Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bine ca ai reusit sa afli ce era. Chiar ca ai fost inspirata cu antibioticul. Ce inseamna instincul de mama. Multa sanatate puilor

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
mariussimiuc...micutilor....insanatosire grabnica!eu zic ca nu e nici o salmonela...dar oare ce este? ...oare nu poti sa-i administrezi Amirei cu ceva dulce amareala aia?

Se pare ca pana la urma i-am dat de capat...E nenorocirea aia de e-coli!
Se pare ca (macar atat!) am fost inspirata cu administrarea antibioticului.Si pediatra la fel.Nemernica de bacterie e sensibila taman la ciprofloxacina,ceea ce ne daduse sa luam.
Acum s-a obisnuit mititica,stie ce-o asteapta.Adica ceva dulce dupa aceea!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

mary felicitari pt. caruciorul rozzzzzzzzzzz!!!!

Felicitari si de la noi!

Citat:
voi ce jucari cumparati de iepuras copilasilor?

Robert a facut deja cererea...un set cu Thomas (evident! ),de la iepuras si o bicicleta de la mami si tati.
Pentru Amira inca nu stiu...Am vazut undeva,dar nu mai stiu unde tre sa-mi aduc aminte,o masuta de plastic cu bancuta,de-o parte si de alta.Si nu era f scumpa.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Bine ca ai reusit sa afli ce era. Chiar ca ai fost inspirata cu antibioticul. Ce inseamna instincul de mama. Multa sanatate puilor

Multumesc Roxxy!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha bine ca ati despoperit ce e! masuta cu bancute am vazut la Praktiker ...130 Ron parca.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ziua buna mamici

dupa cum stiti deja andrei are mucisori "curgatori" deja de 4 zile; am si eu o intrebare , la voi ce spray nazal a functionat cel mai bine???
noi am fol. marimer si ophtamesone.

va pup!
mai am de citit ultimele 4 pagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany eu merg pe varianta: ceapa taiata melcisori in camera+ceaiut de musetel aburind sau umidificator daca ai... si le trece in prima zi. miroase urat dar functioneaza! N-am folosit batista bebelusului deloc, marimer spray le punsi pompez

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adela, imi pare rau ca nu ne-am vazut ! Mi-ar fi placut tare mult. Dar mai venim si alta data.
Adra, imi pare rau de ora matinala.. la noi se mai intampla 6:30, dar cel mai des 7. Si asa sunt zombie... dar ce sa facem, ne adaptam la orice. :) La intalnire a fost foarte frumos, am fost 4 mamici, pacat ca am alergat non-stop dupa Maria, era pusa numai pe prostioare! Si cand ziceam ca si-a revenit de tot, a facut si o scena de plans si trantit pe jos. Dar cred ca are ea ceva, e irascibila de vreo 2 zile, probabil dintisori noi.
Miha, multa sanatate ! Nu stiu cum se manifesta, dar sper sa va reveniti toti repede.
Adra, si astept pozele promise!!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
pussi...eu sincer nu am incercat sa o corectez niciodata...iar daca ramane stangace...care e problema? niciunaaaaaa
mariusimuc...sa urmati tratmentul......si totul va fi ok!
dany26, eu fol odata pe zi, adica inainte de culcare vibrocil, in rest nazomer...iar ce zicea pussi mi se pare interesant!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

deci nu se mai aude nici un zgomot din camera Anei........doarme...ma si duc sa-i imping pe gat restul de laptic...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

asa..a terminat si ea in sfarsit cei 150 ml lapte preparati....
mai caut pe net ceva pulberi gustoase...dar nu prea gasesc, nu stiu cum sa caut...ce fac ?ii bag herbalife?
ovomaltine...e o cacao instant buna la gust si calitatitva(aditivata cu vitamine si altele)dar care se fabrica de 70 ani si totusi in Ro nu a ajuns...suntemmmmm niste....

Mergi la inceput