Filantropia -personal medical, conditii spital (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Eseea spune:
felicitari inca o data Zaizak Ma bucur ca a fost totul ok! Asa e cu restul personalului : "banu si gata fffffffffff dragute"
Mami de fetita si de baietel
olishka spune:
Felicitari Zaizak
Stii ceva de rezerva? Eu imi doresc f mult sa stau in rezerva. Ma intereseaza pret si daca gasesti usor loc.
Mai am putin si urmez si eu
Olga 36+ David
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingritzel Buna tuturor! as vrea sa aflu mai multe si despre dr. Haiduc Catalin... Filantropia mi se pare o maternitate cu un standard f ridicat comparativ cu celelalte si din acest motiv mi-as dori sa nasc acolo. v-as multumi din suflet daca as primi de la voi detalii mai multe in ceea ce-l priveste pe domnul dr...este de acord cu cezariana la cerere? care sunt tarifele pentru asa ceva? va imbratisez! |
ingritzel eu pana acum am fost f multumita de Dr Catalin Haiduc. Nu am nascut, dar am mare incredere in el. Cezariana la cerere nu face decat la Euroclinic, eu asa am inteles. De fapt cred ca asta este politica spitalului - nu se fac cezariene decat in cazuri de urgenta. Nu stiu sa-ti spun mai multe.
Sarcina usoara
Olga 36+ David
narcisica28 spune:
Buna fetelor,
Rapund eu la intrebari, sa ma bag in seama
Despre cursul de mamici, a inceput un nou modul pe 1.04, se tine in fiecare miercuri la ora 17 in amfiteatrul spitalului si cuprinde 4 lectii saptamanale; e gratuit, pot participa si taticii si mai mult pt ei se da atestatul cu care obtin inca 10 zile de concediu platit peste cele 5 prevazute de lege.
Nu se fac inscrieri, conditia e sa fii ingrijita de un medic din Filantropia,dar primesc si de la alte spitale.
Sarcina usoara in continuare.
baietel S 31+
CarlaV spune:
Eseea, cum a fost a doua oara, mai usor, mai rapid? In cat timp ai nascut prima data si in cat timp acum? (iti dai seama ca si eu stau cu morcovul )
Carla, s.29 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Eseea spune:
Carla,uite aici am scris putin despre nastere, in josul paginii :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132997&whichpage=17
4 ore de la ruperea apei la ambele nasteri ( la prima 4 ore si 7 minute, la a 2a 4 ore fara 5 minute ), numai ca acum a fost mai greu, m-am dilatat de la 5 ( cand mi-au pus epidurala) la 10 si mai repede ca prima oara ( prima oara intr-o ora, acum in 15 minute!!) si nu si-a mai facut efectul anestezia asupra durerii ( nu a mai avut timp)/// Dar macar m-am dilatat repede!La mine asta a fost efectul epiduralei in ambele cazuri : dilatare ff repede ( in alte cazuri se lungeste travaliul, din pacate).
Eseea spune:
dar problema sunt colicii : la fetita nu prea am stiut ce sunt aia ( a avut f putin si nu f mari) iar acum e dezastruuuuuuuuuu ( asta noapte am dormit doar de la 23 la 1) II dau degeaba Sab si Debridat, plange saracutuuuuuul Il tinem numai in brate, lipit de noi, doar asa se mai calmeaza.
Eseea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
ingritzel eu pana acum am fost f multumita de Dr Catalin Haiduc. Nu am nascut, dar am mare incredere in el. Cezariana la cerere nu face decat la Euroclinic, eu asa am inteles. De fapt cred ca asta este politica spitalului - nu se fac cezariene decat in cazuri de urgenta. Nu stiu sa-ti spun mai multe. Sarcina usoara Olga 36+ David |
idem ii raspund si eu.
zaizak spune:
olishka rezerva e 300 ron pe noapte sg dif intre ea si saloane este ca are televizor si stai sg cata nu e de acord cu statul sg in salon,oricum nu merita crede-ma,nu e fffffff mult 300 dar mai bine 2 in salon,parerea mea,si oricum nu stai mult in spital eu am nascut joi la 20.50 si m-am externat duminica la 13.00,si am facut cezariana.Cu sotul nu te vezi decit putin dupa ce ai nascut si pe urma la vizita intre 15-17 e regula fffffffff stricta,daca mai ai ceva te astept.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zaizak olishka rezerva e 300 ron pe noapte sg dif intre ea si saloane este ca are televizor si stai sg cata nu e de acord cu statul sg in salon,oricum nu merita crede-ma,nu e fffffff mult 300 dar mai bine 2 in salon,parerea mea,si oricum nu stai mult in spital eu am nascut joi la 20.50 si m-am externat duminica la 13.00,si am facut cezariana.Cu sotul nu te vezi decit putin dupa ce ai nascut si pe urma la vizita intre 15-17 e regula fffffffff stricta,daca mai ai ceva te astept. |
Multumesc Zaizak
Eu ma bucur f mult ca sunt reguli stricte, caci stau cu teama ca o sa dea toti navala peste mine si eu nu o sa am chef de vizite. Mie mi se pare o regula fbuna din pctul meu de vedere. Doar ca mi-ar fi placut sa-l lase pe sot sa vina mai des si sa stea mai mult. Sa-mi aduca mancarica etc...Bebe am inteles ca nu sta cu tine in salon, nu?
Olga 37+ David