Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
bebelusi spune:
Fetelor azi noapte se pare ca am dormit. Dupa o zi in care nu a inchis nici un ochisor a dormit d ela 11 la 5 si apoi pana la 8. Acum doarme iar. Doamne ajuta, sa speram ca a trecut momentul rau.....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Bebe a facut kk verde inchis si i-au iesit bubite pe burtica si pe spate.

De la ce naiba or mai fi si astea?
Si doctorita care nu-mi raspunde....

Offff, m-am saturat, cand se termina oare?
IrinaC scuze da' ma gandeam ca poate ma sfatuiesti cu ceva 
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
flowerbee spune:
Buna fetelor,
IrinaC, lasa ca Ochila o sa zambeasca cu toata fatuca, dar sa mai treaca trauma intepaturii.
Crisspy, stiu ca uneori caca verde e normal, mai ales la copiii care papa lapte praf. Daca kk are mucus si miroase acru, mai bine intrebi dr. Sanatate multa!
Iris, chiar ma intrebam ce mai faci. Bine ca ai mai intrat si vestile sunt bune.
Am incercat sa pun un link cu pozici cu noi, dar albumul nu se vede, asa ca am sters mesajul. Incerc din nou.
Vazut poze de bebici de nu ma mai dezlipeam de calculator.
Noi suntem lenese la papat, efectele adverse ale medicamentelor probabil. E un cerc vicios: ii dau medicamente (Losec si Motilium) nu varsa dar nici nu prea papa si e somnolenta; nu ii dau medicamente, papa dar varsa. Care sa fie calea de mijloc?
Pupici
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
IRINA.C spune:
Mei calmeaza -te!!!
Este o varianta de culoare acceptata chiar si pt bebe alimentati artificial!Noi am avut si cu pete negre de la colargol desi nimeni nu mi-a confirmat ca de acolo.Tu calmeaza te!bebe vrea sa pape?a dormit?e prezent?
stai calma!!!
Bubitele cum sunt?Dc rosii mici sunt de la transpiratie!Ochila le face si in cap dc iti poti imagina desi f rar ii mai trantesc o caciulita(dupa baie de obicei)
Hai astept sa mi zici cum esti
si ce iti zice si dr cand ti-o raspunde!dc zice la fel--ceea ce sunt sigura-- imi dai o inghetata virtuala si imi promiti ca nu te mai sperii data viitoare!
Te pup
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
alinuk spune:
fetele haideti la o 
noi suntem bine, ne cozonacim...cred ca are 7kg/la aprx 2 luni juma, nu l-am mai cantarit ..dar nu-l mai tin asa usor in brate
Carmen Marieta am un mesaj pt tine de la dna Musat (nu te-am mai vazut prin zona...speram ca esti ok!)
"Buna Alinuk,
In calitate de Leadear Campanie Pro Alapatare te rog anunt-o pe Carmen ca i-am postat scrisoarea pe site. - www.attct.ro
A durat putin pentru ca sunt mai multi pasi ...de facut in acest sens"
fetele in legatura cu problemele din ultima vreme cu alaptatul... vad ca mai multe dintre voi va plangeti ca bebelushii incep sa planga la san
Va spun ce am constatat si eu la al meu... acum el papa ft bine, e viguros..si cred ca toti au varste maricele deci au forta nu mai sunt bebelusii cu ochi mici...si in 10 min rade tot
Insa dupa primele 4 minute dupa ce a hapait ca blegutzul de parca ii ia cineva portia, incepe sa se frichine...il pun 15 sec pe umar si da imediat un rag, da aer afara ...dupa care papa in continuare bine merci
Flowerbee multa putere...sa va linistiti si voi
Irina multumim pt suport
ce straniu..tu care din postari uneorii pari panicata de Ochila...ai darul sa linistesti pe cele dintre noi care avem pb.
Cred ca esti o persoana mai puternica decat crezi si decat spui despre tine 
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Mei calmeaza -te!!! Este o varianta de culoare acceptata chiar si pt bebe alimentati artificial!Noi am avut si cu pete negre de la colargol desi nimeni nu mi-a confirmat ca de acolo.Tu calmeaza te!bebe vrea sa pape?a dormit?e prezent? stai calma!!! Bubitele cum sunt?Dc rosii mici sunt de la transpiratie!Ochila le face si in cap dc iti poti imagina desi f rar ii mai trantesc o caciulita(dupa baie de obicei) Hai astept sa mi zici cum esti si ce iti zice si dr cand ti-o raspunde!dc zice la fel--ceea ce sunt sigura-- imi dai o inghetata virtuala si imi promiti ca nu te mai sperii data viitoare!Te pup www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
Mersi de raspuns IrinaC.
Bebe a dormit o gramada, i-l mai doare burtica de la gaze cred, ca tot trage parturi intr-una si se schimonoseste. De mancat ce sa mai zic: san aproape deloc, iar formula maxim 60ml cu rugaminti fierbinti. Da' culoarea asta nu a mai avut-o niciodata.
Bubitele sunt intr-adevar rosii, eu ma speriasem pt ca are si pe fata nishte bubite cu varful galben pe care am dat cu Nidoflor si incepusera sa mai treaca. Mi-e frica sa nu fie de la laptele asta din nou.

