*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:
Alice, 

Draga Adriana, te rog de o mie de ori sa ma ierti ca nu ti-am raspuns, dar nu-s chiar cu toate mintile acasa azi, se pare. Iti jur ca am vrut, dar Iulia facuse kk, era tarziu si trebuia sa plecam...Mami te cred ca esti speriata dar calmeaza-te. Liana ti-a dat f bine lista cu tot ce poate fi de urmarit, maxim 48 de ore. Tu ai vazut-o cand a cazut, s-a lovit la cap, daca da unde anume? Oricum, daca a dormit norma, e vesela, mananca si nu varsa deja e bine. Eu atunci nu am avut cum o tine pe Iulia treaza pt ca s-a intamplat seara chiar cand ii pregateam baita; a facut imediat baita (si am vazut atunci ca sta bine in picioare), si-a papat lapticul cu pofta si fara probleme si imediat a tras pe dreapta, ce era sa-i fac? Stai linistita, sunt mai rezistenti ei decat ne imaginam noi dar crede-ma ca stiu exact ce spaima ai tras
Nici macar lui Floriio n-am apucat sa-i zic cat de mult, enorm, ma bucur ca Andrei a progresat atat de bine
Mai ales ca l-am vazut cat de scump e (are niste obrajori pe care-ti vine sa-i rontai non-stop) si mai ales ca eu te-am trimis acolo la kineto si ca stiu prea bine ce efort financiar (si nu numai) faceti pentru ca sa fie bine. Doamne ajuta! Asa e, cand ii vom vedea alergand si intrecandu-se cu alti copii ne vom felicita pentru toata osteneala asta.
Deci am fost la cresa...
Acuma nu stiu daca a fost si pt ca nu dormise (f probabil pt ca ne-am intors si a adormit instantaneu)...dar mi-a urlat Iulia non-stop. Erau acolo doua fetite care tipau si ea s-a speriat si a plans...a dat sa o ia in brate o ingrijitoare si s-a repezit ca disperata la mine in brate

A cercetat nitel jucariile copiilor, dar f putin pt ca vroia numai si numai la mine in brate. Of, ma buseste plansul si acum cand scriu. Nu stiu cum am sa pot pleca de acolo, prima data...
Ma scuzati, fetelor. Luny, nush ce ai, Liana la fel, dar sa va treaca si iesiti repede din butoi ca mi-l rezerv eu numai pt mine saptamana asta

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Uite cum a adomit Stefu http://good-times.webshots.com/photo/2592794450102227597etHQCT si am mai pus cateva poze in continuare. Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
bubule ce facusi bre, i-i dat din vodka noastra copilului?
....Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
luny spune:
Ariel dar ce se intampla cu Clodute??? Doamne ajuta sa nu fie probleme mari!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Liana
sa mor de ras!
laptic cu votka ![]()
Naty, eu te inteleg...si mamicile care duc deja puii mici la cresa te inteleg sigur...stiu ca e greu...eu l-am dus pe Vlad la 1 an si 10 luni si tot am plans si in masina si acasa si etc...o sa dai telefon de 2-3 ori in prima zi sa vezi ce face si apoi te obisnuiesti cu gandul si mai ales cand o sa vezi ca e super ingrijita acolo. E greu...dar trebuie...
Ii tin si eu pumnii lui Clodet! Da Doamne sa fie bine!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Clodute, fara a sti detalii, eu iti spun atat: crenguta noastra, grupul nostru e cu noroc! Prea mult sprijin si ganduri bune exista ca sa nu fie totul ff bine! Nimeni poate nu a simtit mai mult decat mine puterea rugaciunilor acestor fete minunate cand lucrurile erau pe muchie de cutit. Si erau!!
Sa ne rugam pentru Clodute si Karolina sa fie BINE!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
underqueen spune:
saluuuut! nu reusesc sa citesc prea mult in urma ca nu ma lasa Tudor
. noi iar luam antibiotic, ca suntem racit si facem febra
. sper sa-i treaca repede...va pupez pe toate si ma rog pentru Clodute sa fie totul bine!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
luny spune:
a dat cineva ceapa verde cruda?..oare merge?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Doamne ajuta sa fie bine!!!!Clodute ne rugam pentru tine si Karolina!!!

dar ce probleme are?cele care stiti ,de ce nu ne ziceti???
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
tonic spune:
Deschid eu forumul si imi vine un miros buuuuun de praji: era pandispanul lui Gecko. S-a prins, s-a prins, da' fu bun? Cred ca da daca l-ati dat gata deja!
Ganduri bune pt Clodute, Luny, Liana , Alice si cine mai are nevoie.
Mimo, arata-i putzi, ca Simo, sa vezi ce repede invata! Al meu nici nu sta sa ma asculte, daca le va invata doar din ce-i spun eu cand ii dau pupic va fi ca altfel nu-l intereseaza. El e cu uneltele, mopul, aspiratorul, telecomenzi si butoane de tot felul, daca-l intreb de priza imi arata imediat, ce nas, gura, ochi, astea sunt balarii plictisitoare.
Nicol, plimbare placuta si fara peripetii ca in Buc politistii nu-s chiar asa amabili!
Si eu, ca Simo am dormit cu Antonia pana s-a nascut Luki. E sensibila si eu sunt mai bleaga si mi-era mila de ea. In plus, cand ma culcam cu sotul ma ridicam la fiecare fosnet si nu ma odihneam. Si acum mi-e dor sa dorm cu ea (ei nu), dar am coleg nou acum. E adevarat ca aveam un pat mai mare si dormeam bine! Nu stiu ce sa zic, tu iti cunosti cel mai bine copilul! Poate s-au adunat prea multe schimbari si se simte abandonata: surioara mica, gradinita, pampers, acum agitatie cu santierul, cine stie? E asa micuta inca, a mea are 9 ani aproape si tot mi se pare pui mic.
Sunt sigura ca vei gasi solutia cea mai buna, intreab-o si pe ea sa vezi ce spune, ce sperie.
Simo, nu mai vreau zapada, ca se supara Naty pe mine si are destule griji acum.
Ma duc ca am mancare pe foc.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
adrianadana spune:
Naty merci de raspuns si stai linistita, stiu cume cu timpul
. S-a lovit chiar in frunte, in partea de sus, pe mijloc. Pana acum e bine, a papat si de pranz, dar tot am inima cat un purice. Imi pare rau pentru toate prin care treci. Mie mi se rupe inima cand o las o noapte la mama, asa ca... Dar nu avem ce face

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008