*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Si Ioana a spart gheata cu o reteta
pe bucataras
http://www.bucataras.ro/pizza-cu-ton/
Stefu iar a repetat figura de dimineata si s-a culcat singurel 
Ramo, pai nici el nu vroia in brate cand era micut, doar pe pernuta isi bea lapticul. Dar de cand doarme la Vlad in camera nu stiu ce-a patit si vroia mai mult in brate si leganat
si lapticul tot in brate il vroia...ee, de o saptamana iar n-a mai vrut in brate
si iar l-am pus pe pernuta si am zis sa incerc sa i-l pun in pat si a mers 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tonic spune:
Naty, felicitari pt debutul pe "Bucataras". Astept sa vad si pozele, dar nu cred ca ma bag, ca Oaca nu-i asa sofisticat ca Iulia la mancare, poate mai tarziu...
Raluca, felicitari pt mutare, ca n-am apucat sa-ti spun cand ai anuntat evenimentul. Cum se inteleg copiii tai, ca sunt cam ca ai mei ca varsta si sunt curioasa.
Ela, ce-ai mancat, ce-ai mancat? Ce face Mihaita?
Simo, s-a dus zapada?
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
natynic spune:
Catalina cea tonica, nu stiu unde stai, dar piata mai de fitze ca la mine greu gasesti in Bucuresti si culmea e ca la mine am gasit leurda![]()
. Acuma or vinde-o si tziganii, nu stiu...da' se spala bine oricum 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Nicoleta spune:
Salut.
In Brasov e cumplit de friiig, am inghetat cand am mers sa il luam pe Stefan de la schi... si mai si ninge cam in fiecare ora... greu mai vine primavara...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
natynic spune:
Miky, 

Zozela, interesant ce spui...dar conform teoriei asteia, eu fac o greseala dand-o pe Iulia la cresa, ceea ce totusi nu cred. Va fi mult mai bine stimulata...si sper ca iubita se va simti in continuare. Azi, dupa ce am fost acolo, ca niciodata, numai calare pe mine a stat
Naty
mamica
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tonic spune:
Felicitari si Ioanei, mama ce de fete harnice si talentate! Pizza cu ton fac si eu ca-mi place mult, dar eu marinez ceapa in zeama de lamaie. Rosiile sunt o idee buna, nu m-am gandit, ramane de retinut pt data viitoare.Bravo!
bb al meu si-a stricat de tot programul de somn. Adoarme de dimineata la 12 si de pranz la 18! Si tb sa-l trezesc pt ca apoi nu mai doarme seara si o chinuie pe sora-sa care se scoala dimineata pt scoala. Cred ca din cauza ca n-am mai stat afara, dar batea un vant de-mi curgeau mie lacrimile si abia l-am vaccinat, nu vreau sa-l ia ceva!
In plus e multa apa pe strazi si masinile gonesc si stropesc peste tot, mai ales la nivelul lui in carut. Azi l-am "salvat" in ultima clipa, ma mir cum de-am fost inspirata sa ma trag mult in spate la semafor, ca neuronul nu-mi functioneaza deloc!A trecut unul cu o camioneta si i-a umplut de noroi pe cei din fata si era numai copii care mergeau la scoala! Ma gandeam ca stau uzi si murdari atatea ore, saracii!
Ma duc sa pun desene la Tv poate se trezeste tzatzila.
tonic spune:
Naty eu stau langa Mall Vitan, piata e acolo.
Tu mergi in Cotroceni la piata? Ca aia chiar e simpatica, am un amic irlandez medic la Medici fara frontiere care statea pe acolo si ma distram de fiecare data cand mergeam cu el la piata. El e f. mare si are un par roscat (of course) iese tare in evidenta, eu micuta si satena, destul de stearsa, se uita lumea ca la circ dupa noi si ne amuzam teribil!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Naty eu stau langa Mall Vitan, piata e acolo. Tu mergi in Cotroceni la piata? |
Cand nu ajunge al meu sa ia din alta parte sau nu merg in Carrefour pt ca e incredibil, nesimtit si rusinos de scumpa. Misto a fost cu constructorul nostru care ne lucreaza acum la noul apartament...Se duce el in piata sa-si ia nu stiu ce...si intreaba: "Mamaie, cat costa x, auzi da' fii atenta ca io stau in Leontin Salajan, pe mine sa nu ma iei cu preturile voastre de Ctroceni ca lesin"

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
zozela spune:
Tonic am mancat fasole batuta cu sos de ceapa si carnaciori![]()
Naty nu cred ca se mai pune-la varsta asta.Iulia e mare deja-poate merge linistita la cresa
Cu siguranta mediul de acolo ii va fi favorabil pt.o dezvoltare (si mai) frumoasa!![]()
Si..asta fu medic de Craiova..nu-i asa espert-ca capitalistii ![]()
Nicoleta-va veni si primavara,trebuie sa vina!!
gecko io tin minte ca facui-inclinate-titlurile..Tu ce zici ca vezi?!
Ma..tu gasisi tuica batranului
Ehee..recuperez greu
..iertare!
piii de Oana si Daviducul cel talentat!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
natynic spune:
Uite na, nepotica vecinei de alaturi, vaccinata de rubeola, a facut rubeola 

Naty
mamica