Filantropia -personal medical, conditii spital (3)
Raspunsuri - Pagina 5
ingritzel spune:
draga Nilufera,as vrea sa te intreb daca vrei sa-mi dai niste detalii despre dr. Hamid: nr de tel, cand il pot gasi la Filantropia....
mi-as dori foarte tare sa pot naste la aceasta maternitate...sunt in 31 de saptamani
iti multumesc f mult !!!
PatriciaArdeleanu spune:
Esseea, aryia, sa va traisca puiutii!
Aryia, imi spui si mie te rog cat costa rezerva cu plata? ai stat singura sau cu 2 paturi?se da chitanta pt asta? inca o intrebare si gata: ai rezervat dinainte sau ai gasit imediat fara mari interventii sau ca erai pacienta dr. Peltecu?
merci mult
Patricia s21 si Rebecca 05.02.2005
ingritzel spune:
Buna tuturor!
as vrea sa aflu mai multe si despre dr. Haiduc Catalin...
Filantropia mi se pare o maternitate cu un standard f ridicat comparativ cu celelalte si din acest motiv mi-as dori sa nasc acolo.
v-as multumi din suflet daca as primi de la voi detalii mai multe in ceea ce-l priveste pe domnul dr...este de acord cu cezariana la cerere?
care sunt tarifele pentru asa ceva?
va imbratisez!
ingritzel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza23 fetelor, ieri la controlul lunar, mi-a recomandat d-nul doctor sa merg la scoala gravidei. am inteles ca sunt 4 lectii, cate una pe saptamana, in fiecare miercuri daca reusesc sa scap de la munca am sa merg, imi suna tare bine, si am sa revin cu detalii 29+ cu Catalin-George A piece of our life Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva! GOD is a DJ |
alinutza23, spune-mi pls cate ceva despre Scoala gravidei...la ce ora e cursul? cum te inscrii? pot veni si viitorii tati? e gratuit?
merci frumos!!!
31 saptamani
Eseea spune:
Aryia, Patricia, multumesc mult de urari!!
si acum cate ceva despre noi :
......fetita sufera un pic . desi noi ii acordam poate mai multa atentie ca inainte ( daca se mai poate mai multa ).....pare ca il iubeste un pic, intreaba de bb cand se trezeste, la culcare, cand e afara doar cu tati...Il mangaie ( uneori cam tare ), dar i-a mai tras si cate una , chiar cu noi de fata, in joaca probabil...dar totusi si sufera...uneori se uita cu o privire asa trista cand il tin in brate, uneori incearca sa-l traga din bratele mele, vrea si ea din ce in ce mai mult in brate ( si e greaaaaa!!), vrea apa sau papa exact cand bb e in brate si papa si el, etc etc........
e destul de greu cu 2 mici, chiar daca e si f frumos! Damian are colici si de 2 zile si nopti ne-a capiat pe toti cu plansul . Ii dau anticolici dar cam degeaba, il tinem numai in brate aproape, nu mai facem nimic altceva, mi se rupe sufletul de durerea lui!! Fetita nu prea a avut colici, nu prea stiam ce-s aia, dar acum ne luam papara!! :( In plus, e greu cu adormitul, ca trebuie sa o culc pe fetita si Dami sa nu planga in timpul ala ( si exact asa se intampla de obicei, va dati seama..)...off.....trecem noi si peste perioada asta. Oricum, cand ma uit la ei, trec toateeeeeeee Uneori stau cu amandoi in brate, unul pe o mana si papa, celalalt pe mana cealalta...ei, in momentele alea parca plutesc si VISEZ!
Mami de fetita si de baietel
PatriciaArdeleanu spune:
Eseea, ce diferenta este intre copilasii tai?
Patricia s21 si Rebecca 05.02.2005
olishka spune:
ariya si eu as dori detalii, ca si Patricia, despre rezerva. In rezerva cate paturi sunt? Stai cu bebelusul? Trebuie sa vb din timp? Si cat costa? Multumesc anticipat
Olga 36+ David
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Eseea, ce diferenta este intre copilasii tai? Patricia s21 si Rebecca 05.02.2005 |
1 an si 11 luni
Mami de fetita si de baietel
zaizak spune:
Buna fetele mersi pt urari.Cata a fost de mare exceptie a venit pe la 6 seara si la 8.50 am nascut prin cezariana ca era bb prea sus si nu puteam sa nasc normal . 3.100 si 50 cm.Restul de personal cum stiti si voi banu si gata fffffffffff dragute.Daca aveti intrebari va rasp cind pot cu cea mai mare placere.
miruna_16 spune:
multumesc tuturor pentru raspunsuri.
scuze ca intru atat de tarziu dar alergatura multa pe ultima 100 m
va scriu mai multe dupa ce nasc, adica dupa 8 apr
sa impartasesc si eu din prima mea experienta atat ca mamica cat si ca internata intr-un spital.
+38 s