Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

pussi, branzeturi mananca...dar nu asa mult...adica Ana nu mananca un iaurt intreg(ii dau amestecat cu paine- ca altfel nu mananca paine-si cu mezeluri)branza mananca + smantana + miere cu macaroane, cascaval...nu prea mai vrea iar unt doar daca ii las pachetul sa manance cu mana, ca scormoneste in el si apoi ii linge degetele...cateodata mai primeste paine cu unt si gem, dar nu ii dau foarte des
deci bb nu e plecata nicaieri...cred ca ia o pauza...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

acum chiar ca plec in pat...si cine stie ...poate la trezire vom avea un cap. nou!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

in sfarsit reusesc si eu sa stau pe net.... fiu-meu a acaparat laptopul cu Thomas...
Noi suntem bine...incercam sa ne bucuram cat mai mult de noua viata... si de preturile beton de aici...am vazut ca vorbeati de mothercare din uk ... cand fac conversia in lei nu imi cred ochilor ce vad.. lapticul l-am schimbat ..am intrat pe Cow&Gate comfort pt pitica... super fain e ...900 gr la 7 lire ...si chiar daca e formula pt confort digestiv nu e gros ca aptamil sau milupa......
Iar scutecele ...si astea sunt la jumatate de pret... tot timpul sunt oferte...cumperi 2 baxuri primesti unul gratis..

Acum am tot umblat cu actele..sapt viit mergem si la medic..sa vedem ce grila de vaccinare au ei...oricum ...e gratis orice vaccin ..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

cumatra ..vad ca ti-e dor de mine...
imi pare rau pt perioada prin care treceti... insanatosire grabnica...

Aici ploua de 4 zile... groaznic.... exact tipicul de vreme londoneza...ploua si dupa 15 minute soare si iar ploua..dar macar nu e noroi

Avem o mica problema ..patutul de aici e de lemn... groaznic... Se trezete raul de nu stiu cate ori ca se loveste de el sau isi baga mainile printre gratii si nu le mai poate scoate... Mai mult doarm cu noi in pattt.. asta ma enerveaza cel mai mult.. si deocamdata nu mai iau altul ca trebuie sa ne mutam neaparat de unde stam... si e nevoie de bani pt depozitul de chirie...

aaa si inca o problema ... ngrutza mea dormea am toata noapta acasa... aici de cand a venit face kk doar noaptea de 2 ori ...si vesnic se trezeste .. ca e cu pasarica murdara.. Asta cum reusec sa o schimb????? idei???

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

SUBIECT NOU AICI

Mergi la inceput