*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ma mai bag si eu un pic ca musca-n lapte ... oriunde faci analizele (la medlife ma refer) toate ajung la grivita, acolo e laboratorul; pentru analize nu se face programare, doar pentru consult sau control; si pretul e in functie de ce analize se fac, de aia spuneam ca sunt afisate preturile pe site-ul lor; doar daca aveti medic de familie acolo si sunt ceva gratuite...dar chiar nu stiu cum e in cazul asta, asa ca nu imi dau cu parerea

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Ioana, am gasit inclusiv site-ul lor http://toys.kettler .net/spiel-kind/spielfahrzeuge.html dar nu am vazut sa aibe curea. Am cautat pe google dupa gurt, gurtel, dreiradgurt, si alte combinatii ce mi-au trecut prin minte. Nu sunt atat de buna la germana, insa deseara imi voi intreba si sotul daca are alte idei de cautat.

Am avut un pic de timp de meditat, si mi-am dat seama de ceva: daca as fi fost in ro, copilul meu nu era dezvoltat asa cum trebuie. Pana la 10 luni nu stia/putea sa se ridice in curutz din pozitia culcat. Nu a mers in 4 labe pana la 10 luni si 3 saptamani. Nu arata nici o parte a corpului, nu aplauda, nu recunoaste unde este mama sau tata (doar urla dupa ma-sa cand este suparat).Si alte NU-uri. Aici, cica este normal copilul (cu exceptia clisutei), si nu se face o evaluare a plodului decat la 1,5 ani.
Trimit ca nu ma mai lasa sa scriu.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui somnorica

Am avut un pic de timp de meditat, si mi-am dat seama de ceva: daca as fi fost in ro, copilul meu nu era dezvoltat asa cum trebuie. Pana la 10 luni nu stia/putea sa se ridice in curutz din pozitia culcat. Nu a mers in 4 labe pana la 10 luni si 3 saptamani. Nu arata nici o parte a corpului, nu aplauda, nu recunoaste unde este mama sau tata (doar urla dupa ma-sa cand este suparat).Si alte NU-uri. Aici, cica este normal copilul (cu exceptia clisutei), si nu se face o evaluare a plodului decat la 1,5 ani.
Trimit ca nu ma mai lasa sa scriu.

Dupa ceea ce scrii si tu si Adriuta si Gecko, ma pun si eu un pic, filozofic, pe ganduri. Ma intreb de ce in Romania, in general, ar fi la medici un curent mai alarmist. sa fie lipsa de relaxare ce caracterizeaza societatea in general?... Panica, uneori, a lipsei mijloacelor bune, sigure, rapide (si scumpe!) de diagnostic a unei boli? De ce, pe de alta parte, pretentii mai mari de la dezvoltarea unui copil?...Cam multe de meditat!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Naty pt ca asta e societatea noastra. Si ma gandesc ca mai contribuie si cazurile negative prezentate in presa si la tv. Eu tot stau si ma intreb de ce se face atat de multa materie inutila in scoli (fara posibilitatea optionalelor) daca dupa aceea nu li se ofera nimic si au si pretentii de experienta?
Si ca uitasem: nici Diana nu arata nimic, vb pe limba ei si nici nu imita. I-am zis azi apa si dupa ce ma plictisisem a spus sictirita aca si apoi pa. Sa inteleg ca nu e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am vazut puiuti frumosi foc de Nicoleta, ca la Simo iar e zapada , ca Gecko incearca sa faca pandispan.
SI am vazut ca si Clodute are azi un hop, o fi trecut cu bine?
Maria, sanatate puiului mic!
Am vazut-o si pe Iuliuta aplaudand!
Gata, va las ca mi-a venit randunoiul de serviciu si sa-i pun sa pape.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bebeluseala de vis-Ana Teodora si Matei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Dupa ce s-a uitat doctorita:
-are probleme cu inghititul
-face prea putin pipi, face prea rar caca
-lipseste contactul vizual
-lipseste reactia la zgomote puternici
-nu repeta silabe (da-da, ta-ta)
-stereotipuri (scutura ritmic din cap, se loveste cu capul)
este prea slab/gras
-are probleme cu pielea (pete, cianotic, hematoame, etc)
-verifica gat, inima, plamani, hernie, marirea ficatului si forma capului
-rahitism
-displazie, luxatii, si alte probleme ale oaselor
-priveste fix sau nu urmareste un obiect
probleme de motilitate a ochilor
-lipsa reflexelor pupilei, cataracta, macro/microoftalmie....
-merge sau nu in 4 labe
-sta in picioare sprijinit
-sta in fundulet cu piciorusele drepte
-pensa naturala
-miscarea separata a mainilor si picioarelor (nu am inteles cum o poate face, daca plodu meu nu stie de maini si picioare)
-miscari necontrolate: tremor, schimbari de tonus
-hipo/hipertonie
-asimetrie constanta intre tonus, miscare si reflexe

Nu scrie nimic de mersul biped, de aratat parti ale corpului, de facut pa, bravo si alte minunatii.

Este problema daca primul pas singur, este facut dupa 15 luni.
As mai scrie, dar este calare pe mine

Va sarut

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dispare omu' otzara si dati repede vina pe beutura..ori ii spargeti timpanele cu glasul vostru de sirene

Clodute orice ar fi, o sa fie bine!

Naty-sincer-mi se pare ca medicul ala exagereaza..Parca nu-mi vine sa aprofundez..Totul va fi bine! Iulia e o luptatoare!

Despre noi-io-mama nebuna ce sunt-imi dusei copilu' la ortoped,ca deh..mi se paru mie ca calca stramb cu dreptul,ca se impiedica.. Nimic mai neadevarat-e perfect!! Si mai fusei si la neurolog,care-mi zise-printre altele-ca un copil prematur nu se evalueaza decat dupa varsta de 2 ani,asta daca nu-s complicatii,bineinteles..Cica terapia no.1 la prematur-o face familia-dragostea,atenta ingrijire,etc.
Ma duc sa ma dreg cu o cana de lapte ca-mi vine sa rau de tot..De va zic ce mancai..va luati cu mainile de par=fasole batuta cu sos de ceapa si carnaciori

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,nu e mare filosofie.Le-am gatit la fel cum faci spanacu,urzicile !numai ca au fost 3 gusturi!noua ne place mult leurda!
Cleme,Criss-!
Mi s-a trezit baiatul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Rami, pt mine si Naty, ce-s aia "dragavei" ca ciorba stiu ce e.
De leurda n-am auzit si eu is "rumegatoare" rau, da daca la mine e piata de fitze nu cred ca gasesc.

Cris, mi se pare ca am vazut un aricol despre intarcat pe forum, stiu ca tu ai intrebat. Eu am alaptat fetita pana la 2 ani jumate, iar pe picea cred ca in jur de doi daca e lapte si daca vrea.

Multumiri Pt Mimu lui Mimo si fii-miu stie 2 parti ale corpului:tzitzi (ale mele, desigur) am avut azi o revelatie cand am citit postarea lui Mimo si mi-am zis ca m-am scos, tot stie ceva.

Ce-o face Nicol, a ajuns oare acasa cu bine, ca azi era pe la Bucuresti in plimbare?

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput