*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 13
aliceionescu spune:
Salut!
A nins astazi si la Bz...frumos, ce sa zic, dar asa mi-e dor de vreme calda si hainute subtiri...Am citit tot, dar sunt intr-o pasa proasta, asa ca azi nu fac scrisorica...
Va pup!
bubu05 spune:
Aoleu, ce ma doare bulticaaa....am musafiri
stiti voi...mai, ce zuza sunt, nu mai stiam luana trecuta cand imi venise si intrasem la idei
, dar apoi mi-am amintit si uite ca m-a plesnit ![]()
Of...dar ce ma doalee....
Adriana, asta stiam si eu de somnolenta, voma si confuzie, dar ti-a explicat Liana super. Si eu zic sa stai linistita ca e bine ![]()
Gecko, ce-i facut la pandispan?
Nu mai stiu daca am scris in reteta, dar cica sa nu iexiste nici un zgomot puternic prin bucatarie cand se coace pandispanul ca se desumfla
. Pe bune! s anu scapi vreo oala pe jos ca ai pus-o ![]()
Bitzo, drum bun si distractie placuta!
Mimonix-cu-fix
ce haios suna
, tare Mimu, fata!
Alice, ce-i patit si tu fata? Luny?
Am pus si eu ciorbita la foc.
Mai, copilu' meu e un dulce! a stat pe langa mine in bucatarie pana am curatat/taiat legumele si le-am pus la ciorba si s-a jucat pe-acolo. Mi-a deschis toate sertarele, a scos si a bocanit pe gresie, si-a prin degetele si a plans pe-acolo, apoi iar s-a dus la sertare
si i s-a facut somn. Si m-am dus sa-i dau lapticul sa-l culc. Dar nu mai vrea, frate, in brate
. EE, l-am pus in pat, i-am pus bibe acolo, l-am pupat si am plecat.
Siii, a papat tot si s-a culcat fara un sunet, singur sigurel! Sa nu-l pap??
Lica n-a venit nici azi
si nici n-a sunat 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Gecko, ce-i facut la pandispan? Nu mai stiu daca am scris in reteta, dar cica sa nu iexiste nici un zgomot puternic prin bucatarie cand se coace pandispanul ca se desumfla . Pe bune! s anu scapi vreo oala pe jos ca ai pus-o Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
pai si numa acum imi spui? e de invatatura de minte pentru a doua tura.
ah da, si am facut-o...am lipit pandispanul de tavile non-stick...ghiciti unde s-a lipit...pe acolo pe unde m-am chinuit sa pun uleiul si faina

a venit husbandul si cu ochii bulbucati ma intreaba
: "ai mancat juma' de pandispan singura???"...acum el mananca cealalta jumate...
ariel_7000 spune:
fetelor, clodute are azi un mare "hop" in viata ei de viitoare mami,sa ne rugam sa fie bine.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
aliceionescu spune:
Nu imi dau pace niste ganduri, pt Naty...
Naty, draga mea, 
...Eu cred ca tu trebuie sa privesti altfel lucrurile...sa simti ca toate cele prin care ai trecut pana acum n-au fost decat semne ca Dumnezeu te (va) iubeste, ca te-ai nascut din nou o data cu Iulia si ca fiecare zi si fiecare progres al ei, indiferent cat de nesemnificativ este, este o dovada in plus ca, cineva acolo, sus, va iubeste nespus. Lasa pacate si plata lor, fiecare dintre noi are pacate, dar pt fiecare este o vreme cand ele se vor plati, dar nu prin copiii nostri, eu asta cred cu tarie. Ei au viata lor, drumul lor (care nu este paralel cu al nostru decat o vreme, scurta vreme, chiar...), destinul lor. Noi ii iubim nespus, nu? Ia gandeste-te un pic la o chestie: crezi ca daca Iulia, cand va fi mare, va face anumite greseli (ca orice om , de altfel), iubirea ta pt ea se va schimba? Sau ca o vei pedepsi aspru? Ei, nici tu sa nu vezi lucrurile mai grele din viata ta ca pe pedepse, ci ca pe niste provocari, ca pe un fel de daruri dulci-amarui, care te vor face sa vezi viata mai frumoasa, pentru ca ai luptat pt ea. Eu cred ca nimic din viata asta nu e simpla coincidenta, cred ca va avem aici, in grupul asta, pe tine si pe Iulia din multe motive: sa vedem ca un copil asa firav a putut lupta sa ajunga pana aici cu o incapatanare incredibila, sa vedem ca in spatele unei tipe care se vrea barbata se ascunde o mama extrem de sensibila si de iubitoare si sa vedem ca nu ar mai trebui sa ne plangem niciodata, dar absolut niciodata ca puiutii nostri sunt mai nervosi, mai rautaciosi, mai tacuti sau mai putin tacuti... 
bubu05 spune:
Uite cum a adomit Stefu
http://good-times.webshots.com/photo/2592794450102227597etHQCT![]()
si am mai pus cateva poze in continuare.
Gecko, lasa ca data viitoare o sa iasa super! e bun, nu? Cand ungi tava, pui ulei si un servetel dai pe toate partile ca sigur se unge. Poti sa-i dai si bursucului sa pape
Stef il haleste de nu mai poate ![]()
Ariel, ce-a patit Clodute????
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lianam spune:
clodute azi e Buna Vestire, sarbatoare mare.....si atat zic, stii tu mai mult 

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
adrianadana spune:
Clodute, da Doamne bine
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
naty, acum am citit din urma. va tin pumnii tie si iuliei si VA FI BINE!!!
cris, am citit ca te-au napadit furnicile. pune "capcane cu bere". adica sticle de 2 litri taiate pe jumate cu un strat de bere de 2-3 degete si .... o sa aiba un sfarsit fericit ![]()
chiar, ce e cu cristinagoji? recunosc ca nu am citit toate paginile din capitolele trecute, dar nu am dat de ea....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
ramo_cata spune:
salutare stol...hai ca am aparut si eu ...nu a mers netul crde ca vantul asta nenorocit e de vina...uff ce ma enerveaza ca as vrea sa-l scot si eu pe andru pe afara dar imi e frica sa nu raceasca...
patrick ca ai lasat-o pe mami sa faca nani...
si spor la treaba ca acu 'esti hodinita
am vazut si un mateias frumos cu gene lungi
si un stefanutz la fel de frumos...
mamaaaa simo ...saracutzi de voi...eu ma vait ca bate vantul si la voi e iarna in toata regula...
Oaca mic vaccinat ...ma bucur sa aud ca nu a facut febra si ca sunteti bine...
naty
esti o mamica deosebita
...ma rog Bunului D-zeu ca iulia sa fie bine la cresa,sa se obisnuiasca cu copii ,sa fie bine si sa faca progrese cat mai repede ca sa scape de tot ce inseamna chin pt un copilash atat de micutz...
off vad ca nor'mea apicat din pat...
de mii de ori ...si sper sa fie bine
florio si tu meriti multe 
te pup si pe tine si pe andrei...
fug ca s-a trezit mogaldeata...revin mai tarziu...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR