Aspirante optimiste >20 ani(395)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

A_driana - eu am programare la dr. pe 22 aprilie (mi-am facut-o din decembrie, ca ma duc periodic).
incearca si tu sa te programezi in urmatoarele 2 saptamani, zic eu.

in caz ca e bb inca n-o sa zic la nimeni (poate doar lui maica-mea). sa vad ca e totul ok si dupa aia...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

DannyM, nu fi dezamagita, eu zic sa faci un test de sange...dupa simptome pare a fi bebe si mai ales daca aveai CM la fix 28 de zile...

eu la dimineata fac un surecheck, sper sa iasa mai pronuntata liniuta, si abia apoi merg la odiseeeeee...
sigur ca voi mai intra si la aspirante, sa le molipsesc putin ...
noi maine seara anuntam doar familia, fiind si ziua soacra-mii, ce cadou mai frumos ii putem face?
la control o sa merg si eu peste 2 saptamani...
pupici la toate si sa vina liniutele...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Oauuu cate gravidute
Ce minune de luna - martisorul este darnic anul acesta
Felicitari dragelor gravidute, sa fiti sanatoase si o sarcina usoara si bebe sanatos

Andreea

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

www.adolescenta.org/" target="_blank">Adolescenta

grafice TB

Mergi la inceput

Ma duc sa fac capitolul nou si continuam acolo petrecerea

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Delia,Adriana,Ramonika multumesc mult pentru incurajari.Dupa-amiaza ma intalnesc cu niste romance de-aici si sper sa-mi recomande un medic ginecolog(ele au nascut in Dubai)si o sa ma programez la niste analize.Parca de vre-o ora a inceput sa ma doara burtica ca si cum mi-ar venii cm,sa vedem ce-o fi....
Adriana sa nu te-apuci sa cumperi cadouri ptr soacra ca o sa-i faci cel mai frumos cadou,un NEPOTEL!
Va pupic!

Mergi la inceput

Capitolul nou

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput