*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 11
bitza037 spune:
neata randunici...
Simo vreau si eu(Naty tu sa nu citesti, da?) putina zapada.....chiar i-am dus dorul anul asta.Ce frumos a fost anul trecut cu nametii aia
!!!!
Nicoleta bine ai revenit......chiar intrebasem de tine cu cateva capitole in urma......am vazut si eu poze...amandoi copii au formatul ochilor superb
,dar cel mic are o poza in care este demential...cea in care ii curge putin din gurita.....este superba ce sa mai!!!!!!
Noua ne mai curge putin nasul dar o sa-i treca pana la urma cu Colargol...ma bucur mult ca nu a facut temepratura.....este drept ca si eu i-am dat nurofen si panadol de doua ori pe zi timp de doua zile cand a inceput sa-i curga nasul.....
Aseara am fost putin la cumparaturi ca trebuia sa fac un tortulet(diplomat a la BUBU)pentru bunica mea care azi implineste 70 ani, asa ca pe la pranz o taiem in Prahova.....si m-am intalnit cu fata verde-SOVI...am stat de vorba putin dupa care a venit si Sash cu tati......mai Sasha este un scump are niste ochi S U P E R B I
si era asa de rosu in obrajiori ca-mi veneea sa-l pup intr-una...ma faceam ca-l pup si el ma imita.....ce scump era!!!!!....Sovi nu avea burta foaret vizibila, de abia dupa ce am pus eu mana si am inderpata bluza a iesit la iveala.
A promis ca o sa mai intre si ea pe forum, dar este foarte obosita, dar nu se poate odihni ca Sash imediat face o prostioara!!!!!
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
nicol_conte spune:
Neata!
Se pare ca am si eu o zi de respiro ,din motive de vreme urata n-am muncitori la masa azi.
Sunt un pic un butoi, m-am torturat fetele in ultimele nopti, iar aseara am lasat-o pe Antonia la mama cu gandul sa ma odihnesc...da de unde ?ca Alexia a facut de 100 ori mai urat ca ea
.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea,pur si simplu nu vrea sa doarma fara mine.Am incercat sa-i explic ca mami doarme cu tati, iar ea doarme in dormitorul de fete.
Am stat cu ea pana a adormit si am plecat sa-mi fac baie..nici nu-mi terminasem parul de uscat, ca s-a trezit jelind de-a dreptul ca am plecat de langa ea....nu va mai spun, am stat langa ea o ora jumate ,timp in care se smiorcaia continuu....atata a plans si a suspinat ca si dimineata avea nasul infundat. A mai dormit singura de cand am luat-o de tot acasa, dar sa faca chiar asa cand se trezea singura peste noapte-nu!
Nu stiu cum sa procedez:
1.Sa dorm cu ea o perioada pana ii trece pasa asta,desi nu am garantia ca nu se va invata asa..
2.Sa o bag in pat la culcare seara fara ca macar sa mai stau langa ea pana adoarme, si sa o las sa planga , sa se obisnuiasca cu ideea ca doarme singura ,nu cu mami..
Precizez ca respectivul pat e destul de mic(110 latime*170lumgime) si dorm ca naiba in el, numai somn nu e ala ...
Voi ce ziceti?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
'Neata!
Am vazut ca Simo s-a trezit in nameti 
Pai bine, fata, asta iarna cand nu aveam zapada nu ne-ai trimis si tu vrei acum??
noooo, tine-o acolo ![]()
La noi e innorat si ploua...
Nicooo, i-am vazut pe baieti, superbi amandoi
Si hai mai des la ciripeala, ca iti duc doru' ![]()
Gecko, pai daca tava e din aia care nu s elipeste n-are nimic ca nu s-a uns. Aaa, si Vlad e innebunit sa linga castronul 
Eu m-am trezit la 9, piticul mic la fel, c ebine a fost. Merg sa papam ceva.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko Aratarea a 3 parti ale corpului reprezinta "milestone" de 18 luni... ai pup iu ol ![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
I-am citit asta dimineata lui Mimu cu oarecare ingrijorare ...si mi-a zis "are draga timp, ca doua le stie deja" da? "si care-s alea doua?, am intrebat eu"...."OCHII, mi-a raspuns el mandru "

