Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
DarkBendis spune:
Gata, am revenit!
Expeditivi oamenii de la pasapoarte. La ora 1 pm am avut apointmentul, la 1 si 10 minute ne suiam in masina sa plecam, saptamana viitoare ne trimit pasaportul lui bebe prin curier. Am ajuns acasa si cu o "recolta" imbelsugata de la Debenhams: o traista de hainute pentru bebe (9-12, 12-18 luni), nadragi pentru sot si niste "gablonturi" pentru mine ...si o punga de Milly's Cookies care deja au fost lichidati ...deci cum s-ar zice am avut o zi productiva.
Aalina, bebe2 e programat peste vreo 3 ani... fetita, baiat, ce-o fi
Va dati seama ca nu-mi mai bat capul cu scanuri ca parca vad ca iar dau banii degeaba
.
Andre_ea, multumesc, deci asa stau lucrurile cu ovulatia.
Irina... tare adevarate lucruri graiesti... si barbatu-meu e de acrd cu cele scrise, mai ales la partea cu greselile care ar fi bine sa fie uitate.
Aryia, noi ne-am reluat "activitatea" cam la 6 saptamani dupa nasterea lui bebe. Daca voi va simtiti OK, ati "stabilit" ce protectie folositi si aveti chef... de ce nu?
Naty, ma bucur ca a pus Nadia frumos in greutate 
Frumoase pozici, Roxana, tare imi place cea cu "Fratiorii" 
Veronica, Mister Mister nu prea se da in vant dupa cumparaturi, da' atata timp cat ne miscam repede (deci caruciorul e in permanenta miscare) si in magazin nu e prea cald, e OK. Si bineinteles, escapadele prin pravalii sa nu depaseasca 3 ore... ca i se face tare foame si musai trebuie mers acasa sau facut popas pe undeva si deschis "milk bar-ul".
Ttenzika, cand bebe mic se ineaca, sau mi se pare mie ca se ineaca, il ridic la verticala repede-repede.
Dalma, ma bucur ca sunteti bine si ca Dariuta creste frumos 
Aici ni s-a spus nu care cumva sa punem bebeii sa doarma pe burta in patut (pericol de Cot Death).
Bebelusi, eu cred ca e puseu de crestere. Eu ce fac cu asta micu in situatii de astea: il mut de la un san la altul, apoi facem o pauza de 5-10-15 minute in care "ne plimbam" prin casa, ne uitam in oglinda, la carti etc... si apoi incerc sa-l pun din nou la san. De obicei functioneaza.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Ciufik spune:
Dalma, m-am delectat cu pozele voastre. Spectaculoasa evolutia Dariei!
Mi-a placut poza cu voi doua in rosu, dc nu ma insel aveati acealasi imprimeu. F frumos.
dalma spune:
Da, am primit pijama la fel ![]()
DarkBendis - Eu nu stiu ce sa zic despre asta, dar vad ca aici tendinta e sa o puna pe burtica. De exemplu, la 900 gr Daria dormea pe burtica si niciodata nu a avut probleme desi acum isi intoarce lejer capul de pe o parte pe alta si chiar mai sta si cu nasucul in cearceaf (noi nu folosim perna, decat fata de perna sub cap)
Fetelor care va plangeti de luat in greutate...Daria a pus saptama trecuta 60 gr
. Nu am ce sa-i fac, nu deschide gura daca-i satula si daca o oblig, varsa. Ni s-a recomandat un produs Nestle (poate Naty si Irina stiu) care e recomandat a se adauga in laptele de mama in special pt stimularea apetitului si cresterii prematurilor. FM85 este produsul.
Vreau sa va spun ca Daria il vomita pana la ultima picatura. La fel a facut si cu laptele praf in spital cand intr-o noapte nu se mai oprea din plans si asistentele au incercat sa o potoleasca.
Am invatat ca fiecare copil are ritmul lui si incerc sa nu ma mai stresez (asa rau). Daca m-as concentra pe kg, chiar as lua-o razna
ada_coman spune:
Dark La Multi Ani pt Mister Mister! 

Ralumond ce fetita frumoasa! si ce toalete...

Dalma ce frumoasa e Daria 

Sa creasca mare si sa fie sanatoasa 

Noi azi am prins 1 ora de aer, ca iar a venit iarna 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
roxanaz spune:
Dalma, o scumpete Daria!!! pupici speciali pentru voi!
Aalina noi tot va asteptam la mare la vara.... hai ca nu mai e mult!
Patricia, parerea mea este ca nu ii era foame lui Vlad.. pur si simplu a avut o zi agitata. vestea buna e ca maine o sa doarma mai mult
si daca reusiti sa iesiti afara maine.. o sa fie si mai bine!
Dark, sa stapaniti sanatosi noile achizitii... si Mister mister pasaportul ![]()
ada_coman spune:
Roxanaz ce copii frumosi ai, de fiecare data ii admir ochisorii lui Patrik si de Eva ce sa mai zic, o adevarata domnisoara 

Dark sa stapaneasca sanatos Mister Mister hainitzele si tati pantalonii. Bravooo pt pasaport 

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Bee ma bucur sa sunteti mai bine!
Sanatate multa incontinuare. Pozele de pe mailul comun nu se vad, zice Album not found. Le-a vazut cineva?
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz ca altfel barbata-miu ma ameninta ca el nu stie sa faca decat baieti.... |
Si al tau?
Edit: Am vazut o suzi in peisaj? Felicitari!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina1976
Fix dupa regula asta l-am programat noi pe "baiatul" Sabina! SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
Mey, poate a fost vreo dereglare la tine. Sau poate sotul nu stie sa faca baieti
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
Am mai pus niste pozici noi, daca vreti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/photo/2311076960104807136yeNzLq
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
POZE

SABINA-MARIA
(9 octombrie 2006)