Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aalina inseamna ca e precoce . Noi de exemplu ne tinem capul destul de binisor de foarte mult timp deci se poate.

Fetelor, va pun o intrebare care suna naspa: cu ce scoateti mucisorii din batista sugarului

Are cineva o reteta buna de preparat pastrav????Azi se mananca peste, am doi pesti si nu stiu cum sa ii prepar. Ira, Roxana...sariti cu o reteta buna????Dar sa fie de post.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bebelusi, nu suna deloc naspa intrebarea ta. si eu m-am tot gandit cum ca scot bucatelele uscate care nu ieseau nici daca lasam sa curga apa prin capete, nici daca le lasam peste noapte in apa, nici daca le fierbeam. asa ca...de ceva timp am inceput sa mai iau din vata unui betigas de urechi si curat cu el. intra prin ambele capete si e destul de lung cat sa curete pana pe la mijloc...deci e numai bine.

puiutzul meu are 11 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebelusi eu o curat cu o scobitoare si apa fierbinte.

Poti face pastravii in folie la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Naty, sa stii ca eu fac cum zice dr. Culcer a ta si functioneaza. Adica habar n-am cat lapte am ca nu ma mulg niciodata si il pun la san de cate ori vrea si din 1/2 h. Chiar daca ma dor sfarcurile, chiar daca sanii sunt flescaiti, chiar daca el suge 1 minut sau doua. Si a luat in greutate 1,3 kg in prima luna. Si nu am anii f mari sau f plini.
Eu zic ca daca femeia se ocupa de asta de atata timp si e si ea mama stie ea ce stie. Parerea mea!
Oricum eu sunt siderata cum de stiti, fetele care alaptati, cat mananca puiul vostru la o masa, im mililitri?!?

Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

ingrid si eu sunt total de acord cu teoria ei. De fapt, am mare incredere in ea, de asta si e pediatrul nostru de 4 ani jumate.
Mai greu la noi e cu practica, probabil ca sunt si stresata rau ...
De unde stiu cat papa? O cantaresc (stiu ca nu e bine dar nu am pot abtine )

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!
Multumesc fetelor pentru urarile de sanatate! Alina, Irina (bafta lui Ochila la vaccin daca-l faceti azi, sa nu aveti nici lacrimi, nici febra)
Sa zic asa ca suntem mai bine de aseara, n-a mai tusit, dar stranuta zdravan si des.

Ingrid, proba suptului se face cantarind bebele inainte si dupa, dar exact cu aceleasi hainute si fara sa-i schimbi pampersul. Eu nu am faut-o niciodata ptr ca Filip a luat f bine in greutate si n-am vrut sa-mi fac probleme, dar daca era nevoie, o faceam.

Bebelusi, eu scot mucisorii din batista bebelusului cu jet de apa, ies f bine. Sau bagi apa pe tot furtunul si pana sa-i dai drumul, tii degetul la capatul de sus, se creaza un fel de presiune cand iei degetul si curg si mai bine. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Probabil ca ai platit in suma resp si Engerixul.Ma prinsesem ca ti facuse si inca ceva dar nu mi-am imaginat ca ti-a facut Engerixul , ci pe cel gratuit!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mai fetelor, ne pierdem in atatea nume de vaccinuri.
Ilincai i-am facut vaccinurile gratuite (tot 2 intepaturi) si acestea sunt: TETRAXIM si ENGERIX B. Ce a platit Tenzica cred ca e PENTAXIMUL.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ingrid stai linistita, nu ma supar
Si ai dreptate, problema e si asta la noi, nu pot sa stau cu ea atarnata toata ziua fiindca nu vreau sa o fac pe Ioana sa sufere, si asa zilele astea cand a fost Nadia bolnavioara si am stat mai mult cu ea Ioana a inceput iar cu crizele de gelozie.

crisspy deci aceeasi problema ca si la noi, am zis eu ca sunt aceleasi simptome. Sa-mi spui te rog cum ii merge cu Nan HA.

Acum despre noi - ieri a fost parca mai bine, am pus-o la san de cate ori a cerut; nu a cerut foarte des, mai mult a dormit. A mancat cate putin, dar a mancat. Aseara a mai durut-o burtica la doua mese dar parca nu asa de rau. KK face in continuare dupa fiecare masa, dar mai inchegat; ma bucur ca face dupa masa si nu in timpul mesei ca zilele trecute, caci poate manca linistita.
In continuare nu dau pe afara de lapte si sunt sigura ca ii mai e foame cateodata dupa ce suge.
Dar am mai observat ceva - suge ce suge si se opreste, ii mai e foame fiindca isi mananca mainile si se da cu capul de mine cand o pun la ragait. Daca storc sanul iese lapte dar probabil e ala mai gros si ii e lene sa il traga, caci daca o pun la celalalt san, cel cu lapte de inceput mananca fara probleme.
De unde intrebarea mea pentru fetele care alapteaza: cum ii faceti sa suga si laptele mai gros?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
daca la Cristi ninge aici bate vantul de zici ca vine iarna de tot. oribila vreme.
Patricia, mie nu imi place in mod special pastravul. cel mai ok dupa parerea mea este dat prin malai si prajit si servit cu mujdei sau -lamaie. sau il poti face in folie, pui sare, 2 cuburi de margarina daca nu vrei unt, 2 felii de lamaie si un stropp de vin, inchizi, dai 30 de minute la cuptor la 200 de grade. il servesti apoi cu sosul format in folie. merge si cu portocala in loc de lamaie, ii da o aroma speciala sosului.
Aalina, felicitari pentru intorsul pe spate. acu chiar daca e prea devreme nu cred ca il poti impiedica
Raluca, cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele

hai ca azi noapte am adormit mai repede de 2 noaptea ... am adormit la 12 si bustean pana la 6 cand am bagat o tata ... apoi la 9 iar o tata si schimbatul de rigoare ... si acum tot somn ... da asta poate si pt ca ieri toata ziua am stat treze ....

va pupam pe toate si toti

irinac daca faci vaccinul azi multa bafta ...

bebelusi eu fac repede pastravul si iese beton ... il ung cu ulei sau unt cand nu e post cu sare si lamaie si pun niste felii taiate de lamaie in el si pe el si apoi il infasor in folie de aluminiu ... il pun in tava si cu putin ulei si putina apa si la cuptor si se face super faine ... parca asta e tot ... sper sa nu fi uitat ceva ca nu am mai facut de mult ... da parca asa ...

si eu spal batistuta bebelusului in jet de apa

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Naty cand il vad ca se agita si nu mai are chef sa traga laptele gros schomb des sanii si asa ajunge si la ala.

Roxana nu il impiedic da la faza asta tre sa incep sa am grija pe unde il pun. Pana acum il consideram molusca si il lasam pe oriunde
Cum mai esti cu ochii? Ai scapat?

Irina bafta la vaccin.

Si aici a nins de ziceai ca vine iarna. Acum e soare. Si cica sa nu o iei razna...

Mergi la inceput