INSEMINARE [35]
Raspunsuri - Pagina 6
soricica spune:
sensibila, multumesc frumos.saptamana viitoare o sa aflam exact cand are loc operatia.
noi oricum muncim in continuare, pentru ca eu tot sper ca intr-o forma sau alta sa apara bb-ul (care cred ca o sa fie incapatant ca ta-su, asta e scuza mea ca nu vrea sa apara
).
pana atunci prestam cu drag, mai ales maine seara cand va si fi earth hour, va fi mai ...romantic la lumina lumanarelelor.
va
pe toate si un week-end plin de bucurii.
CrisaS spune:
Amir...progesteron nu mai iau..nu mi-a zis sa iau...una la mana si nici nu as fi incantata sa iau pentru ca...eu am avut mari probleme am crescut precum cozonacul:(((((
In al doilea rand...ciclul meu este lunar nu este el la 28 de zile dar nici progesteronul nu mi l-a reglat.Idiotul de dr din Romanica mi l-a dat ca a vazut el inceput de fibromatoza chistica:(( la eco pelvica..aici mi s-a spus ca e un idiot ca nu avea cum sa vada asa ca se vede doar prin eco vaginala si nu am nimic...uter ovare sint perfecte..asa ca m-am ales doar cu niste kg care spun medicii de aici ca sant de la progesteron!!!!!
Va pup,
Crisa
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
maria-ileana spune:
Sensibila, imi pare sincer rau pt ce ai patit! Off, trebuie sa fi fost cumplit. Acum important e sa te remontezi si sa te gandesti ca mai bine s-a intamplat acum decat sa fi avut probleme cu copilul dupa nastere. Te rog sa nu te superi pe mine ca spun acest lucru. E clar ca ceva cromozomial nu a fost ok. Fruntea sus si multa speranta in suflet ca data viitoare va fi bine!
Soricica, multa bafta!
Andreea-Dana, trebuie sa treaca 14 zile de la Inseminare, si apoi poti face testul de sange. Pt cel de urina cel mai bine ar fi sa fie facut dupa 21 zile de la inseminare.
Utrogestanul se ia pt a ajuta la mentinerea unei eventuale sarcini. Da, eu il iau asa cum mi-a fost prescris pe reteta, adica toate cele 3 cutii de ovule (ajung pt 20 zile de la IA). Inca mai iau si No-spa (asta e antispasmic), ma gandesc ca nu degeaba ni le-a prescris.
Eu zic sa faci toata schema de tratament pe care ti-a dat-o. Sa speram sa fie cu noroc pt amandoua!
Spuneai ca ti-a descoperit cauza infertilitatii tale. La ce anume te refereai?
Fetelor, fruntea sus! Sigur va veni o zi in care ne vom strange cu drag puiutzii la piept!
maria-ileana spune:
Zilele astea ar trebui sa imi vina si mie rushii, mai exact maine. De nu ar mai veni! Offf!
Myiia spune:
Buna fetelor!
Sensibila, imi pare rau pentru pierderea suferita, data viitoare va fi cu siguranta ok, asa ca capul sus si...pe cai!
Cosicel, daca vrei sa ma adaugi la listuta de aspirante, incercam de 1 an, 1IUI nereusita, sunt la Dr Eugen Tanase si Corina Echim de la CF2.![]()
Eu sunt in ziua 2, am fost la echo azi si se pare ca m-am ales cu un chist de 22/32mm pentru care luna aceasta voi face tratament cu AC - Yasmin. Ma prezint luna viitoare in z2 la echo sa vedem cum sta treaba...sper sa se resoarba...
Spuneti-mi cele care ati mai fost in situatia mea, care sunt sansele sa scap de chistul asta intr-o luna de AC?
PS: se duce sotul sa ia rezultatul de la spermograma azi...Doamne ajuta!
andreea-dana spune:
BUNA!!!!!!!
