Aspirante optimiste >20 ani(395)
Raspunsuri - Pagina 21
happymum spune:
adriana este bebeeeeee...
felicitari.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
oanarus spune:
adriana, nu te mai gandi daca meriti sau nu, bucura-te de minunea ta
bebe drag mami si tati te asteapta
"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"
mihapet spune:

mihaela, ma ierti?

te rog accepta-mi urarea de LA MULTI ANI! si acum, cu intarziere![]()
iti doresc tot binele si toata fericirea din lume alaturi de familie si de cel mai nou membru
........e o scumpika
de zambetul ei strengaresc 
ramonika, A driana, felicitari din tot sufletul......m-ati emotionat rau de tot.......numai cand va vad testele imi si imaginez ce simtiti.....plang alaturi de voi de fericire.....mie cel putin, imi dati ffffffffffffffffff mult optimism.......Doamne ajuta
A_driana spune:
multumesc fetelor, va doresc la toate sa aveti cat mai curand cele II liniute in mana.....dar sunt convinsa ca foarte repede DD o sa faca si pentru voi minunea...
fetelor ce spuneti cam cand sa merg la un prim control?
si celor care au deja in burtica un samburel, dar si celorlalte...dupa ce fac al doilea test, care va iesi si mai pozitiv
sa dau vestea in tara sau sa mai astept? de fericire as spune tuturor....
voi cum ati face?
va doresc noapte buna, optimism, rabdare si ,,aruncati'' stresul afara

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
sorinake spune:
oana, multumesc pt gandurile bune, dar pana la mine, mai sunteti voi...![]()
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
sorinake spune:
a driana, e bebe 100%!!! 
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
dannyM spune:
Neata fetelor!!Felicitari celor doua viitoare mamici
si bebei sanatosi!Pozele sunt MINUNATE!!
Ce n-as da sa fiu si eu in randul vostru....mi-am facut testul de dimineata si a iesit cat se poate de NEGATIV
desi au trecut 13 zile de cand trebuia sa-mi vina cm.Ultimul cm l-am avut pe 17 februarie si ar fi trebuit sa-mi vina cm pe 16 martie dar....nu a mai venit si nu am nici un simtom.
Inainte sa plec din tara in Ianuarie mai bine zis am facut controale ginecologice si ecografie si mi-au spus ca sunt clinic ff sanatoasa in conditiile in care cm nu mi-a intarziat niciodata si-mi vine ,,ceas''la 28 de zile.Uff,nu mai inteleg nimic....si sunt c-am speriata
-te am cu caru,i-mi plua-n gura mai tot timpul,sanii sunt mariti si usor iritati,somn la greu,obosesc mai repede.
A mai patit careva asa ca mine?Ajutor fetelor!!!Sunt speriata ca de bombe ca nu stiu ce se intampla...
edelyia spune:
Buna dimineata fetelor!va astept la o
.
Adriana, Ramonik(daca asa a iesit si la tine ca la adriana) e 100% bebe.treceti la odisee ce mai asteptati

(dar nu uitati sa le mai vizitati si pe apirante sa le molipsiti
)Felicitari! si va doresc sarcina usoara,la termen si bb-ei sanatosi!
delia
4+
edelyia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dannyM Neata fetelor!!Felicitari celor doua viitoare mamici si bebei sanatosi!Pozele sunt MINUNATE!! Ce n-as da sa fiu si eu in randul vostru....mi-am facut testul de dimineata si a iesit cat se poate de NEGATIV desi au trecut 13 zile de cand trebuia sa-mi vina cm.Ultimul cm l-am avut pe 17 februarie si ar fi trebuit sa-mi vina cm pe 16 martie dar....nu a mai venit si nu am nici un simtom.Inainte sa plec din tara in Ianuarie mai bine zis am facut controale ginecologice si ecografie si mi-au spus ca sunt clinic ff sanatoasa in conditiile in care cm nu mi-a intarziat niciodata si-mi vine ,,ceas''la 28 de zile.Uff,nu mai inteleg nimic....si sunt c-am speriata -te am cu caru,i-mi plua-n gura mai tot timpul,sanii sunt mariti si usor iritati,somn la greu,obosesc mai repede.A mai patit careva asa ca mine?Ajutor fetelor!!!Sunt speriata ca de bombe ca nu stiu ce se intampla... ![]() |
Nu dispera.mai repeta testul,dar eu cared ca e bb clar,mai ales daca zice ca`ti venea cm ceas.sa dea D-zeu sa apara i cele II liniute.dupa simptome e clar BB.

delia
4+
Ramonika spune:
neata fetelor,
danny - fa-ti un test de sange. se face repede si e ieftin.
si pe mine ma batea un gand sa-mi fac test de sange, dar mai astept putin. ![]()
inca nu ma duc la odisee, mai astept sa mai fac cel putin un test. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com