*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

a dat cineva ceapa verde cruda?..oare merge?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!
Sam a papat.Manca David pateu pe painica cu ceapa verde si Barosanelu-Pofticiosu,a tipat pana i-am dat!Nu a avut nimic

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cu intarziere,zic:
LA MULTI ANI CU SANATATE MULTA ANAIS SI RADU DE ROX!

Fetelor,vad ca nu ma bagati deloc in seama,m-ati uitat,dar totusi intreb:
Are ceva daca facem intai priorixul la 1 an si dupa vreo 2-3 sapt Infanrixul?Ca ma gandesc sa o imbarlig pe asistenta sa le facem pe rand,plus ca acum nu avem niciun ban sa luam Infanrix.
In speranta ca-mi raspunde totusi cineva,!Imi lipsiti!

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, pai logic vorbind, din moment ce tu cumperi Infanrixul ti-l face cand vrea muschiu tau, nu? Probabil n-ai mai apucat sa citesti, s-a tot discutat pe aici. Vad ca majoritatea pediatrilor le fac concomitent, al meu insa le face la minim O LUNA distanta. Deci...Si cata anemie are Tea? Ti-a dat fier sa-i dai?
Luny, ceapa cruda si (ieri) leurda!-credeam ca o sa mi-o scuipe, ca gustul e puternic si special; da' de unde!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mercic Naty..ma gandeam daca trebuie o ordine anume la vaccinurile astea,dar tu zici ca nu.
La Tea scrie in analize anizocitoza usoara.Tu ce crezi ca inseamna?
Sideremia 43 si trebuie (50-170).Cu toate ca eu ii dau deja fier hausman de vreo 2 luni 7 pic pe zi.
Mg, Ca total sub limita.Sapt viitoare mergem la pediatra.

Imi pare rau sa aflu ca trebuie sa mai faceti kineto..Mult curaj.Va fi bine pana la urma..Pup Iulia mica.
Pupici tuturor.
Inapoi la dosare.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

HiHI! L-am vazut pe Stefanel cum doarme: e tare scump!
Maria, sanatate lui Tudor! Sa va faceti bine repede! Poate se linisteste si vremea asta si mai scapam de boli!

Drum bun Bitza, mami de Antonia, sa aveti vreme buna si sa stati mai mult daca te relaxeaza!

Adriana o sa fie bine, toti copiii mai cad, vei vedea ca e OK!

Ce face Razvan al Claudiei, ca si el era racit?

Ela, Rami, voi ati scapat de raceala, puiutii sunt bine?

Am uitat sa spun ca am vazut-o pe Cami pe role si pe copiii ei frumosi! Ce bine merge fetita pe role! A mea cu chestiile cu roti nu se descurca deloc. Ea e cu catarat, alergat, dar bicicleta sau rolele, abia se misca! Asa ca nici lui bb nu-i cumpar nimic ca daca seamana va fi si el antitalent, poate sa le foloseasca pe ale Antoniei sa invete si daca-i plac abia apoi dam banii.

Offf, abia merge netul, nu pot sa ma uit sa vad ce ati mai scris.

Ma duc la ciorbele mele.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Stelutz, mie mi-a spus pediatra ca la 1 an ii face Infanrix-ul, conform schemei, iar peste minim o luna Priorix-ul.
Catalina, Alex merge pe role de la 4 ani si e innebunita dupa ele, cred ca ar dormi cu ele in picioare daca am lasa-o. In schimb, bicicleta nu o mai intereseaza, vara trecuta n-a mers cu ea deloc.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/B9OUQvWq6T-cqtkVvpiD2ibe0EBLnlhW?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

tonic mersi mult . colac peste pupaza si eu sunt racita cobza, imi curge nasul, stranut, imi curg ochii, ma doare gatul...si ma doare si burta de la CM

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salut, fetele!!

Clodute, sunt si eu alaturi de tine! Sunt absolut sigura ca bebe va fi bine!!

Somnorica, multumesc, am tot cautat, nu stiu germana deloc, dar oricum n-am gasit nimic pe site-urile nemtesti, desi tricicleta e facuta in Germania. Offf, ce ma fac??

Stelutz, sanatate multa Teei!
L-am vazut pe Bubu mic ce frumos doarme el! E un dulce!!

Gecko, ma distrezi zilnic...mereu rad de ce scrieti tu si Mimo. Chestia cu pandispanul a fost misto, ca si a lui Mimo cu ochii.

Nici David nu arata decat becul, dar nu-mi fac griji, ca stie sa se urce si sa coboare din pat/de pe canapea, stie unde e calutul si cum face el, inchide Tv-ul cand ti-e lumea mai draga si azi mi-a spart o farfurie. Plus ca isi tot indoie urechile si cand ma aude vorbind despre asta isi aminteste si o face iar... se duce dimineata si isi ia singur olita din baie, cand il chem la masa vine... Dar nu vorbeste decat pe limba lui. Absolut niciun cuvant nu zice!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici!

Naty, si , capul sus, mamico, nu cred ca e cazul sa te alarmezi asa tare. Eu consider ca Iuliuta a facut niste progrese fantastice si nu e cu nimic mai prejos decat bebeii de varsta ei. Si pe mine ma ingrijoreaza ochisorii Andreei, cred ca inca mai are strabism si nu e prematura. Iar cu aratatul partilor corpului, nici ea nu le arata la ea, ci mai arata ochii si nasul la noi, dar le incurca. Stai s-o vad si cu mersul cum va fi, ca nici ea nu are echilibru cand merge tinuta de manute. Stiu, vei spune ca n-are inca un an, dar nici mult nu mai are.

Tuchi, multam ca te gandesti la mine, insa eu stau in Chiajna, in Chitila sunt socrii mei.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,am fost plecata la plimbare si nu am vazut intrebarea ta!Sam a facut Infarixul si peste o luna va face Priorixul-la fel ca Bubu lui Cami

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput