Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
IRINA.C spune:
ne am intors!la 8 am facut vaccinul , de atunci sta la san cu mami .Speram sa fie bine treaba!Tineti-ne pumniiCitesc later!
asa aratam azi inainte de a pleca
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREILADOUALUNI#5317215452786685458
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
lisa79 spune:
foarte frumosi copii aveti,sa va traisca!
Ana are pete pe picioare cu piele uscata,are la genunchi si la manuta stanga,voi aveti asa ceva???
Ana imi refuza sanul si mor de ciuda

, noaptea si dimineata nu are nici o problema ca am bidoanele umflate,dar in timpul zilei e o lenesa de mama focului
,uite asa stau toata ziua cu pompa in brate si ma chinui sa scot tot din 2 in 2 ore 120ml ... ma dor sfarcurile. offf,ce sa fac...nu stiu.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Am admirat pozici de bebici si copilasi tare frumosi 

Sa va traiasca, dragelor! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Lisa da cu laptele tau pe sfarcuri, la mine sa stii ca a functionat mai bina ca garmastanul. Sa stii ca si eu am aceeasi problema, a inceput sa imi refuze sanul, dar eu nu ma mulg sa ii dau ca asa am impresia ca o sa il refuze si mai rau.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
oanaq spune:
Nu prea mai am timp sa intru pe DC. Se incalzeste vremea la noi si incercam sa stam mai mult pe afara. Vad ca e vorba de greutate. Luca s-a nascut la 4.230 si la 7 sapt. 6.300
. Nu are ore fixe de mancare, e cam haotic si sta putin la san (intre 3-10 minute maxim!). Dar stiu ca am laptic pt ca intotdeauna curge in jet puternic, mai ales daca e intervalul intre mese e de mai mult de 3-4 ore.Lisa si fetele care intrebau de solutie pt mameloane dureroase, ce fac eu: laptic de mama cum zice bebelusi, sanii cat se poate la aer si Purlan http://www.medela.com/ISBD/breastfeeding/products/purelan.php Am intrebat consiliera in alaptare de ce inca ma mai dor si mi-a verificat pozitia de alaptat, se pare ca nu ma "tin" de pozitia buna. Adevarul e ca e mai simplu sa-l las asa sa suga cum vrea el. Dar mi-am propus sa am mai multa disciplina si sa am grija sa deschida gurita mare sa nu prinda numai sfarcul si sa-l pozitionez corect. Noaptea e mai greu ca-s jumate adormita si el cauta rapid sanul. Daca nu papa imediat, aoleu ce urlete scoate de se aude pana in strada. Noroc ca e spatiu mult pana la urmatoarea casa ca ne-ar evacua astia
mami de Luca nazdravan
IRINA.C spune:
Neata!unde sunteti?noi dp vaccin doar cam pleostiti asa, aseara a fost nitel agitat, a primit Panadolul, am dormit cat de cat azi noapte, dar cam fara chef, nu zambit dimineata asta.Da in rest nimic, decat ...tusim
normal.Eu ajung sa cred ca tuseste pt ca se ineaca cu saliva, cu secretii ceva.Azi ies afara chiar dc o sa car eu monstrul ala de carutz, ca Radu mi-a luat masina din parcare unde imi tineam carutzu, ca aseara ne-a lovit un bou si azi e la service cu ea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Anuc spune:
Neata!!!
Acum am citit, acum am uitat...
Irina, ma bucur ca sunteti bine dupa vaccin. O sa zambeasca el, acum s-o gandi si el la 'problemele' pe care le are de rezolvat azi...am vazut din poze ca e foarte preocupat ![]()
Am mai vazut o Dariuta de Ada, o blonduta cu carlionti, de-ti vine s-o papi 
Bebelusi, si eu zic ca Vladut a fost doar agitat, nu infometat. Cand sunt asa, simt nevoia sa suga continuu. Si al meu mai face asa si chiar se enerveaza cand ii vine lapte, cred ca ar vrea doar sa suga a la suzetica...si el isi mai baga pumnisorii in gura si cand il vede soacra-mea trage concluzia ca nu e satul, sa-i mai dau san...dar nu e asa mereu.
Mai, sa stiti ca am incercat si noi faza cu ovulatia ca sa facem baietel si...a mers! Acum nu stiu daca s-a nimerit (ptr ca ciclul meu nu este foarte regulat)...oricum era minunat si daca era tot fetita. Si asa ma gandesc serios ca mai vreau un copil. Sa vedem...![]()
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Fetelor, eu am o dilema.
Anul asta eram foarte hotarata sa plec cu copiii in concediu, dar afara, nu in Ro. Dar ce fac cu carutul ptr asta micu'? Ca doar nu m-oi cara cu el pe avion....Cu Ioana nu am fost plecata decat in Bulgaria si am fost cu masina, l-am putut lua cu noi. Fara carut nu pot sa plec cu copil de 6 luni...
Voi cum o sa faceti?
cami_antonia spune:
neata fetele
irinac sa va fie de bine vaccinul LA BAIATUL MARE pe care l-am vazut in poza ... sunteti doi frumusei ... zambetul va reveni si el sunt convinsa 
anuc si eu vreau sa ies din tara cu fata la vara ... da noi plecam cu masina ... si deci ne va fi usor sa luam carutul ... ca se strange f bine si ocupa putin spatiu ... iar landoul poate il punem pe masina saau poate luam un carut mai mic pt calatorii... eu iti sugerez sa plecati si sa cumparati de acolo un nou carut micut pe care sa puteti sa il aduceti in tara cu avionul ... ahahahaha ...sau eventul il trimiteti in tara in pachet ... si pe unde ati vrea sa plecati daca nu sunt indiscreta??? ca sunt si eu disperata dupa un concediu ... in afara tarii .. evident ... chiar daca plec cu putinii bani care ii am sau daca ma imprumut ... ahahahah
ada ai niste copii minunati ... sunt foarte frumusei ...
dark felicitari de cumparaturi si de pasaport ...
bebelusi si eu cred ca a fost pulseu de crestere care se manifesta cu agitatie ,... asa a fost antonia duminica ... seara .. de eram disperati si eu si sotul
azi noapte noi am adormit la 12 dupa supt tata o ora intreaga ... trezit la 4 jumate si iar la 8 jumate .... acum somn iar ...
poate ne reglam si noi si mai scapam si de colici
Camelia
Anuc spune:
Cami, eu vreau sa plec la mare, undeva unde sa stau ca un Pasha la soare, sa huzuresc, cred ca la turci, la un hotel de 4-5 stele unde sa am de toate la botul calului, sa fie curat, etc...ca merit, nu?
In alta parte (Grecia, Spania,Croatia) nu m-as duce pentru ca as vrea sa colind si cu 2 copii mici nu se prea poate....deci undeva unde sa stau toata ziua si sa nu fac nimic decat sa am grija de bebe mic. Ca Ioana e deja maricica si o s-o vegheze/distreze taica-su. Noi fara copii nu prea vrem sa plecam. Si pe Ioana am luat-o peste tot, adica am cautat locuri unde sa mergem cu copilu'