Filantropia -personal medical, conditii spital (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelapt spune:

Buna fetelor!

Ma tot documentez de cateva luni de pe la voi.
Voi naste si eu tot la Filantropia cu d-na Dr. Militaru, stiti ceva despre ea?(deocamdata sunt multumita, dar asi vrea sa stiu daca vine la nastere daca nu este de garda)
Ma intereseaza si pe mine preturile, daca sunte-ti dragute sa ma ajutati.

va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Maine ne-a chemat dl doctor la spital. Credeti ca e posibil sa ma opreasca? Acum o saptamana cand am fost la control a zis ca ar trebui sa nasc curand caci bebe era pozitionat f jos.
Mamicile care ati nascut cu Catalin Haiduc, cu voi cum a procedat? Am vazut ca si pe voi v-a chemat si v-a oprit. Va provocat nasterea sau cum s-a intamplat?

Multumesc

Olga 38+ David

Mergi la inceput

Salutare mamici si burtici!!!

Am nascut aseara f repede. Acum sunt in spital. Super conditii si super personal.

Astept sa se faca 10 sa-mi alaptez minunea pt prima data

Va

Olga 38+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

olishka ce veste minunata!!!!! Sa fii sanatoasa si tu si David si sa-ti traiasca minunea, sa fiti fericiti!!! Este cel mai frumos dar de la iepuras!!!!
Sa ne povestesti amanunte!

31+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

felicitariiiiiiiiiiiii

asteptam povestea

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Multumesc pt urari. Intr-adevar este cel mai frumos cadou de iepuras.

Cum am povestit si la mamici de ghiocei, cred ca am avut o nastere indusa mintal

Ieri dim am fost la control la dr la spital. Mi-a zis ca bebe trebuie sa vina in cateva zile, colul este pregatit, bebe este bine. M-am necajit tare caci mi-a spus ca pleaca de sarbatori la Deva. Deja ma vedeam nascand cu altcineva...Am plecat de la spital cu gandul sa stau cuminte pana luni cand se intoarce dr. Pe drum m-au apucat contractii usoare. Bineinteles ca nu m-am dus acasa, ci am colindat prin oras: am fost sa vedem un apartament, apoi la cumparaturi de cadouri, la o intalnire de afaceri cu sotul. In tot acest timp am avut contractii, dar nedureroase. Mi-am zis totusi sa mai merg pana la spital, caci oricum era dr de garda. Bineinteles ca ma oprise sa ma interneze. Nu-mi venea sa cred. Eram tare fericita ca o sa nasc cu el (si de garda fiind). Am fugit totusi pana acasa sa fac un dus si sa-mi iau bagajul. Cand am ajuns la spital se facuse aproape ora 18. Exact dupa ce m-am schimbat jos la garderoba pt internare mi s-au rupt membranele si au inceput contractiile dureroase. Am nascut insa f repede. La 20 si 15 min a venit pe lume bebe David. Nasterea mi s-a parut destul de dureroasa, caci nici la mine nu a avut timp sa-si faca efectul epidurala. Si-a facut efectul, dat nu total. Abia dupa ce am nascut am amortit de tot. la cusut a fost ok.

Doctorul a fost super, la fel si moasele.
Acum sunt singurica in rezerva si ma cam plictisesc. Astept sa se faca ora 6 sa ma intalnesc din nou cu bebe de care incep sa ma indragostesc din ce in ce mai tare.

Cam atat.
Va

Olga 38+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bravo Olga! Sa-ti traiasca bebe David si daca tot iti iese asa frumos nasterea iti doresc ca in curand sa coaceti o cozonacutza (sau tot un cozonacel)!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Bravo Olga! Sa-ti traiasca bebe David si daca tot iti iese asa frumos nasterea iti doresc ca in curand sa coaceti o cozonacutza (sau tot un cozonacel)!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Multumesc

Facem, facem si bebe 2, dar sa ne revenim putin

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

olishka suna tare bine nasterea ta si ma bucur cand aud asa! Sper sa vin si eu cu vesti la fel in iunie!

Eu va urez un Paste Fericit, cu sanatate si Lumina Sfanta in suflete!

32+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput