Filantropia -personal medical, conditii spital (3)
Raspunsuri - Pagina 11
nilufera spune:
Eseea,da, ai avut dreptate am nascut intre timp, mai precis duminica trecuta seara...m-au apucat contractiile dureroase sambata la 10 noaptea, la 4 dimineata am fost la spital, m-au internat cu dilatatie 1 si pana la 3 dupa amiaza am tot stat pana sa poata sa imi faca epidurala, mi-a zis dr ca am avut un col foarte tare.dupa epidurala totul a mers f repede, si acum suntem cu minunea si incercam sa ne adaptam la el;spitalul e chiar ok, in afara faptului ca toata lumea asteapta bani dar sunt dragute inca dinainte de a le da ceva; mie perioada de dupa nastere, adica sapt asta mi s-a parut mult mai grea ca nasterea propriu zisa..
olishka spune:
Hristos a inviat!!!
Felicitari nilufera Bebe sa fie sanatos si voios
Alinutza totul va fi bine
Noi ne acodom f bine si repede, cred eu...Oricum sunt tare norocoasa caci ma ajuta si mama si soacra, si culmea ma asculta Adica nu vin ele cu sfaturi, ci fac ce le zic eu Soacra ma ajuta cu casa si mama cu bebe Sunt foarte rasfatata
Olga, mamica lui David iepurasul
nilufera spune:
Multumesc fetele, din pacate la noi au inceput colicile si ne chinuim si cu espumisan si cu sabsimplex si nu mai stim ce sa mai facem sa nu ne doara burtica...:( mi se rupe sufletul cand il aud cum plange
Eseea spune:
Nilufera, stiu cum e , si noi avem..cu Debridat ai incercat? Sau infacol?
Mami de fetita si de baietel
nilufera spune:
Am luat debridat dar nu i-am dat inca, am observat ca ceaiul de chimen si anason mie imi provoaca gaze si diaree asa ca nu l-am mai baut si vad ca si lui ii este mult mai bine, poate dormi si 4-5 ore la rand;nu stiu daca din cauza ceaiului dar incerc orice sa ii fie mai bine; si aminteles ca va mai dura cateva saptamani perioada colicilor..
ana3000 spune:
Buna, Nilufera
Felicitari! Sa-ti traiasca bebe !
Eu o sa nasc in august cu dr. Hamid si chiar nu stiu cum sa procedez cu "atentia".
As vrea sa-i dau ceva si pana la nastere, dar mi-e rusine si nu stiu cum sa procedez.
poti sa-mi spui cat i-ai dat si daca i-ai dat inainte sau dupa?
sunt foarte multumita de dumnealui si as vrea sa fie multumit de atentie.
multumesc
Dana_V spune:
Salutare mamici! Sunt o gravidutza in sapt 35 si as vrea sa stiu dc a nascut cineva cu d-na doctor Bari!As vrea sa stiu si eu cum se comporta, dc te sustine etc, pana acum mi-a facut o impresie buna.
Mersi,
Dana
lara_ro spune:
Buna ziua.
Trebuie sa ma duc la control la Filantropia, si e prima oara cand fac asta. O sa il sun pe dr, sa imi zica in ce zi si la ce ora sa ma duc, dar ceea ce nu stiu, si parca nu l-as intreba pe el, este: imi trebuie trimitere de la dr de familie? La spital se plateste vizita, sau e cu "plicul" (si cat e "plicul")? Poate merge si sotul? Banuiesc ca se asteapta la coada destul.
Multumesc foarte mult cui imi poate da niste informatii
36+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Valeria&year=2009&month=5&day=22&babycount=1
ioana2710 spune:
buna mamicilor,
Am rugamintea pentru cele care au nascut de curand la Filantropia sa-mi spuna cam cat se da la doctor, anestezist, moase.
Astept mesajele voastre,
Multumesc37+