Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

stie cineva pe unde este bbyasmi, adinag ,kiva, sherita,rge,jasmino12,sufletdinger si multe altele ....
chiar nu se arata fetele astea ,deloc deloc?
in conditiile date ...am plecat la culcare ca mi-e un somnnnn...am obosit cautand prafuri ....
sotul pleaca in Austria la noapte....o sa-i gaseasca el acolo ceva pulberi gustoase....nu? trebuie ...acolo sunt di tatii...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Uhuuuuu!
Echo!!!!

Dany, am pus reteta de pate de ficat pe blog

Amy, ce o mai face?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Fetele cu intalneala, ia apareti la interval cu povestiri si poze

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Miha, multa sanatate ! Nu stiu cum se manifesta, dar sper sa va reveniti toti repede.

Multumesc!

Cred ca dupa amiaza cand ajunge Zmeurel acasa merg cu Robert la spital. Febra nu cedeaza nicicum.Nu mai reactioneaza la antitermice.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

miha bine ca ati despoperit ce e! masuta cu bancute am vazut la Praktiker ...130 Ron parca.

Mi-am adus aminte... In oferta de la Carrefour am vazut-o...80 RON.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

stie cineva pe unde este bbyasmi, adinag ,kiva, sherita,rge,jasmino12,sufletdinger si multe altele ....
chiar nu se arata fetele astea ,deloc deloc?

Daaa...chiar ma gandeam la Lavinia ca n-a mai dat deloc pe aici...O fi plecat deja in concediu?
Nici cumatra n-a mai dat nici un semn...s-a camuflat in linistea britanica.
Cu Adina am mai vorbit din cand in cand...sunt bine...s-a apucat de prajiturit ...si e intr-o lipsa acuta de timp...

Miha si comorile

Mergi la inceput

poze, poze si restul de poze

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu am vb cu lavi luni pe mail referitor la cresa, dar nu mi-a zis nimic...
Miha in Tm nu exista Carrefour
bianca nu zic ca-i problema... dar vreau sa stiu si eu, sa-mi zicaDar voi branzeturi/iaurturi mancati? nu stiu daca ti-am zis... dar am gasit in diverse materiale ca 28 gr. de branza e echivalentul a 112 ml de lapte. Si unui copil de 2-3 ani ii este suficient sa manace sa sa-ti acopere necesarul de calciu: 500-600 ml lapte sau 75-100 gr. branza sau 250-300 ml iaurt... eu incerc sa ma incadrez in astea + unt si cascaval.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaa!
bate vantul serios p-aci!
zicea cineva ...cum va da caldura....cine o mai sta pe net...toate vom fi cu copii p-afar'....cred ca deja a inceput fenomenul...
mariussimiuc...lui Robert...sper sa nu fie nimic grav......merci de info...de bb stiam ca ar trebui sa pleca dar parca nu asa devreme,mai prin aprilie
andrabell, Eva ta e o dulceata! la fel ca si ceilalti protagonosti din fotografiile expuse...ma minunez cateodata ce sentimente pot genera aceste gaze umblatoare!nu poti sa nu-i iubesti, sa nu-i sufoci cu pupici
in alta ordine de idei : Ana doarme, am pus mancarica la steamer asa ca ma pot culca si eu macar pt o ora...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

poze, poze si restul de poze

Am servit si eu o vitamina de la domnisoara doctoreasa,ca tare mai am nevoie la starea ce-o am.Pupam carliontata!

Mey...sa stiti ca am vazut toate pozele si filmuletele ce le-ati pus zilele astea,cu Maria,cu Bea,cu Tustele si burta Roxanei...dar n-am mai avut puterea de a va "comenta". Doar v-am admirat din umbra.

Aaaa...si tot din umbra am inteles (asta o fi cuvantul corect?Nu-mi vine altul acum ) decizia Andreei de a lua o pauza. Imi pare rau ca treci peste asa un hop,dar totul va fi bine,ai sa vezi!

Miha si comorile

Mergi la inceput