Filantropia -personal medical, conditii spital (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_b spune:

Buna,
Vroiam sa va intreb pe cele care stiti daca exista aer conditiaonat la Filantropia sau doar in rezervele platite avem parte de asa ceva?

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_v spune:

multumesc mult, gia1410, pentru raspuns; trebuie sa-mi fac provizii de camasi
sala de travaliu cum e ? sunt multe paturi ? e cald ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Am nascut si eu la Filantropia, prin cezariana. Intr-adevar, am avut pe mine camasa mea de noapte. Si noroc ca mai aveam una de schimb, ca am transpirat groaznic. Sala de travaliu/nastere e de un singur pat...esti doar tu acolo. La cezariana te tin apoi macar o zi sub control, cu sonda si perfuzie, deci nu il mai vezi pe bebe si nici nu il alaptezi. Din cate am inteles, in cazul asta te duc in salon dupa ce reusesti sa te ridici din pat sa faci cativa pasi. Abia atunci iti scot si sonda. Eu cam dupa 24 ore am putut sa fac asta, deci a doua zi dupa nastere am fost dusa in salon si mi-am vazut puiul. Alaptatul e la ore fixe, toate mamele se prezinta atunci la camera bebeilor si incepe alaptatul sub supravegherea asistentelor. Nastere usoara!

de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia1410 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia_v

multumesc mult, gia1410, pentru raspuns; trebuie sa-mi fac provizii de camasi
sala de travaliu cum e ? sunt multe paturi ? e cald ?

Lucia

Cu placere. Ma bucur ca sunt utila...eu inainte sa nasc am gasit numai cuvinte de lauda despre filantropia si am avut multe surprize neplacute.
In sala de travaliu exista un singur pat, dar sunt vreo 10sali in total. Macar esti singura in durerile tale.
Nu stiu cum e cu caldura ptr ca la mine s-a petrecut totul dimineata intre 6 si 8 si era bine.
O sa mori de cald la alaptat deoarece in camera aia sunt pe putin 40gr.

Mergi la inceput

lara_ro, eu sper sa nasc natural :) stiu ca la cezariana dureaza un pic mai mult pana reusesti sa alaptezi...multumesc, sper sa am o nastere usoara sa ai grija de tine si de bebelusul tau
gia1410, ce surprize neplacute ai avut ? mi se pare foarte ok faza ca esti singura in sala de travaliu, dar asta se intampla dupa ce iti face epidurala sau imediat dupa internare ? multzam fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

SAlut gagici am venit si eu printre voi, am ales Dr-ul Haiduc de la Filantropia [spitalul este la 15 min de casa mea] mi-a placut cum a vorbit cu mine, a recoltat secretie ptr analize plus papanicolau

SA vedem ca vineri ma duc sa iau rezultatul plus sa vad ce imi mai spune

Sunt o aspiranta si vreau sa ma invatati si pe mine mai multe despre cum se procedeaza la Dr-ul Haiduc

DAca merg la el la spital cat ar trebui sa ii dau ptr consultatie , si la ce policlinica activeaza el

va multumesc anticipat

Citat:
citat din mesajul lui zaizak

in cazul dr haiduc(cu care am nascut in martie)faci eco la medlife la dr steriu iar la el te duci cu eco sa le vada,te cheama la euroclinic sau la medical city fara prog si fara bani in plus.Daca sarcina e ok nu faci decit vreo 4 sau 5 eco.E un om de nota 10 stai fara grija la nastere vine fara nici o problema, consult pe masa iti face in ultima luna adica de vreo 4 ori si te cheama la filantropia,ca sa nu platesti, acum depinde cum te simti tu pe parcursul sarcini.Bafta multa.Daca ai intreb cu cea mai mare placere iti rraspund.

pana la mai putin de 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gia1410 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia_v

lara_ro, eu sper sa nasc natural :) stiu ca la cezariana dureaza un pic mai mult pana reusesti sa alaptezi...multumesc, sper sa am o nastere usoara sa ai grija de tine si de bebelusul tau
gia1410, ce surprize neplacute ai avut ? mi se pare foarte ok faza ca esti singura in sala de travaliu, dar asta se intampla dupa ce iti face epidurala sau imediat dupa internare ? multzam fain!

Lucia

Lucia,

Mergi inapoi la pagina 17 si vezi ca am scris acolo de vreo 3ori...la o luna dupa ce am nascut la filantropia si o sa vezi surprizele...poate am avut eu ghinion...poate nu stiu eu ce inseamna conditii...eu am fost foarte dezamagita mai ales ca am plecat de la premisa ca la filatropia e raiul pe pamanat...asa era descris inainte sa nasc.
Nu sunt o figuranta, ma adaptez foarte usor la orice, dar sincer nu fac fata la caldura deloc si acolo am plans din cauza ca ma sufocam...iar la chiuveta din camera nu puteai sa faci nimic, abia te spalai pe dinti si la dusul comun te spalai pe intuneric.

Mergi la inceput

gia1410 - da, acum mi-am amintit ca citisem si recitisem povestea ta despre Filantropia - exact de asta mi-e teama, ca o ajung in niste situatii care nu or sa-mi placa deloc, din cauza unor persoane neinteresate de meseria lor, fara sa pot preveni ceva...
faza cu caldura e foarte nasoala, io-s rupta de caldura inca din luna aprilie, de-asta ma gandesc la rezervele acelea de un singur pat, poate au aer conditionat... iar la alaptat... hmmm... tre' sa ma pregatesc sufleteste
bine ca mi-ai amintit de dus - o sa-mi iau o lanterna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

invadez si eu subiectul vostru putin sa va spun ca mi-a ramas anestezia epidurala nefolosita..o trusa Braun si 3 fiole de Naropin.

Eu am nacut acum o saptamana si nu am mai avut timp sa o folosesc caci totul a mers destul de repede cu dilatatia.

Stiu ca anestezia se gaseste greu si e destul de scumpa, de aceea cine e interesata imi poate da un PM. Bineainteles c apretul este mult mai avantajos decat in farmacie de unde le-am luat eu.

pupaceli

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Monica m-am trezit tarziu sa-ti raspund,sper ca ai rezolvat.Imi pare sincer rau. Sa-mi spui si mie ce parere ai de Haiduc si cum ai facut cu prog.

Mergi la inceput