INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Buna!
Am adaugat pe prima pagina noile aspirante, daca am omis ceva sau scris gresit... astept sa-mi spuneti.
De maine sper sa fiu activa pe forum!
Cosi

Si eu!!!!

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

maria_ ileana multumesc pentru incurajari.

andreea_dana eu am facut inseminarea acum un an si jumatate si pot spune ca nu m-a durut, poate doar o senzatie de disconfort.bafta multa!

Evanesence bafta multa!

va pup pe toate si o saptamana plina de evenimente frumoase va doresc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Multumesc mult tuturor pentru support, sa speram ca o sa fie bine.

evanescence si dankutza – sa dea Dumnezeu sa se lase inseminarile astea cu burtici fara problem.

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bafta celor ce au facut inseminari. Mie nu mi-a iesit, a fost facuta ca draq, fara nicio pregatire dinainte, nush cine o fi de vina, oricum noi mai incercam, nu stiu daca luna asta, dar luna viitoare sigur vom incerca din nou.
ma gandesc sa schimb medicul, chiar daca medicul care il am acum mi-a parut de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

buna fetelor!!!!
mirela 2,la ce medic mergi?cum adica inseminarea a fost facuta fara nici o pregatire inainte?

soricica,s-a prins bebe la inseminarea de atunci?

maria_ileana,astept cu nerabdare vesti de la tine!

va pup pe toate si va doresc multa bafta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

andreea_dana,
nu s-a prins.o sa incercam din nou in primavara asta, acum depinde de operatia sotului.

o zi buna la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare!

In primul rand dankutza,evanescence,CrisaS,Andrea-Dana Multa bafta!!! Sa veniti cu teste II!!!

Am fost la dr. Predoi si ne-a dat indicatie de IAS! Va fi o IUI dubla cu stimulare cu puregon, undeva pe la jumatatea lunii mai. Luna viitoare ar fi picat in jurul Pastelui si de aceea dl. dr. a zis sa sarim luna aprilie, dar pana atunci mi-a dat din z1 medrol timp de 4 saptamani si cyclo proginova timp de 21 de zile.
M-a cam speriat un pic prospectul de la medrol... a mai luat cineva?

http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

buna!!!!!!!!!!!
ruxandra,
pentru ce sunt acele medicamente?
pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

andreea-dana
cyclo proginova este un supliment de estradiol, banuiesc ca face foliculii mai mari...
medrolul... cred ca mi l-a dat pentru cam prolactina 21, desi limita max este de 30... dar nu stiu exact...

http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

andreea - dana, am facut IUI la Filantropia, dr Varlas, care e un medic ok.
numai ca l am prins eu intr o zi in care el a avut zi plina la ecograf si eu am picat ca musca n lapte. nu mi a facut eco pentru monitorizarea ovulatiei, am stat apoi pana a preparat biologul sperma,dupa care am mai stat mai bine de 30 de minute cu eprubeta n mana la usa cabinetului.

of....incercam luna viitoare

Mergi la inceput