Filantropia -personal medical, conditii spital (3)
Raspunsuri - Pagina 7
alinutza23 spune:
ingritzel si narcisica, bine ati venit si nasteri usoare!
scrieti repede 10 mesaje ca sa scapati de moderare si sa apara in timp real
intr-adevar, cursurile sunt ok, probabil pt. cine nu a avut curiozitatea sa se documenteze deja, poate afla lucruri foarte folositoare, altfel ceea ce mi s-a parut mie super e ca poti pune intrebarile care iti trec prin minte si pt. care doctorul nu are intotdeauna timp
30+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
Eseea spune:
olishka, oricum saloanele sunt cu doar 2 paturi si arata ff bine. chiar ti-ar placea sa stai sg toata ziua......e mai frumos in 2, mai discuti...regula cu vizitele se aplica si la rezerve, dar daca vrei sa stai mai mult cu sotul poti cobori la parter in hol si stai cat vrei, sau afara in parculet daca e vreme frumoasa.
Mami de fetita si de baietel
nilufera spune:
Ingritzel, eu nu am fost la dr hamid la filantropia ci in medicover, daca vrei intra pe siteul lor si programeaza-te la el; nu stiu cum functioneaza la spital, vad ca este destul de inaintata sarcina, vorbeste mai bine cu mai multi doctori sa nu ai surprize sa nu te mai ia in evidenta.
zaizak spune:
Eseea daca vrei poti sa incerci si ESPUMISAN pt colici am auzit ca da rez bune,eu inca nu am nopti nedormite,doarme pitica cite 4-5 ore,dar sincer mi-e frica de perioada asta.Olishka ti-a raspuns eseea,stai in parc cit vrei cu sotul e ok asa,oricum stai linistita ca nu prea o sa ai timp sa te obisnuiesti in spital dar oricum e fffffff curat si frumos;tu cind trebuie sa nasti?
Eseea spune:
off, deja ii dau Sab simplex si debridat si apoi incep cu Infacol, dar daca nu merge o sa incerc si Espumisan, desi toate ( in afar de Debridat) au aceeasi subs activa........asta noapte a fost ceva mai bine, sa vedem.....sa va tina cat mai mult fara colici!! Nici noi la fetita nu prea am avut, decat f putin si nu f intens....
ingritzel spune:
draga nilufera, pana acum am fost la o doamna doctor de la Elias, dar mi-as dori sa nasc la Filantropia, deoarece am observat conditiile mult mai bune decat dincolo...
eseea, narcisica28, olishka, alinutza23...merci frumos pentru raspunsuri!!!
31 saptamani
zaizak spune:
Eseea eu ii dau deja espumisan,mi-a spus pediatrul sa-i dau sa nu am probleme mai tirziu cu colici si vreau sa-ti spun ca trage niste pirturi de se sperie si ea. Tu in ce moment al zilei ii dai vigantolul, la o anumita ora in fiecare zi sau masa?
ingritzel spune:
maine urmeaza sa fac eco de morfologie fetala pentru 32 de saptamani...am emotii cand ma gandesc ca imi voi vedea minunea din nou
citesc ca in saptamana asta ar trebui sa se pozitioneze copilasul in prezentatie pelvina...
la voi cand s-a intamplat?
voi avea o
31 saptamani
ingritzel spune:
aaaaa... si inca o intrebare
copilasii vostri obisnuiesc sa sughita in burtica?
al meu face chestia asta in medie cam de 2 ori pe zi si ma intreb daca e firesc ...
31 saptamani
Eseea spune:
vigantolul il dau cand imi aduc aminte , de obicei dimineata, dar nu la o anumita ora sau masa.da, asa fac bebelusii, zici ca au mancat un cazan de fasole....