Mai incerc la doctoritza, si promit sa ma calmez.
Multumesc din suflet din nou

Razvan Andreihttp://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
crisspy spune:
Aaaa, si inghetata oricum o dau 

Eu as fi bucuroasa sa o dau pe bune si nu numai virtual. Poate ne strangem cu bebeii intr-o zi cand suntem cu toatele linistite ca sa radem de momentele astea de panica 

Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
IRINA.C spune:
Sunt sigura ca vor trece toate...
si noi azi avem o zi aiurea, papat nitel, varsat, plans, agitatie!!!O fi o zi, o fi vaccinul, nu conteaza.
Alinuk pesemne ca ai dreptate, pt ca dp ce am iesit din spital, desi deprimata si plangeam des, Radu nu a vrut sa -i fac rost de concediu medical iar pe mama nu am mai vazut-o de pe 8 martie!Deci am ramas singura cu toate pe cap dar am supravietuit!M-a ajutat si DD si am putut alapta ca asta mai lipsea, am dat si de la mine, am luat puiul in pat cu noi ca sa mai dorm, cand se trezeste pac cu tzitzi in gurita si gata mai adorm si eu asa.In plus da , a crescut si el acum avem 5100 si am iesit pe 10 martie din spital cu 4240 gr...asa ca asta m-a incurajat+zambetele!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
'Neata fetelor!
Multumim de cafeluta, Alinuk, saru-mana pentru urari la toata lumea 
Sanatate multa la licuricii mici si cu problemute si LA MULTI ANI la puiutii care se sarbatoresc azi.
Vad ca se discuta de vacante... concedii... foarte bine, ca trebuie si de-astea la casa omului. La noi concediile vor fi din genul "vizita la neamuri"...adica in vara vom pleca 2-3 saptamani in Romania sa il "prezentam" pe bebe la ai mei, si vrem sa ajungem cateva zile si in Italia, la cumnata-mea, care sta in Como. E munte, lac, zona e atat de frumoasa, Milano e la o aruncatura de bat... asa ca desi nu vom fi "la hotel" tot vacanta va fi. Caruciorul il luam cu noi, asa cum s-a mai zis, se lasa la scara avionului si se recupereaza tot de acolo la destinatie. Mergand in vizita la neamuri si fiind la inceput de diversificare, tot laptele va fi baza (sper sa alaptez si la vara), iar de acces la bucatarie nu se pune problema sa nu fie, deci la borcanase vom apela la concediul de la anu'daca va fi cazul.
Irina, ce bine ca a trecut si vaccinul asta! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Salut fetelor
Bebelusi - deci s-a linistit
.Fetita mea a facut ceva figuri si azinoapte...a stat treaza de la 2.30 pana la 4.30 cand am adormit-o in brate ...nus ce a avut...dar acum doarme
S-a trezit la 9 a mancat, am stat nitel de vorba pana la 11.15 cand a mancat iar si somn de voie...deci recupereaza
;
Crisspy - bubitele le fac mai toti bb-ii, si Alice are dar doar pe fata si un pic mai jos de gat, adica pe unde ajunge aerul si praful.
Ma gandeam poate lui Razvan nu ii priesc cosmeticele de baie sau de la detergent. Incearca sa le schimbi sa vezi daca da rezultate.
Bee- ma bucur ca sunteti mai bine 
Miere - pe unde umbli??? ne-am obisnuit sa fii zilnic pe forum...hai ca iti simtim lipsa;
Gata cu huzureala s-a trezit Alice
.. bine ca am apucat sa fac papita si o placintica cu mere 
Va pup, sanatate la licuricii bolnaviori 
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#