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
gecko spune:
naty, stii cum ziceai tu mai demult?...ca laptele praf nu e otrava...asa iti zic si eu...cresa nu e orfelinat...nu o parasesti acolo...nu o lasi in conditii mizere...nu va fi neglijata...ci va fi inconjurata de copii...se va juca, va interactiona...va fi intr-un spatiu fara atatea interdictii, va putea explora in voie. Daca nu ar fi cresa ce optiune ai avea?...o bona???...cu ce e mai bun bona?...ca o tine intre cei 4 pereti ai casei tale si o ora pe zi o duce pana in parc?...unde e stimularea de care are nevoie un copil care acum invata ce e cu lumea asta?...acolo vor fi mai multe persoane, personal s copii...va avea pe fiecare in parte sa il studieze, sa il imite...exact ce are nevoie ea acum. Ti-am spus, e competitie mare la piticii astia...taraitori taraitori...dar fiecare dintre ei vreasa se taraie mai repede...sa ajunga primul la o jucarie...sa ocupe cel mai bun loc din sala etc, toate astea o vor ajuta foarte mult. Si te vor ajuta si pe tine...vei vdea ca evolueaza...vei vedea ca achizitioneaza si iti va creste optimismul
floriio, ma bucur sa aflu ca sunteti pe calea cea buna. Va tin pumnii sa treaca repede si urmatoarele sedinte de kineto si sa primiti o evaluare buna la urmatoarea intalnire.
Si ca tot e discutia asta, ieri cand am fost sa il ia pe Patrick de la gradinita, era la grupa lui un copil cu paralizie cerebrala o forma grava cred ca avea miscarile atat de spastice ca se lovea de tot de jur imprejur. Era acolo un ocupation therapist (cred ca asa il cheama), ce il masura si ii construia un scaun special adaptat marimilor lui si nevoilor. E mare lucru cum in tarile astea mai evoluate copii cu probleme grave sunt integrati in colectivitatile normale si cum exista implicare din partea atator specialitati pt o adaptare cat mai buna (kinetoterapeuti, nutritionisti, speech therapist etc).
Si ma intorc la pandispanele mele ca am facut o mare pozna...am deschis un piculetz cuptorul ca sa le zambesc si cred ca s-au prabusit

nicol_conte spune:
Nu am citit mai nimic din urma, vreau sa spun ca am vazut Steful vorbitor care m-a dat gata de-a dreptul
si Iulia harnica foc , ajutor de nadejde pt mami.
Gecko e bine cel mai frumos?ca n-am apucat sa mai citesc..
Si la noi ploaia a dat-o in niste fulgi imensi de zapada, care se topesc cand ating pamantul.
In juma de ora plec cu randunoiul la Bucuresti(daca tot ploua ) sa dam comanda de cheie la masina mea,ca stam intr-una de anul trecut de cand mi-a furat geanta cu totul....si vreau sa intram si pana la Baneasa City Mall sa vad daca e p-acolo vreun centru de manichiura , ca trebuie sa merg cu unghiile la intretinere...Am uitat sa va zic sa mi-am pus unghii cu gel in Italia. Ma declar super-ultra-mega multumita de ele(unghiile mele sunt moi si se exfoliaza rau,nu pot sa fac nimic)...la cata treaba am facut zilele astea, arata impecabil, nu zici ca au 3 saptamani, doar ca au mai crescut un pic de la baza..

Ma duc sa beau cafea, ca mi-a facut randunoul..
E tare misto sa fim singuri acasa, apreciaza mai mult tot ce fac; atunci cand e soacramra imi zice ca nu fac nimic, desi ea in afara de vase nu face nimic, ca nu o las eu(rufele le baga carcalete la masina, cu aspiratorul nu stie sa dea, tricuorile le strica cand pune fierul pe ele...etc..)
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
underqueen spune:

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
natynic spune:
Gecko, 
-stiu ca tot ce spui de cresa e adevarat, stiu ca pt mine a fost alternativa cea mai ok, dar nah, tot sufar...pt ca perioada asta, cu toate greutatile ei, nu se va mai intoarce niciodata....Sacreascapandispanul, sacreascapandispanul!
Mimo, tare Mimul cu ochii!![]()
Nicol, nu stiu ce sa te sfatuiesc, fetele cu puiuti mari probabil vor stii probabil mai bine ce sa-ti spuna...In niciun caz nu cred ca e ok sa o lasi brusc si fortat sa doarma singura...
PFUUU, ma duc sa anihiliez o bomba chimica din casa. Si apoi plecam la cresa.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
neata!
nico helloooo!
bai, simo, ce nasol cu prietenul lui David...
ca sa vezi si tu cum functioneaza mintea unui copil...eu stiu o treaba, cu forta nu se poate face nimic, din experienta!! am avut genul de parinti care la fel procedau, ma obligau sa fac ce nu imi placea sau nu vroiam, si degeaba...
eu nu o sa fiu asa...si-mi mai doresc sa ma tin de un lucru: sa nu subestimez niciodata copilul, are mintea lui, i-o slefuiesc cat pot si cum stiu eu mai frumos si bland...mamaaaa, vai de voi cu zapada aia, aici ploua torential!
ah, stela...cum oare de are anemie Teo,tot nu papa?..ce v-a dat ptr ea?
tuchi oare a plecat deja?have fun, fata!![]()
gecko
ptr noaptea buna! si noi dormim mai bine, mai putin azi noapte, cand s-a trezit de 2 ori in urlete, o data l-am adormit in brate, a doua oara cu tzitzi...cred ca dintii..
Floriio ce vesti bune, ma bucur mult!
ma duc nitel in butoi...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adrianadana spune:
Naty imi pare rau ca te bat la cap dar sunt tare speriata. Ce ar trebui sa urmaresc dupa cazatura in cap? Sau poate altcineva sa-mi spuna
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008