Filantropia -personal medical, conditii spital (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

Sandy, am DPN pe 15 august. BB e intors deja - la eco de 43s era intors.

Corina, tu cind ai DPN?

Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005

Buna
eu am DPN pe 18 aug, dar la eco mi-a iesit ca ar trebui sa nasc pe 8, sper sa fie ca dpn-ul de la eco pt ca deja bebe era cam marisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Sunt in cautarea unui medic care sa imi urmareasca nasterea si sa ma asiste la nastere.

Vreau sa intreb si eu ceva pe pacientele doctorilor Catalin Haiducu si Hamid:
-Controlul este o data pe luna?
-"Controlul" este ecografic sau pe masa?
-Vin la nastere fara exceptie?

Va multumesc.

13+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia1410 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Buna fetelor,

Sunt in cautarea unui medic care sa imi urmareasca nasterea si sa ma asiste la nastere.

Vreau sa intreb si eu ceva pe pacientele doctorilor Catalin Haiducu si Hamid:
-Controlul este o data pe luna?
-"Controlul" este ecografic sau pe masa?
-Vin la nastere fara exceptie?

Va multumesc.

13+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

In cazul doctorlui Hamid:
- pe mine ma chema la control la o luna
- controlul se facea pe masa
- separat facea ecografiile
- din tot ce am auzit pana acum...el vine mereu la nastere

In general te anunta cand are concediu. Iar daca ai probleme cu sarcina te cheama mai des.
Asta e valabil daca te duci la el la medicover...nu stiu cum e la spital daca are consultatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

in cazul dr haiduc(cu care am nascut in martie)faci eco la medlife la dr steriu iar la el te duci cu eco sa le vada,te cheama la euroclinic sau la medical city fara prog si fara bani in plus.Daca sarcina e ok nu faci decit vreo 4 sau 5 eco.E un om de nota 10 stai fara grija la nastere vine fara nici o problema, consult pe masa iti face in ultima luna adica de vreo 4 ori si te cheama la filantropia,ca sa nu platesti, acum depinde cum te simti tu pe parcursul sarcini.Bafta multa.Daca ai intreb cu cea mai mare placere iti rraspund.

Mergi la inceput

Va multumesc mult fetelor.
Inclin sa merg la dr Haiducu, trebuie sa ma hotarasc repede fiindca sarcina avanseaza.
Zaizak, o sa iti cer detalii imediat ce m-am decis .

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Zaizak spune-mi si mie, te rog, pentru prima programare la dr Haiduc cum ar fi bine sa procedez. Sa ma programez la una din clinici? Cam cu cat timp inainte trebuie sa imi fac programarea? eu as vrea sa merg peste 2 saptamani, adica la 16 sapt, crezi ca este prea tarziu? Ma mai primeste?

Mergi la inceput

Mai am o intrebare, zaizak. La consultatia de la Euroclinic face echo?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_v spune:

Buna fetelor,
sunt noua pe forum, trebuie sa nasc in jurul datei de 17 august
Am citit cam tot ce s-a scris despre spitalul Filantropia, dar nu am reusit sa ma clarific cu vreo 2 aspecte:
- la nastere esti imbracata cu hainele tale sau cu camasa de la spital
- cat de repede iti poti alapta bebelusul

multzam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olga_Z spune:

Buna,
o sa nasc si eu in curand la Filantropia, dr m-a spus ca trebuie sa aduc camasa mea pentru nastere, despre alaptat vreau sa stiu si eu, am crezut ca se practica imediat dupa nastere, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia1410 spune:

Nasterea se face in camasa ta...eu am aruncat-o ptr ca mi s-a murdarit si nu s-a mai luat...sincer nici nu am mai insitat si am aruncat-o ca sa nu o mai vad si sa-mi aduc aminte.
E bine ptr alaptat sa ai camasa speciala ca sa scoti mai usor sanul, dar sa ai mai multe camasi in rest ca transpiri foarte mult...eu una am transpirat ingrozitor ca nu e aer conditionat si am avut salonul pe partea cu soare.
Daca nasti normal poti alapta imediat ce te duce in salon, daca te simti in stare ca esti destul de slabita...nu stiu cum e la cezariana, banuiesc ca nu poti alapta imediat ca nu poti fizic.

Mergi la inceput