*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 12
nicol_conte spune:
Din ce-am citit:
Naty- o sa fie bine Iulia
Simo felicitari lui David!
Andru de Ramo scup rau ,cum se uita el cui interes pe carticica!
Am maiu citit dar striga randunoiul la mine sa plecam
revin mai pe seara
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Simo27 spune:
Adriana,incerc sa iti raspund eu,cand avea vreo 11 luni si nepotu a cazut direct in cap
!Din cate mai tin minte(au trecut 8 ani si ceva
)doctorul ne-a zis sa urmarim daca e predispus la somnolenta,daca ii curge din nas sau ureche sange,daca atunci cand il punem sa stea in picioare sta cateva secunde si se aseaza in fund,daca face febra...astea imi aduc aminte!sa dea DD sa nu fie nimic grav!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianadana Naty imi pare rau ca te bat la cap dar sunt tare speriata. Ce ar trebui sa urmaresc dupa cazatura in cap? Sau poate altcineva sa-mi spuna ![]() Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008 |
dezechilibre motorice, oboseala frecventa, probleme cu ochii, voma si somnolenta .... orice pierdere a constientei (lesin) chiar si de cateva secunde trebuie luat in seama.chiar si modificarile minore ale starii de constienta (confuzie usoara) trebuie luate in seama pentru orice eventualitate.
somnolenta anormala (adica doarme prea mult sau ii e somn in momente cand normal s-ar juca), varsaturile ,fotofobia (nu suporta lumina), ameteala, tulburarile de echilibru/mers, miscarile involuntare ale globilor oculari; daca varsa, caracteristic e ca sunt varsaturi "in jet", adica vomita fara nici un efort, de multe ori lichid clar, nu alimente (evident, asta in cazul in care nu au mancat).
un semn important la copiii care au inca fontanela deschisa e bombarea fontanelei (adica fontanela e in tensiune si e bombata) ....ar mai fi semne, dar ptr ca e micuta si nu poate spune, cam asta e ce ai putea observa tu....poate fetele sunt mai in tema si te pot lamuri mai mult.
si sper doar sa fie o sperietura, fara urmari...a, si nu o lasa sa doarma, joaca-te cu ea si incearca sa observi daca sunt schimbari in comportamentLiana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
bitza037 spune:
randunele....eu am plecat, ma duc sa termin bagajele......si daca ne hotaram sa ramane pana duminica atunci va rog sa nu scrieti prea mult ca sa pot recupera si io
, daca nu, cred ca ne intoarcem maine.
va pup dulce si sa fiti cuminti![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Oana,a aparut soare
.Sac,ca se topeste

Nicol,noi am fost cu David niste parinti tare maleabili.A dormit cu noi in camera pana l-am nascut pe Sam.cand nu a mai incaput in patut,i-am luat un pat de o persoana si l-am pus langa al nostru.iar in camera lui ,se juca!el a fost si inca este ffff atasat si dependent de noi(cum ziceam,nu putem pleca nicaieri fara el ca plange ingrozitor
)!acum,cu camera noua ,cu schimbarile legate de nasterea lui Sam,a inceput sa doarma sus in pat,cu un urs mare
,iar eu dorm in patul de jos !deci,tot sunt in camera cu el....asta pana ,Sam nu se mai scoala noaptea
!Deja s-a invatat si nu mai are nici o problema!Sincer,eu nu l-am fortat in absolut nimic:nici cu olita,nici cu somnicul...poate nu e bine cum am procedat,dar asa cu David niciodata nu am avut probleme.totul a facut cand a fost pregatit!![]()
Luny,da de ce esti in butoi?????Hai,sus pe capac
Simo27 spune:
Irina,drum bun
Liana,se vede ca esti doctor
!
adrianadana spune:
Multumesc fetelor
Tocmai s-a trezit. A dormit ca de obicei 1 1/2 ora. Acum e vesela si pare bine. Doamne ajuta. Are numai o pata rosie in frunte.
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
adrianadana spune:
Liana si astea cam cat timp trebuie sa le urmaresc? Vreau sa spun cand pot sa ma linistesc?

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
lianam spune:
simo
incerc sa-mi mai aduc si eu aminte cate una alta din ce am invatat ![]()
bitza drum bun
luny
iesi afara din butoi ca sunt grasa si nu incapem doua, chiar daca esti tu slabanoaga
... n-ai citit pe capac "REZERVAT PANA DUMINICA"? ![]()
ce tare mimu
.... bine ti-a zis mai "mimonix-care-are-un-fix"
...
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
lianam spune:
adriana, din cate stiu eu intervalul cel mai periculos il reprezinta primele 24 - 48 de ore dupa lovitura; daca lovitura a fost "urata", probleme pot inca sa apara pana la 2 saptamani... tu urmareste-o astazi, maine si vezi cum e... dar cu siguranta a fost doar busitura de moment si sperietura amandurora 
Liana, mami de Teo