Filantropia -personal medical, conditii spital (3)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaelapt spune:
Buna fetelor!
Ma tot documentez de cateva luni de pe la voi.
Voi naste si eu tot la Filantropia cu d-na Dr. Militaru, stiti ceva despre ea?(deocamdata sunt multumita, dar asi vrea sa stiu daca vine la nastere daca nu este de garda)
Ma intereseaza si pe mine preturile, daca sunte-ti dragute sa ma ajutati.
va multumesc!
olishka spune:
Salutare!!!
Maine ne-a chemat dl doctor la spital. Credeti ca e posibil sa ma opreasca? Acum o saptamana cand am fost la control a zis ca ar trebui sa nasc curand caci bebe era pozitionat f jos.
Mamicile care ati nascut cu Catalin Haiduc, cu voi cum a procedat? Am vazut ca si pe voi v-a chemat si v-a oprit. Va provocat nasterea sau cum s-a intamplat?
Multumesc 
Olga
38+
David
olishka spune:
Salutare mamici si burtici!!!
Am nascut aseara f repede. Acum sunt in spital. Super conditii si super personal.
Astept sa se faca 10 sa-mi alaptez minunea pt prima data
Va 
Olga
38+
David
alinutza23 spune:
olishka
ce veste minunata!!!!! Sa fii sanatoasa si tu si David si sa-ti traiasca minunea, sa fiti fericiti!!! Este cel mai frumos dar de la iepuras!!!!
Sa ne povestesti amanunte! 
31+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
olishka spune:
Multumesc pt urari. Intr-adevar este cel mai frumos cadou de iepuras.
Cum am povestit si la mamici de ghiocei, cred ca am avut o nastere indusa mintal ![]()
Ieri dim am fost la control la dr la spital. Mi-a zis ca bebe trebuie sa vina in cateva zile, colul este pregatit, bebe este bine. M-am necajit tare caci mi-a spus ca pleaca de sarbatori la Deva. Deja ma vedeam nascand cu altcineva...Am plecat de la spital cu gandul sa stau cuminte pana luni cand se intoarce dr. Pe drum m-au apucat contractii usoare. Bineinteles ca nu m-am dus acasa, ci am colindat prin oras: am fost sa vedem un apartament, apoi la cumparaturi de cadouri, la o intalnire de afaceri cu sotul. In tot acest timp am avut contractii, dar nedureroase. Mi-am zis totusi sa mai merg pana la spital, caci oricum era dr de garda. Bineinteles ca ma oprise sa ma interneze. Nu-mi venea sa cred. Eram tare fericita ca o sa nasc cu el (si de garda fiind). Am fugit totusi pana acasa sa fac un dus si sa-mi iau bagajul. Cand am ajuns la spital se facuse aproape ora 18. Exact dupa ce m-am schimbat jos la garderoba pt internare mi s-au rupt membranele si au inceput contractiile dureroase. Am nascut insa f repede. La 20 si 15 min a venit pe lume bebe David. Nasterea mi s-a parut destul de dureroasa, caci nici la mine nu a avut timp sa-si faca efectul epidurala. Si-a facut efectul, dat nu total. Abia dupa ce am nascut am amortit de tot. la cusut a fost ok.
Doctorul a fost super, la fel si moasele.
Acum sunt singurica in rezerva si ma cam plictisesc. Astept sa se faca ora 6 sa ma intalnesc din nou cu bebe de care incep sa ma indragostesc din ce in ce mai tare.
Cam atat.
Va 
Olga
38+
David
grati.ela spune:
Bravo Olga! Sa-ti traiasca bebe David si daca tot iti iese asa frumos nasterea iti doresc ca in curand sa coaceti o cozonacutza (sau tot un cozonacel)!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Bravo Olga! Sa-ti traiasca bebe David si daca tot iti iese asa frumos nasterea iti doresc ca in curand sa coaceti o cozonacutza (sau tot un cozonacel)! ![]() mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Multumesc

Facem, facem si bebe 2, dar sa ne revenim putin
Olga, mamica lui David iepurasul
alinutza23 spune:
olishka
suna tare bine nasterea ta si ma bucur cand aud asa! Sper sa vin si eu cu vesti la fel in iunie! ![]()
Eu va urez un Paste Fericit, cu sanatate si Lumina Sfanta in suflete! 
32+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ

si de