INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

dankutza,
pe tine te-a durut inseminarea?
iti doresc din suflet sa ai multa,multa bafta!!!!!!!
mie ar trebui sa-mi vina cm luni.
vad k am dureri si simt intepaturi mai rau decat luna trecuta.o fi normal?eu tot mai sper ca poate,poate am ramas insarcinata.
tu ce crezi?
succes!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Fetelor...sunt iarasi inseminata Crisas si dankutza
si merci pt incurajare si bafta multa multa
A mers totul super si am reusit sa facem IA cu sperma sotului de data asta D-ZEU nu ne-a uitat si a iesit cea mai buna spermograma de pana acum 15 mil/ml...sunt foarte obosita dupa drum si mai revin cu detalii maine

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Buna seara!

Mai fetelor...eu nu-mi explic! Sotul meu a facut o spermograma anul trecut in Noiembrie (la Medlife) care a iesit f bine - 42 mil/ml 35% mobilitate A, 30% - B....la inseminare luna asta a fost praf(la CF2)! 6 mil/ml - un sg mililitru din care doar 20% erau buni.
A mai facut o spermograma saptamana asta (la Sanador)care a iesit bine: 40mil/ml 50% mobilitate buna, spermocultura ok!
Eu ce sa mai cred?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Mya, cred ca sotul tau era stresat, de asta a iesit asa proasta analiza. Plus ca a mai dat o proba de sperma saptamana asta, asa ca e explicabil de ce a fost doar 1 ml. Pe fond de stres, organismul pune boicot. Nu va ingrijorati, stresul poate face mult rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Eva bafta multa multa ..sa dea Dumnezeu sa se prinda de data asta...eu inca mai astept si daca nu e si nu e am zis ca mai fac una..atat!
APOI MERG LA FIV!
Dankuta ..bafta multa si tie...imi place ce povestiti voi de Cezara Bucur asta...sincer..se pare ca-si da interesul...asa ca lumea. Mai mai ca m-ar bate un gand sa vin in tara:(( Cu ei congelati nu se poate?:)))))))))))))))))
Draga mea sa se prinda si la tine..Eu ciclu nu stiu cand ar trebui sa vina cam pe 4, 5 aprilie..sper sa nu mai vina:((
Test nu promit ca fac pentru ca le urasccccccccccc
Va pupic dulce!
Crisa

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Mya, cred ca sotul tau era stresat, de asta a iesit asa proasta analiza. Plus ca a mai dat o proba de sperma saptamana asta, asa ca e explicabil de ce a fost doar 1 ml. Pe fond de stres, organismul pune boicot. Nu va ingrijorati, stresul poate face mult rau.

Mersi mult pentru raspuns, chiar era stresat si fooooaaarte racit. Nu i-am dat medicamente pt raceala dar cred ca si ea a avut un oarecare impact asupra rezultatului...
Oricum se pare ca am ramas cu un chist dupa stimularea de luna trecuta si luna asta sunt pe AC, asa ca...sunt in stand-by deocamdata. Sper sa se resoarba chistul luna asta a sa pot incerca din nou luna viitoare....uofffff, ce greu e!!!

Mergi la inceput

fetelor,
va rog mult sa-mi spuneti si mie daca pe voi v-a durut inseminarea.
multumesc mult!!!!!!!!
multa bafta!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Andreea-Dana nu m-a durut inseminarea. Pe mine ma deranjeaza (ca nu pot spune ca ma doare), cand imi deschide colul. Nu pot sa sufar departatorul ala cu surubel. In mod inconstient ma incordez si de aceea ma doare un pic. Aproape ca nici nu am simtit cateterul cand l-a bagat. Data trecuta m-a durut mai mult pentru ca nu stiam ce ma asteapta si ma incordam prea tare. Cezara, a fost foarte delicata de fiecare data. Mi-a aratat si cateterul si glera care era pe el.
Data trecuta (cand am si ramas gravida) aveam anumite semne: ma dureau sanii, chiar si usoare intepaturi in ovare. Asa ca poate de asta simti si tu intepaturi. Sa nu uitam ca ovarul produce corpul galben care hraneste sarcina la inceput, deci ar fi cam normal sa simti "ceva" intepaturi, dar nu este o regula. Fiecare organism reactioneaza altfel.

Evanesence ti-am spus eu ca ne-am sincronizat. Nu numai ca data a inseminarii dar si ca nr de spermatozoizi. Hai, sa fie cu noroc la amandoua.

Myiia e clar ca spermograma nu a iesit cum trebuie pentru ca era racit. Pacat ca s-a nimerit asa o spermograma exact la inseminare. In privinta chistului, stai linistita. Si eu am avut unul acum niste ani buni si a m scapat de el intr-o luna cu anticonceptionale.

Crisas multumesc mult de incurajari. Intr-adevar Cezara mi se pare super-profesionista. Referitor la teste, te inteleg perfect. Si eu le-am urat. Cinci ani jumate am vazut numai o liniuta, atunci cand am vazut 2 liniute am crezut ca nu vad bine. Dar degeaba am vazut 2 liniute. Sper ca in aprilie sa vad si eu din nou 2 liniute si de data asta sa fie cu noroc.

Nu cred ca ma mai duc azi la Cezara, pentru ca nu are ce sa-mi faca in afara de o eco si sa imi spuna de lichid in douglas. Am prestat aseara dupa cum ne-a spus, deci o noua inseminare nu are cum sa ne mai faca. Ma bazez pe faptul ca cel de 19 s-a spart cam imediat dupa inseminare si al doilea daca s-a spart aseara sigur l-au prins seria a doua. Acum cu Dumnezeu inainte!

Pupici la toate

Mergi la inceput

dankutza, iti multumesc mult pt raspuns;
vreau sa-ti spun ca in zilele trecute am avut dureri si intepaturi(mai ales ieri)dar astazi,surprinzator,nu ma doare nimic.
maine ar trebui sa-mi vina cm.
eu nu stiu ce sa mai cred.
oricum, astept rezultatul cu sufletul la gura.
mult noroc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna!

Am adaugat pe prima pagina noile aspirante, daca am omis ceva sau scris gresit... astept sa-mi spuneti.

De maine sper sa fiu activa pe forum!

Mergi la inceput