci la greu (il bagam la cele mai nastrusnice ore...doar doar sa se simta puiul mai bine si cu nasucul curat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ILE bine ai revenit mi-era dor de postarile tale. Clara mananaca noaptea la 22,01,05, ei ce zici l-a luat pe Vladutz?
VIO ce patanie, mi s-a facut pielea de gaina, saracul om...
ANKO sa te vad eu cum stai o luna fara fata, ca acum ceva timp cand ai trimis-o la Constanta nu-ti gaseai locul
TURTURICA ia de aici drept consolare

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Clara a urlat toata noaptea, sunt franta, cred ca de la burtica ca dupa ce urla dadea gaze....voua vi se intampla ca pepenasii sa mai faca colici la varsta asta..Clara nu a a avut cat a fost mica si acum ma omoara, si culmea ca nu mananca ceva nou, aceleasi chestii..dar poate ca (vigula)combinatiile sunt fatale, offf ce ma descurajeaza diversificarea asta

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

David a facut asa intr-o noapte...ii datusem para de la congelator....toata noaptea a plans, dormea numai in brate, dar plimbat

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

A papat si acum se joaca , domnisorul...Sa vedem cat sta fara mine...

ANNA, parca am vazut strugurel special pt bebei la Mustela..

Dana , poate a mancat ceva care nu i-a priit Clarei, asa cum zici si tu cine stie ce combinatie. SI noi avem crampe cand mancam ceva aiurea..

Anka, e Bunavestire..

Turtu,

Fug ca plange...

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Iza un super mega LA MULTI ANI!!!!

Ralu79,Maria e bine,aseara am terminat antibioticul,oricum ea nu avea nimik dc te uitai la ea,se pare ca suporta bine durerea

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

la multi ani IZA

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Iza- ai lav iu si pe tine tareeeeee Iti mai zic la multi ani o data

Dana- uffff mititica de ea. Cine stie ce combinatie nu i-a placut

Irda- cxe ma bucur ca scrii. Te pup cu piticii mari si mici cu tot

Xena- super ca e bine Maria. Nici la dinti nu ai avut treaba cu ea?

Ooka- ieri m-a surprins intr-un mod foarte placut cu cat a mancat. Dar inca nu reusesc sa ii dau sa manance legume. Nu le vrea. Am incercat sa ii bag carnita in fructe si a gasit-o si a scuipat-o toata afaraDa' nu ma las. Aaaa si eu daca m-as trezi o data pe noapte as fi extrem de fericita- noi prestam de la 7 in sus (acum ca s-a mai linistit). Lasa, mai 17 ani 3 luni si 25 zile si am scapat (da' cine sta sa numere).

Am uitat sa o laud ca de parat o tot parasc- de ieri face "pa-pa" din manauta. E o scumpica si jumatate. Am inregistrat-o da' nu stiu cum sa fac sa va arat, asa ca tre' sa ma credeti pe cuvant

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

IZA LA MULTI ANI FERICITI!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!!!

mmmm ce de-a bunatati ai pregatit!! (I mean the alcohol! )

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Am uitat- Turtu- un pup maaaaare mare. Sunt convinsa ca Mara e bine merci acolo si se distreaza cu ceilalti copii, dar tu stii asta, nu?

Maaaai nu mai vorbiti atata de alcool. Eu ma numesc Raluca si nu am mai baut din 11 Noiembrie 2007 Cre'ca daca beau juma' de bere ma fac pulbere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Noi am fost azi la balaceala si cand am iesit era o vijelie de mama mama!! Acu vaz ca a iesit soarele!! Sper sa nu se raceasca!

Anka off ce te mai chinui cu mama ta!!

Ile bine ai revenit!! Va sa zica ai spectacol gratis: cat fight! Naspa cu muncitorii, ma bucur totusi ca rezultatul iti place. sa pui poze!

Vio imi pare rau de patania cu muncitorul! Bine ca nu a patit nimic grav!

Atb ce dulce e Nicholas cu balonul! Ce fain ca nu s-a speriat cand s-a spart, MIruna ar fi plaaans, de sarea camesha de pe dansa!

Madina eu zic sa-i faci totusi la femieie un mic instructaj data viitoare, sa-i zici clar ce sarcini are, si sa le detaliezi putin, poate asa va face treaba ca lumea!

Turturica uite un brat de si muuulti de la mine, sa-ti treaca ziua usor!! Sigur Mara se distraza pe cinste la cresa!

Flo "fain" inceput de zi ai avut! Si pe mine ma enerveaza sotul ca intra in camera in cele mai nepotrivite momente!

Dana imi pare rau pt. burtica lui Clara! Sper sa-i descoperiti cauza si sa-i treaca! La multi ani mamei tale!!

Capri chiar si cu Peritol, bine ca doarme, te mai odihnesti si tu! Pozele sunt tare dragute!

Vio_29 eu ii pun cam o jumate de lingurita de zahar cand ii dau ceai, cam la 100 de ml de ceai. Altfel nu-l bea, iar ceaiul nu e asa dulce...a va iasa bine analizele!

Tecky tu nu ti-ai intrerupt activitatea la finante? Ca mie mi-au zis ca-mi pot pierde indemnizatia daca mai am si alta sursa de venit, asa ca am intrerupt activitatea, da' lucrez cum pot, fara sa emit facturi.

S-a scris nu gluma! Eu cam atat am retinut, da' pe fetele pe care le-am uitat le cu drag!

Mai intru daca tot e sarbatoare si mancare am facuta! O zi buna va doresc!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput