Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor daca vreti sa va disatrati intrati pe linkul de mai jos si incarcati fotografia voastra si a sotului si va arata cum o sa arate baietelul sau fetita voastra. Am vazut linkul la TV

http://www.makemebabies.com/

Miere unde esti? Sper ca esti bine hai la raport

Bee ce mai faceti?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Cami, dar va fi maricel bebe, nu mai ai nevoie de landou. Va sta deja in carut sport. Mai e o problema, ca exact in perioda aia iulie-august, vom incepe diversificarea...sa vedem, sper ca tot laptele meu sa fie baza ca sa nu avem probleme...ca nu stau sa-i fac supa la hotel..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Buna dimineata fetelor

Mi se pare mie sau eu sunt o norocoasa avand in vedere ca Hera are un oarecare program de aprox. o luna?

E cam asa: dimineata trezirea la 8, papa 150ml NAN1 Nestle, apoi povesti si jucarii pana la 9 si jumatate. Urmeaza un fel de somn cu maraieli si scanceli cam la 10 minute pana la ora 10 si jumatate cand mergem la plimbare (daca ne lasa vremea). Afara doarme ca butucul pana la 11 jumate cand ne intoarcem acasa. Ne spalam , ne schimbam si la 12 120 ml NAN, apoi la fel, povesti si jucarii pana pe la 1 jumate, apoi putin somn... Urmatoare mancarica e intre 3 si 4, de obicei 120ml, apoi iesim din nou la plimbare pana pe la 5 jumatate. Ne intoarcem acasa, ne dezbracam, probam rochitele si palariile (e mare distractie), apoi ne plimbam prin casa cand sus la etaj cand jos, ca sa nu uitam cum arata, si vine iara papa 120 ml in jur de 7 seara. Apoi iar e distractie ca vine tati acasa, pe la 8, 8 jumate vine baita, alte povesti si in jur de 10 iara papa tot 120 ml. Adoarme abia pe la 10 jumatate - 11 seara, pana pe la 4, 4 jumate. Atunci bea cam 50ml ceai si somn iara pana in jur de 8... Cam asta e programul nostru...

As vrea tare sa o culc mai devreme, dar nu vrea nicicum sa adoarma...minunea de ea are chef de ras... si noi pe langa ea. Cred oricum ca inca e cam micuta ca sa o oblig eu la somn fortat, poate incepand cu 3 luni. Voi ce parere aveti?

http://s596.photobucket.com/albums/tt43/ralumold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Anuc tu ai experienta, cum e cu copilul si hotelul cu mancarea vorbesc, ca eu imi imaginez k tre sa i prepar diversele supici, piureuri si cum voi proceda?ma gandeam din cz asta la pensiuni...

Andrei e agitat, plange mai mult, e suparat asa...trece pn se insoara

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anuc ce intelegi prin locuri in care poti merge cu copilul? Te intreb ca sa stiu si eu la ce sa ma uit atunci cand aleg o locatie pentru concediul de la vara. Chiar va rog fetelor care aveti deja un copil mai mare, si aveti experienta plecarii in concediu cu copil, sa ne dati idei unde sa mergem in concediu.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Fetelor eu am fost aucm 2 ani in Tunisia in concediu si vreau sa va spun ca erau o groaza de familii cu copii, chiar si cu bebei de 5-6 luni, asa ca parerea mea este ca poti sa iei bebelusul cu tine oriunde (atata vreme cat e un hotel si nu camping cu cortul ).

Noi anul asta probabil ca sarim concediul datorita resurselor financiare, dar daca ar fi sa avem bani sa mergem cu siguranta as vrea sa o duc si pe Hera cu noi.

http://s596.photobucket.com/albums/tt43/ralumold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Hai ca am apucat sa intru ca de dimineata ma chinui.
In primul rand am vazut poze superrrrr. Faini licurici!

Dark sa folositi sanatosi si pasaportul si hainutele.
Ada ce scumpa e Daria si ce frumos ii sta gatita.
Lisa cred ca daca ii dai biberon cu atat mai mult va refuza sanul. Cand incepuse sa se cojeasca pielea amicului am inceput sa facem baita in care sa punem tarate si acum e mai bine.
Oana ce bine ati luat in greutate. Felicitari!
Irina sper sa deveniti repede veseli si sa uitati de vaccin. Ce flacau mare ai!
Anuc cred ca pana la concediu ar fi bun si un carut mai mic, sport.
Ralu ce bine ca aveti deja un program. Nu cred ca e cazul sa o obligi la somn fortat dar incearca sa ii faci un ritual de culcare pe care sa il repeti seara de seara si sa incerci sa il muti cate un pic tot mai devreme.
Bebelusi eu am fost cu Dorian la mare cand avea 1 an si 2 luni. Am avut patut pentru el, de acela de calatorie care se strange, carut. Cum ii facusem diversificarea cat am stat la mare i-am dat papa de la borcanele. Incercasem inainte de a pleca de acasa sa vad ca ii priesc si o saptamana nu a patit nimic daca a mancat asa si laptic. Nu am vrut sa ii dau mancare de la hotel pentru ca era prea mic si nu stiam cum e gatita. La o pensiune poate ar fi altceva. Noi pe atunci aveam un program stabil, stateam putin cu el pe plaja si de obicei facea ture de am facut km in concediul ala, seara ne plimbam pe faleza cu carurul si apoi stateam si noi la o terasa. Cel mai fain a fost ca aveau astia pietricele ornamentale si el era la faza in care era incantat sa arunce tot, asa ca ii puneam pe carut o mana de pietricele si pana plecam avea copilul de lucru. Ce ne-a mai salvat ca sa avem liniste au fost baloanele de sapun. Era incantat sa le urmareasca.
Nu pot sa spun ca m-am odihnit in concediul ala dar a fost super sa fim toti.

Noi cred ca suntem pe calea cea buna cu scapatul de colici. Au inceput ins sa ne iasa cosulete pe fata. Din cate am citit la voi tre sa le las in pace, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna mamici si licurici,

Nu reusesc sa mai ajung la comp, mai nou nu putem trimite mesaje si Paul trebuie sa rezolve preoblema inainte sa ajung eu la servici.
Suntem bine, am avut o vreme frumoasa de primavara de care am profitat din plin ( de trei ori la zoo intr-o saptamina). Nathalie e o dulceata, a inceput sa chcoteasca si gangureste cand ii vorbim.... eu sunt tot cu mulsul, si acum ma mulg si scriu cu o mana....insa important e sa primeasca fata lapte de la mine, chiar daca e de obicei din sticluta /ma mai suprinde cateodata si bea si de la san.

Sper ca sunteti toate bine, citesc si eu un pic sa vad cum mai progresati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Anuc tu ai experienta, cum e cu copilul si hotelul cu mancarea vorbesc, ca eu imi imaginez k tre sa i prepar diversele supici, piureuri si cum voi proceda?ma gandeam din cz asta la pensiuni...

Andrei e agitat, plange mai mult, e suparat asa...trece pn se insoara

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mey, pentru concediu sunt bune borcanelele cu papa de la Hip. Sunt pe varste. Chiar nu cred ca e cazul de gatit supe si in concediu. La 6 luni nu ii dai papa de la restaurant in nici un caz. Bine una lume nu mananca nici la 3 ani.
Mai complicat e cu biberoanele pentru bebeii alimentati cu lapte praf. Noi am fost cu Tudor la 11 luni in Grecia, la o pensiune cu chicineta. Era practic sa-i spal/sterilizez bibe, chiar puteai gati un mic dejun.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!!
asaaa..ne gandim la concedii deja... bun asa!
Anuc, cred ca e super daca mergeti in turcia. caruciorul il lasati la intrarea in avion si il luati din nou cand coborati. nu se duce la cala. se pot manca borcanele, sunt bio, sterile, nu te chinui sa prepari nimic. e mai grreu cu laptele praf, intr-adevar....adica cu sterilizatul, dar la 5 stele se gasesc solutii.
Lisa, Patricia, imi pare rau ca piticii refuza sanul, sper sa le treaca.
Irina, bine ca ati trecut ok peste vaccin.

Mergi la inceput