Aspirante optimiste >20 ani(395)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

felicitari pt linute fetelor..se pare ca luna asta numai bebei..o sa fie o odisee...imi pare tare rau ca eu nu am loc acolo...nici dupa 1 an..inca nu am locul meu la odisee

sfatul meu e sa aveti grija de sarcinile voastre caci sunt minuni adevarate!

ramona de cand timp incerci la bb?
..si mai am o rugaminte cat timp ai luat branca...toata luna...sau numai 15-20 de zile?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor multumesc spuneti-mi va rog cum pot sa pun poza? sa va arat testul meu
ramonika felitiariiiiiiiiiiiiii
ne imbatam in seara asta? glumesc, eventual taticii....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lalala - eu incerc cam din august, dar inainte de Craciun o luna am avut o histeroscopie si n-am avut voie la contact 1 luna.
deci ar fi cam 6 luni. insa eu am avut prolactina marita mult, ceea ce duce la infertilitate, de vreo 4 luni iau tratament pentru a o tine sub control. de asta eram (si inca sunt) mai pesimista, ca stiu ca nu stau bine cu hormonii.

tinctura nu o iau de mult, cred ca de pe la inceputul lui martie, deci am aproape o luna. deocamdata m-am oprit (de azi) ca cica e contraindicata la sarcina, dac-o fi sarcina...

stiu ce nasol e sa vezi ca toate in jurul tau raman gravide si tu nu, am trecut si eu prin asta, vreo 3 prietene au ramas de curand gravide, iar la serviciu cred ca sunt vreo 8-9 gravide in firma (nu exagerez, dar e si firma mare), asa ca ma simteam lasata pe dinafara.
asa ca stiu ce simt cele care nu au reusit...

mai zic o data, inca nu indraznesc sa ma bucur prea tare, peste 2 zile mai iau un test.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Adriana - tre sa ai un cont pe un site care accepta sa pui poze (cum ar fi webshots), incarci poza acolo, apoi copiezi link-ul din bara aici.
hai, asteptam

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

am facut testul:SURECHECK si este negativ total, dar pe el scrie ca se face in prima zi de intarziere , iar eu nu am nici o zi de intarziere, mai am 2-3 zile pana la termen.
nu stiu de ce, dar parca sunt optimista desi testul a iesit negativ.
Oricum felicit si dregelor, bucurati-va de cele 2 liniute si profitati de fiecare clipa speciala pe care o veti trai in aceste 8 luni si ceva
daca apar noutati zilele urmatoare va anunt

Mergi la inceput

multumesc ramonika pt ajutor
hop si eu cu poza mea...sper ca se vede....ce spuneti, ii bebe in burtica?http://entertainment.webshots.com/photo/2414990470104981433VQUYfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

ramonika, nu te mai stersa , o sa fie totul bine, o sa vezi!
lalala nu dispera ,o sa vezi ca o sa vina si bebele tau !Toate vin cum le randuieste DD .

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

adriana ,eu zic ca e , dar pt siguranta mai fa maine si un SURECHECK

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Adriana - si eu zic ca e
asa a iesit si la mine, cam stearsa liniuta, insa se vede, e clar. oricum e si f devreme la noi.
mai repet si eu poate pe duminica.

grizuta - nu s-a colorat deloc a doua linie? poate mai trebuie sa astepti. tinem pumnii

Mergi la inceput

si eu mai fac un surecheck duminica dimineata, si asta l-am facut acuma dupamasa...eu inca nu sunt constienta...cat de norocoasa pot fi? cum as putea sa-i multumesc la DD pt minunea asta, exact asa cum mi-am dorit...
asta a fost prima luna de incercari, habar nu am cand am ovulat,una spunea calculatorul de ovulatie, dar cine stie, ca CM nu-i regulat, stiu doar ca azi ii Z27(mi se pare f repede pozitiv testul)...imi doream sa nasc in decembrie, luna cadourilor si a sarbatorilor frumoase....si mai vroiam sa fiu vara, sa-mi expun burtica in toate maieurile si rochiile mele de graviduta...
si DD le-a facut pe toate chiar asa?
oare merit toate astea?
la toate

Mergi la inceput