INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

Eu am fost azi la eco sa vedem daca nu a mai ramas ceva dupa avortul menstrual.
Nu a mai ramas nimic, insa trebuie sa fac pauza 2 CM adica probabil in iunie ar trebui sa fac urmatoarea IAD.
Probabil o sa ma duc pana atunci sa imi fac si ceva analize sa vad daca e ceva inneregula si daca nu o sa vad ce fac.

Sunt total desuflata si sunt asa pe ganduri.

In fine asta e.

Sper ca voi sa aveti parte de burtici si sa le duceti la termen fara probleme .

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna fetele,
Myiia e clar ca spermograma nu a iesit cum trebuie pentru ca era racit. Pacat ca s-a nimerit asa o spermograma exact la inseminare. In privinta chistului, stai linistita. Si eu am avut unul acum niste ani buni si a m scapat de el intr-o luna cu anticonceptionale.
Nu cred ca ma mai duc azi la Cezara, pentru ca nu are ce sa-mi faca in afara de o eco si sa imi spuna de lichid in douglas. Am prestat aseara dupa cum ne-a spus, deci o noua inseminare nu are cum sa ne mai faca. Ma bazez pe faptul ca cel de 19 s-a spart cam imediat dupa inseminare si al doilea daca s-a spart aseara sigur l-au prins seria a doua. Acum cu Dumnezeu inainte!

Pupici la toate

Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun inseminarea asta!!!

Merci mult de raspuns, si eu sunt plina de speranta ca se va duce chistul luna asta ca sa intru luna viitoare din nou in cursa!

Acum nu mai am nevoie decat de rabdare ca sa treaca timpul mai repede!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Hai Sensibila capul sus o sa fie bine...va relaxati si voi acum 2 luni si sigur va prinde bine dupa pierderea suferita...imi dau seama ca este extrem de greu dar trebuie sa va relaxati si sa nu va mai ganditi...distrati-va,ca dupa aia cu Bebe mic nu mai puteti

Asa ne ridicam si noi mereu moralul....las ca ne distram ca dupa aia nu mai putem

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Sensibila...imi pare tare rau pentru tine...poate data viitoare o sa fie bine.Iti tin pumnii oricum
Eu sant in asteptare , nu cred ca am ce sa astept insa...cine stie de unde sare iepurele??? Nu am simptome asa cum am spus nu simt absolut nimic in neregula u corpul meu...deci nu cred ca e nici un bebe test nu fac ca mi-e sila de ele de mor..le urasc.Asa ca astept sa vina ciclu..
Va pup

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sensibila ma bucur tare mult ca nu au ramas resturi. Eu am stat asa cu o frica in san sa nu-mi faca chiuretaj. Te chinui sa il pui inauntru si apoi te chinui sa-l scoti. Necunoscute sunt caile Domnului. Iti inteleg dezamagirea. Este foarte greu. Dar, orice ar fi nu te lasa. Mergi pana la capat oricat de departe este acest capat.

ruxandrab Cyclo Proginova este pentru ingrosarea endometrului, nu are legatura cu foliculii.

Mirela2, inseminarea aia nu a fost chiar Ok. Ca medic care se ocupa de paciente diagnosticate cu sterilitate, trebuia sa fie obisnuit ca poti venii in orice clipa la ovulatie. Nu mi se pare corect ca te-a tinut la usa 30min, ba inca si cu eprubeta in mana. Bleah! Ce medic! Este foarte clar de ce nu a reusit. Eu inteleg ca medicii astia sunt super ocupati dar ar trebui sa puna si interesul pacientelor deasupra ca oricum banul iese. Nu se duce nici una dintre noi fara sa decarteze ca nebuna.

Myiia multumesc pentru urari. Acusi trece timpul si ajungi la inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dankutza

asta e tara in care traim.
o sa mai incercam la alt medic cu alt biolog, caci problema nu este la mine, ci la sotul meu.
Īmi poti spune tu cu ce medic colaborezi? Pana la urma o sa reusim noi, dar ma scoate din minti nepasarea cu care esti tratat, si asta, indiferent de ce problema ai avea. Pe nimeni nu intereseaza, nici chiar daca dai sau daca nu dai bani. Asta e, traim in Romania.

Mergi la inceput

Mirela2 eu lucrez cu Cezara Bucur de la Dacia Medical Center. Asta este clinica ei, la care mai lucreaza cu alti 2 medici ginecologi (din cate stiu eu). Cand ea nu a fost disponibila, a avut grija de mine dr Melihan Bechir care lucreaza si ea la clinica. Ideea e ca nu conteaza cand esti la ovulatie pentru ca sigur este un medic acolo care sa iti faca eco si inca unul ca sa prepare sperma (in fiecare zi). Eu am lucrat numai cu ele doua, dar e posibil ca si Chadi Muhaledi (cred ca asa il cheama) sa lucreze pe inseminari. Ceea ce stiu sigur e ca Fiv-urile se fac cu Cezara. Ultima data, sperma a fost pregatita de dr Bucur Mihai (sotul Cezarei), iar prima data de dr Bechir. Din ce am observat, cam sambata sunt ei liberi, si nu saptamana de saptamana. Uneori vin de la 6 dimineata, pt Fiv, ca sa recolteze ovule sau sa transfere embrioni.
Eu m-am plimabt prin toata clinica ei. Exista un cabinet (principal) cu masa de gineco si ecograf. Mai au o camera cu un pat si eco, folosit de obieci pentru eco la gravide, sau pt urmarire de foliculi, si mai este un cabinet cu masa de gineco, folosita pt punctii si embriotransferuri. Deci, nu pleaca nici o clienta nerezolvata.
Referitor la inseminare, eu m-am dus, a constatat ca urmeaza sa ovulez in curand. L-am chemat pe sot si cam la o ora - o ora si jumate, eram sus pe masa la inseminare.
Poate ca unii nu au o parere prea buna despre ea, dar mie mi se pare ca isi da interesul si e foarte implicata in ceea ce face. Mie imi place cand se concentreaza ea si se gandeste ce schema de tratament sa iti dea ca sa raspunzi cat mai bine.
Ti-o recomand din suflet

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dankutza

merci pentru informatii. imi poti spune cam pe unde isi are sediul clinica si ce preturi au.
merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna dimineatza!

Crisa - astept cu nerabdare o veste buna! Sper sa deschizi lista gravidutzelelor de aprilie!

Dankutza - cat timp tu simti ca medicul cu care faci inseminari e exact ce-ai asteptat, mi se pare normal sa scrii asa frumos. Si, sa nu uitam c-ai avut si reusita, peste cateva zile, o sa urmeze sarcina, nu?

Mirela - din cate imi amintesc, ai fost la T? Experiente neplacute am si eu cu acest medic, dar fiecare stabileste daca continua sau nu. Sincera sa fiu, daca timpul nu te preseaza si daca nici banii nu-ti prisosesc, mai bine incerci la Giulesti. Esential e sa prinzi momentul, mai putin conteaza celelalte lucruri.
Preturile le gasesti pe prima pagina, la Inseminari, si Dankutza merge la Dacia Medical Center.

Evanescence - cum te simti? Optimista?

Mergi la inceput

Mirela2

Cabinetul este in Piata Spaniei, foarte aproape de Piata Gemeni (Galati). Daca vi cu metroul, cobori la Piata Romana si apoi mergi pe jos o statie, pe langa Howard Jhonson, sau iei "ceva" o statie. Adresa exacta nu o stiu, nu stiu exact numele strazii si nr, dar scrie mare la usa Dacia Medical Center. Casa este exact pe colt.
Ca preturi, nu le stiu pe toate. Cand ma duc la monitorizari, deci prin ziua 12 sau 14, imi ia 80 lei pentru eco si pentru discutia cu ea, referitor la ce mai facem in continuare. Inseminarea e 600 lei, o injectie 20 lei. Daca vrei sa cumperi medicamente de la ei, ma refer la cele pentru stimulare, un Puregon de 50ui este 100lei, Puregon 100ui este 165 lei, injectia cu Pregnyl 30 lei (parca).

Cosicel

Sa te auda Dumnezeu. A trecut o saptamana si mai am una de asteptat. Acusi trece si asta si aflu. Sunt calma. Incerc sa vad daca am ceva semne, dar nimic. Niste dureri de sani, dar pot fi si de la prea multi hormoni. Cine stie? Mai o saptaman de asteptat si aflu.

Pupici

Mergi la inceput