*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 16
raluca2107 spune:
De 2 zile incerc sa recuperez din urma, mai am un pic si dau gata cele 12 capitole restante. Ma simt ca in sesiune.![]()
E cam varza in capul meu, dar nu ma las. La scrisoare in schimb nu ma bag de frica sa nu incurc borcanele.
Intreba cineva, pe cuvant ca nu mai stiu cine
, de perioada in care se livreaza marfa la Quelle. Desi am auzit si nenumarate cazuri nefericite (o finutza de-a mea si-a primit tricicleta comandata vara, de Craciun
) eu am fost o norocoasa. Acum cu mutatul mi-am comandat o gramada de lucruri pentru casa de la ei si mai mult de 2 saptamani nu a durat nici o livrare. De fapt am facut o comanda mare si prima livrare a venit patial la o saptamana iar restul in alte transe pana in 2 saptamani. Si bineinteles nu mi-au perceput decat o data taxa de livrare.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Naty, dupa cum ti-au spus si fetele si dupa cum iti spune si tie sufletul Iulia e un copil minunat. Am vazut poze, filmulete si nu pot spune decat ca e un copil normal care e dezvoltat firesc si care interactioneaza potrivit varstei. Sunt convinsa ca efortul de a merge la terapie e mare in continuare dar pe masura va fi si satisfactia la sfarsit. Cat despre cresa, cred ca ar fi nefiresc daca nu ti-ai face griji. Eu una si acum am o oarecare neliniste cand las fata la scoala desi e suficient de mare sa isi poarte singura de grija, asa ca de grija asta nu prea vom scapa curand si va trebui sa incercam sa o stapanim pe cat posibil. Bineinteles ca va plange cand vei pleca la inceput si poate si mult timp dupa, dar asta nu inseamna ca nu ii este bine acolo. In cazul meu, Sabin ramane acasa cu socrii mei si cu bona si nu am nici cel mai mic dubiu ca nu ii este bine sau cel putin la fel de bine cum ii este cu mine si cu toate astea cand plec tot plange dupa mine si ma prefera in orice situatie.
Cu timpul te vei obisnui si cu ruperea asta si poate iti vei da seama chiar, ca un pic de "detasare" si a face si altceva iti face bine la psihic.
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Simo27 spune:
Naty,acu 2 zile i-am facut lui Sam (de fapt,si pt noi)o combinatie de spanac,urzici si leurda!Am papat toti,in afara de sclifosiciul de David care a strambat nasucul
!Lui Sam i-am pus si oua de prepelita!
Maria,sanatate la amandoi
Ce scump e si Stef
cum face nanica!Esti o fericita,Oana ca se culca singurel cu latpicul
Gecko,lasa ca data viitoare iti iese
Ma duc dupa David la gradi si apoi il invit la o pizza![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
raluca2107 spune:
Nu stiu daca mi-a scapat mie sau nu se stie exact ce se intampla, dar daca e o zi importanta pentru Clodute, ma rog pentru ea sa se termine cu bine 
poze
natynic spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=85a45d22232d16fd794823&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Copila mea azi dupa masa de pranz
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Hi, hi, mersi Simo!
Fetelor, ptiu, ptiu, sculpati-l sa nu-l deocheati de cat l-am laudat ![]()
Simo, cum ai facut spanac cu leurda si nu stiu ce? sa fac si eu ![]()
Cand s-o trezit Vlad mergem la piata.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mikydoozza spune:
clodute sunt si eu alaturi de voi! 
bubu, naty am papat si noi supa crema de brocoli. un castronel plin fara fitze si figuri.
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
mimonix spune:
Zic si eu pe fuga doua vorbe ca mi-am dat seama brusc ca azi e ziua nasei lui Vladutz si rpin urmare plec la distractie (e jour de dame si atat...ceea ce e f f f fun 
Raluca sa va fie de bine mutarea , abia astept sa vad poze cu casoiul!
Floriio ma bucur pt voi ca este asa cum iti doreai tu!
Simo si Naty m-ati terminat cu mancarurile voastre ....n-am mancat in viata mea leurda
E buna? Iar cu baietelul fugit de acasa, no comment 
Stela eu zic sa intrebi doctorul pentru ca schema aia de vaccinare e importanta...infanrixul asta e a patra oara cand se face la un an si nu stiu cat de mult poti sa-l amani ca sa nu dai totul peste cap...pacate de celelalte 3 anterioare!
Adriuta cum bine isi aduce aminte gecko-lipitoarea-de-pandispan
eu eram cocoana cu masina de uscat....dar n-am zis nimic pt ca am crezut ca vorbiti despre ceva mai "evoluat" de prin tarile voastre adoptive ...daca e vorba de o masina banala de uscat rufe, atunci sa stii ca e f buna....nu sifoneaza, nu strica, nu musca...e super buna. 90% din rufe nu mai au nevoie de calcat (tricouri de bumbat, plovare, prosoape, pijamale)...singurele care nu ies bune de purtat sunt camasile si bluzitele mai ...cu maneci bufante, cu nasturei...you know
Dar pe alea le scoate bune de calcat...In concluzie, programul dureaza o ora jumate , le scoti calde (la propriu) si le impaturesti imediat si gata...ai scapat
Singura problema ar fi ca nu mai miros asa tare a balsam si nu mai miros a rufe uscate la aer, daca intelegi ce vreau sa zic....dar nici nu stiu daca asta e chiar o problema la urma urmei 
Va las...va pup...revin pe seara, cu chef 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
Ce scumpica e, Naty! Fata, si ce seamana cu taica-su, leita!
Stef e cu mainile pe monitor si cica aplauda si el
, nici nu vad ce scriu...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
cleme spune:
Naty
si nu mai fi suparata. Exact cum au zis si fetele Iulia e o luptatoare. Si cu cresa o sa se invete, toti copiii plang cand schimba mediul dar cred ca mai mult suferim noi decat ei.
Cuscra sanatate multa pt tine si Tudor 
Stela, nu stiu cum e cu vaccinarile astea. La mine vine pediatra. I-a facut luna asta Pentaximul si a zis ca-i mai face unul luna viitoare.
Beyyy ce e leurda asta???? Ca am tot vazut tigani strigand in gura mare dar pana acum n-am auzit de ea.
A facut cineva analize la Medlife? Ca ne-a chemat pediatra sa-i facem Dianei pt un an si nu stiu cam la ce suma sa ma astept...