Filantropia -personal medical, conditii spital (3)
Raspunsuri - Pagina 4
alinutza23 spune:
nemo ti-am dat pm
29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
nilufera spune:
Alinutza, du-te,e foarte interesant, vezi ca de maine incepe un nou ciclu de 4 lectii; ar fii bine sa il iei si pe sot, in afara faptului ca invata si el cate ceva, o sa primeasca un atestat pe baza caruia are dreptul la inca 10 zile de concediu parental.
miruna_16 spune:
fetelor,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor cat sa dau la nastere prin cezariana...mai am putin pana nasc si as vrea sa fiu pregatita corespunzator
am tot auzit ...si citit aici pe forum diverse sume, dar nici una de actualitate.
multumesc mult
ps: in cat timp ma autorizeaza moderatorul?
+37,Mara
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narcisica28 Salutare burtici si mamici, Si eu o sa nasc tot la Filantropia cu dr Haiduc (am scris si pe topicul dedicat doctorasului nostru ) Am fost de curand la spital pt ultimele ecografii si am o impresie foarte buna despre aspectul general, in saloane nu am intrat inca ... O intrebare pt cele care au nascut deja, stiti cumva dc se fac cursuri prenatale, cand, platite sau gratis ? Mersi de raspuns si sanatate maxima la toata lumea. S31 |
a scris alinutzaaaa mai sus, inaintea ta....nu se platesc.
Mami de fetita si de baietel
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna_16 fetelor, va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor cat sa dau la nastere prin cezariana...mai am putin pana nasc si as vrea sa fiu pregatita corespunzator am tot auzit ...si citit aici pe forum diverse sume, dar nici una de actualitate. multumesc mult ps: in cat timp ma autorizeaza moderatorul? +37,Mara |
scrie si tu rapid 12 mesaje - mai scurte dar mai multe, pe unde-o fi, la orice subiect
Mami de fetita si de baietel
nemora spune:
miruna, cam 300 de cocomarle sa "da" la ceza, din cate aud
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
grati.ela spune:
300 e cam gogonat...in principiu dai cat te lasa buzunarul...daca iti alegi medicul cu grija cu siguranta nu va conditiona actul medical de valoarea plicului...ca exp, medic bine cotat, 3 paciente in aceeasi zi, toate trei natural si sumele au variat de la 500ron la 1200ron...personal am avut senzatia ca s-a purtat cel mai straniu cu cea mai "grasa"...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
alinutza23 spune:
fetelor, am fost aseara la curs si mi-a placut foarte mult. Este tinut de una din moase si este un voluntariat din partea moaselor, ceea ce mi se pare un lucru extraordinar.
legat de plic, 'tarifele' sunt date intr-un post de catre eseea in unul din capitolele trecute si sunt de actualitate.
29+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
ariya spune:
Salutare,fetelor!
Eseea ,vad ca ai nascut!Felicitari!
Am nascut pe 27 ianuarie ,cu profesorul Peltecu,cezariana...Am dat la anestezistul extraordinar,dr. Soare,2 mil,iar profesorului 1200lei...eu am stat intr-o rezerva cu plata,dar,peste tot,conditiile sunt extraordinare,iar personalul minunat..Baietelul meu a avut probleme si am vazut si cum e la neonatologie - d-na dr Preda este exceptionala.Sa-i dea Dumnezeu sanatate pt cate a facut pt micul meu!
cine vrea la prof. Peltecu ,trebuie sa se duca intre 7-8 dimineata la camera de garda si vb cu el.Are si cabinet particular,dar tarifele sunt mari .Va spun ca este un dr minunat...Eu am nascut in urgenta,noaptea ,avand preruptura uterina...credeti-ma ca nu mi-a venit sa cred comportamentul personalului si al medicilor a fost de vis!am intrat in sala de nastere la 23.55 si la 0.15,mi-am vazut puiutzul!
Va recomand din tot sufletul sa nasteti acolo pt ca vor avea grija de voi si de bebei!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!