MARIA-ILEANA EU AVEAM UN POLIP INTRAUTERIN, DIN CAUZA CARUIA NU SE PUTEA IMPLANTA O SARCINA+TROMPE OBTURATE,LUCRURI PE CARE 13 MEDICI NU LE-AU PUTUT OBSERVA.CUMPLIT!!!!!!!!!M-A OPERAT HISTEROSCOPIC DL PROF PE 4 DEC,SI TOTUL A FOST SUPER OK,FARA DURERI APROAPE DELOC.EU AM DOAR TROMPA STANGA PERMEABILA SI DIN CAUZA ASTA AM AJUNS LA INSEMINARE.LA OPERATIE S-A PURTAT CU MINE SUPER!!!!!!!!MI-A PLACUT FFF MULT DE DUMNEALUI.ACUM ASTEPT CU NERABDARE REZULTATUL.E POSIBIL SA AM DURERI CA SI CUM AR VENI CM SI TOTUSI SA FI RAMAS INSARCINATA?
TU CUM TE SIMTI?
CE STARI AI?
andreea-dana spune:
SENSIBILA,ITI DORESC DIN SUFLET SA AI MULT NOROC LUNA ASTA!!!!!!IMI PARE NESPUS DE RAU PENTRU PIERDEREA SUFERITA!
MULTA BAFTA!!!!!
COSICEL,MA POTI ADAUGA IN LISTA DE ASPIRANTE.AM FACUT O SINGURA INSEMINARE LA CLINICA GENESYS,CU DL PROF ANCAR.ASTEPT REZULTATUL!!!!!
bubu30 spune:
va citesc de cateva zile si as vrea sa va rog sa treceti pe prima pagina pt. Cluj-Napoca la dr care fac IUI pe dr. Romeo Micu, care este cel mai renumit doctor din Cluj care se ocupa de reproducere umana asistata. El face atat FIV cat si IUI la clinica de Ginecologie I . Costul unei inseminari este de 100 euro. Foliculometria nu se plateste. Dr. Micu lucreaza cu dr. Stela Surd (embriolog).
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence Maine e ziua cea mare...facem Inseminare la Sibiu.... |
Bafta multa multa EVA!!!Sa dea Dumnezeu sa se prinda bebe mic!
Crisa
http://tt.lilypie.com/FanDm5.png
dankutza spune:
Buna fetele,
Ieri am facut inseminarea la Cezara. Ieri a fost ziua 16. Endometru un pic cam lesinat 8mm. Cezara mi-a zis ca e bine, ca trebuie sa fie minim 7-8mm. Foliculii au fost unul de 19mm si unul de 15,7mm si inca cativa mai mici de 13. Mi-a zis de cel dominant ca a facut o medie intre lungime si latime, ca pe lungime avea 21mm. Avea o forma un pic modificata. L-am vazut si eu. Arata ca o minge desumflata. M-a intrebat daca am avut dureri pentru ca ea crede ca de fapt era pe cale sa faca poc, daca nu in momentul ala, in cateva ore. Glera era prezenta, fapt ce observasem si eu cu o seara inainte.
Sotul a facut o figura frumoasa. A venit la purtator cu 10mil/mm si dupa preparare am avut 17mil/mm. Data trecuta am avut 5mil/mm dupa preparare. Deci din partea lui a fost mai bine.
Maine ma duc din nou la o eco sa vedem daca s-a spart si al doilea folicul - cel de 15,7 daca nu mai facem una.
Pregnylul mi l-a facut cu o jumatate de ora inainte de inseminare si m-au lasat sa stau pe masa vreo 5 min. Nu am simtit sa imi curga ceva in afara. Data trecuta am simtit cum imi curge in afara cand inca eram pe masa si de aceea am fost sigura ca nu raman. La 18 ore de la inseminare inca nu a curs nimic in afara.
Ca medicamente nu mi-a dat nimic in afara de acid folic. Nu a vrut sa imi dea Progesteron sau altceva.
Mi-a zis ca in seara asta sa prestam pentru mai multa siguranta. Oricum spermatozoizii vor trai in jur de 48 de ore. Asa a zis Cezara.
Acum stau in pat cu laptopul in brate si navighez pe net. Si incep sa numar zilele. Ciclul ar trebui sa vina pe 10aprilie. De n-ar mai veni.
Evanescence bafta si tie la inseminare. Se pare ca ne-am sincronizat. Sper sa reusim amandoua.
Andrea-Dana, Crisas bafta si voua.
Sensibila, Cosicel 
Pupici la toate fetele