*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 17
ramo_cata spune:
gata l-am culcat pe andru ,am bagat peste la cuptor si intrai un pic pe crengutza sa vad ce ati mai ciripit...
bitza multa sanatate antoniei..la multi ani si multa sanatate bunicutei...distractie placuta
off nicol nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau cu dormitul...chiar nu stiu ce as face in locul tau dar cred ca nu e bine sa o lasi brusc singurica...parca vad ca o sa fiu in aceeasi situatie cu andru...
bubu mie andru nu mi-a papat laptic niciodata tinut in brate,cand era mic de cateva ori ...in rest pus intr-o parte in pat sau pe o pernuca...am avut si noi o perioada cand isi papa lapticul si adormea dar asta e demulttttt...acum facem nani leganati
...am vazut cum doarme stefanutz cu poponeata in sus,cum te ajuta vlad la tortul bunicii
clodute doamne ajuta ...ne rugam pentru tine
ariel ce a patit clodute?
maria multa sanatate
naty si iulia
adriana vad ca daria e bine...hai ca o sa fie bine,incearca sa te linistesti
luny eu azi i-am pus ceapa verde la papica...cruda inca nu i-am dat
mstela nu te-am uitat
ce face tea?cum mai papaceste?
tonic da am scapat de raceala...puiutul meu e bine...doamne ajuta...eu tot mai iau paracetamol am zis sa nu ma intoarca cu vremea asta rece...
spor la treaba si eu am bucatarit azi,am facut papica lui andru cu peste,ciorba de dragavei si alte leguminoase pt socrela si ciorba de gaina de tara pt noi si acum peste la cuptor...
v-am lasat ca a venit soata si socrela si tre'sa stam la taclale...
si revin...si mai usor cu ciripitul ca sa va prind si eu din urma![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
lianam spune:
cleme noi acolo i-am facut mereu teodorei....nu ma pronunt cum sunt preturile
...gasesti la analize, pe site-ul lor ![]()
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic www.onetruemedia.com/shared?p=85a45d22232d16fd794823&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Copila mea azi dupa masa de pranz Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |

BRAVO IULIIIII!!!

mikydoozza spune:
cleme noi am facut analize la medlife.ce padiatra ai? cumva mirela? zicea o randunnica in trecut ca avem aceeasi pediatra. pe mine m-a costat 160 ron si am facut si sumar urina, coprocultura, biochimie, hemato, exudat
tre sa vb cu pediatra sa-ti lase la receptie spital trimiterea si apoi cobori la recoltare.dupa recoltare o sa-ti dea un bilet de rezultate analize cu un cod pe care il intoduci pe situl lor impreuna cu cnp-ul si-ti vezi rezultatele incepand cu ziua urmatoare
naty e o scumpica Iulia. iti lasasem si eu un mesaj aseara de sustinere. in caz ca nu l-ai vazut ziceam ca suntem si noi alaturi de voi 

http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
natynic spune:
Ete ca io nu stiu ce-i aia ciorba de dragavei 

Cleme, leurda e un soi de salata cu puternic gust de usturoi, cam asa...Combinata cu lamaie e beton. La medlife analizele costa muuuuult. Le faci la centrul nou, la Favorit?
Bubule, pun imediat pe bucataras cum i-am pregatit eu Iuliei leurda...Sper sa-mi iasa (postarea retetei...ca reteta mi-a iesit bestial)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mikydoozza spune:
cleme eu analizle astea le-am facut la grivita. acum mi-am dat seama ca poti sa te duci si la favorit (dupa ce am citit mesajul lui naty
) noi uitasem sa facem urocultura si am lasat-o la favorit .
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
ccris_ccris spune:
Cred ca v-ati dat seama ca eu sunt la capitolul facut teme si am trimis mai intai mesajul pt. Naty, fiindca am ramas fara curent si mi se terminase si bateria la laptop.
Acum ma duc sa-mi continui si sa fac telegrame
, pe masura ce citesc.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
natynic spune:
Am reusit sa postez prima reteta!![]()
![]()
www.bucataras.ro/salata-de-leurda-cu-ou-si-iaurt/" target="_blank">iete
Naty
mamica
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
cleme spune:
Miky eu ziceam ca o am pe Mirela.
Si analizele le fac la Grivita, asa vrea ea, presupun ca acolo o gasim pe ea. A zis sa-i trimit mesaj cu cnp-ul si numele complet si ne face ea progrmare. Mama dar 1.600????? dupa ce ca sunt varza
Mda Naty cred ca zic pas la leurda, pt ca desi imi place usturoiul tare rau ma simt dupa ce mananc. Tare Iulia![]()
Am uitat s-o felicit pe Simo pt reusita lui David.
natynic spune:
Cleme, pai dupa leurda nu te simti rau, aia-i diferenta. Imediat o sa pun si poza la reteta, sa vezi cum arata![]()
Naty
mamica