Filantropia -personal medical, conditii spital (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Fetele, se poate pierde dopul gelatinos pe parcursul mai multor zile? ieri dupa amiaza mi-a curs o chestie ca un albus de ou cu sange si de atunci aproape de cate ori ma duc la baie imi curge as aceva, numai ca secretia este cu firisoare maronii acum; nu am contractii dureroase inca iar bebe se misca chiar f mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

da, se poate..cate sapt ai tu ? scurgerea era mai gelatinoasa asa?//

olishka si nilufera nasteri usoare, asteptam vesti!!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Aveam un ticker dar s-a pierdut pe drum... am 39 si 2 zile...da, este ca un albus de ou, dar aseara la un moment dat cand m-am ridicat din pat mi-a curs ceva ca apa, ma gandesc sa nu fii avut ceva pierdere de lichid; sa vad ce se intampla azi, daca mai am asa ceva ma duc la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

alinutza, Eseea multumesc!!!

Nu mai am rabdare

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

ingritzel, si al meu sughite poate mai des decat al tau , pana sa citesc pe net despre cum sunt descrise sughiturile lui bb eram chiar ingrijorata ... i-am explicat (probabil incomplet/incorect) dlui dr senzatiile si nu a stiut sa imi spuna ce sunt...
In articolul de pe net scrie ca e f normal sa sughita des in ultimele lui.
Sarcina si nastere usoara pt burtici. Sanatate si bucurii pt mamici.

baietel leneshutz S 32+ clinic, S 29+6z ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

alinutza23, multumesc de urari si sfaturi !
Imi impart raspunsurile in mesaje separate sa ajung la 10 sa scap de moderare.
Continuand discutia, cursurile de mamici sunt ok, din punctul meu de vedere si plusuri si minusuri.
+ sunt tinute de persoane avizate, obtin taticii atestatele si sunt gratis
- la un curs contra cost Lamaze informatiile sunt mai diversificate si cred ca ne-am comporta mai bine (in travaliu de ex) (am fost la o lectie si din motive de buget nu am mai continuat)
cu baitel leneshutz S32 clinic, S 29+6z ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingritzel

maine urmeaza sa fac eco de morfologie fetala pentru 32 de saptamani...am emotii cand ma gandesc ca imi voi vedea minunea din nou
citesc ca in saptamana asta ar trebui sa se pozitioneze copilasul in prezentatie pelvina...
la voi cand s-a intamplat?

voi avea o

31 saptamani

ce ai facut la eco? sunteti bine? In principiu, deja se cam afla in prezentatie pelvina dar ..mai are timp, in caz ca nu a facut-o deja, nu e o regula.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingritzel

aaaaa... si inca o intrebare

copilasii vostri obisnuiesc sa sughita in burtica?
al meu face chestia asta in medie cam de 2 ori pe zi si ma intreb daca e firesc ...

31 saptamani

e f normal, stai linistita, toti bebeii fac asta! si o vor face si dupa nastere, la fel de normal e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nilufera

Aveam un ticker dar s-a pierdut pe drum... am 39 si 2 zile...da, este ca un albus de ou, dar aseara la un moment dat cand m-am ridicat din pat mi-a curs ceva ca apa, ma gandesc sa nu fii avut ceva pierdere de lichid; sa vad ce se intampla azi, daca mai am asa ceva ma duc la spital.

?! Ce faci> Ai nacsut cumva?

Mergi la inceput

fetelor, eu nu-mi pot reveni de vineri, de cand Emma a plecat........plang intruna....Doamne, saracii parintiiiiiii

Mergi la inceput