Filantropia -personal medical, conditii spital (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alegra spune:

Buna la toate.
Felicitari noilor mamici si nasteri usoare la viitoarele mamici!

Cine ma poate ajuta cu nr de tel pt dr Chirila Roxana? Va rog mult ca am deja 9 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Eseea, tii cumva regim? io am mancat absolut de toate si fimea nu a avut colici, insa am 2 prietene care tin regim (fara cruditati, etc) si pruncii sunt tare bashitzi
gripe baby water ai incercat?

ca sa fiu on topic: cred ca nasc si eu la filantropia, cu dna Liliana Nestianu. sper sa prind rezerva, ca vreau sa stau cu bb.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu as opta mai mult pentru rezerva din cauza ca voi naste in plina vara, in caldurile alea mari si ma gindesc ca acolo este mai bine, poate si aer conditionat si perdele la geam.
stiu cum arata un salon de acolo vara, cu soarele batind toata ziua in camera direct pe paturile mamicilor si afara canicula...
saloanele au perdele acum?? daca ar avea si saloanele aer, ar fi ok, nu ma deranjea daca sint 2 sau mai multe paturi. oricum bb nu sta permanent cu mama in salon, cel putin asa am inteles citind pe aici. asa e?
asta ma sperie cel mai mult, in rest stiu ca personalul este super dragut si aparatura moderna, conditii decente pentru un spital.

Patricia s22 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am fost la control. Se pare ca voi naste curand caci caputul lui bebe este fff jos.

Fetele care ati nascut cu C. Haiduc am o intrebare pt voi: cum ati procedat cu epidurala? Eu am uitat sa-l intreb pe dr. Trebuie sa o cumpar sau are el...Caci acum cateva luni l-am intrebat si a zis ca mai vb depsre asta, dar in orice caz are si el.

Multumesc.

Va

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

olishka, eu te sfatuiesc sa o cumperi si tu. eu am tot vb cu el si , daca la inceput zicea ca au ei sigur, la ultimele controale mi-a zis ca mai bine o cumpar si eu, sa o am sigur. asa ca am cumparat-o, anestezistul mi- a facut-o pe a mea, iar eu i-am scazut pretul prestatiei cu valoarea epiduralei. vezi ca nicoleta20 de la noi de la ghiocei a vrut sa doneze epidurala ei unei gravidute in travaliu iar moasa a luat-o si a vandut-o fetei aleia cu 2 milioane, nesimtita, asta a aflat nicoleta apoi.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Multumesc mult Eseea pt raspuns

Poti sa ma ajuti te rog si sa-mi spui ce anume trebuie sa cumpar. Banuiesc ca ti-a recomandat ceva anume.

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Iti zic ce am cumprat eu, kit epidurala Braun, de la Sensiblue, am dat aproape 100 lei pe el; si zici ca l-a vandut cu 2 milioane?!?!? ce nesimtita!!astea nu au nici un pic de rusine in ele?!? de fapt ce ma mai mir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

braun, exact. ser nu trebuie separat, au ei sigur.

aaaaaaaaaaa, vezi la bazaruri la ajutor umanitar nu mai siu exact care bazar-, sunt vreo 2 truse la 50 ron- poti vb sa iei una repede, fara licitaTIE. daca nu, am mai vazut mai demult un anunt ca vindea o fata cu 50 de ron, user alinuk.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Multumesc fetelor

O sa incerc sa fac rost repede de una, ca sa stau linistita.

Olga 37+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

olishka nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!

30+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput