INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Cosi draga ..dar de ce te duci mata la eco?? Hm????
Ma bucur ca ai scris..eu azi am 7 zile de la inseminare nu am nimicuta..de prin simptomele de care am mai auzit si eu,,ba da am si eu un simptom...fac pipi des..imi caut simptome, vezi?
In rest sant ok..sanii nu pocnesc..nu ma dor..nu sant grei...nu vomit nu nimic:((((((((((((
Atata ca m-am lasat de fumat dar nici nu-l mai suport nici macar la altul..:(((((((bleah!!
O sa mai fac una si apoi gata mergem la IVF...sant hotarata!
Va pupic dulce fetele!
Crisa

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Dankutza , analizele astea...se mai fac cel putin in vreo 10 locuri , nu numai la Medlife ! Dar poate n-ai stiut ..

[quote]citat din mesajul lui dankutza

- AC. ANTI-CARDIOLIPINICI IgG - 40 lei (rezultat in 14 zile)
- AC. ANTI-FOSFOLIPIDICI - 40 lei (rezultat in 7 zile)
- ANTICOAGULANT LUPIC - 50 lei (rezultat in 5 zile)

Singura clinica unde se fac toate cele trei analize este Medlife.

12 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Sensibila, tare imi pare rau pentru ce ti s/a intamplat. Gandeste-te in felul urmator, daca l-a respins organismul tau (cel mai probabil asta a fost), inseamna ca era cu malformatii (cauza cea mai frecventa a avorturilor menstruale). Dar un lucru este imbucurator, ai reusit sa ramai insarcinata, data viitoare vei reusi pe deplin. Sa stii ca este chiar o realizare.
Cosicel, ma bucur ca ai revenit, si eu is blonda si creata si agitata... La dr ma calmez ca nu am ce face...
Crisa, faptul ca simti mai des nevoia de urinare se poate datora si pregnylului. Tu progesteron nu iei?, ca fixeaza sarcina si regleaza si ciclul menstrual.
Nu mai cauta simptome, la fiecare e altfel, chiar la aceeasi persoana e diferit la 2 sarcini.
Fii cumintica si rabdatoare, mazarica ta nici nu a coborat in uter, azi maine ar trebui sa se implanteze (s-ar putea sa ai niste dureri sau nu...)
Eu astept si eu, declar ziua 14 si 2 zile de la ovulatie, ma simt cam ca un balon, alte simptome e prea devreme. Dr. meu era foarte optimist, dupa ce nu mi-a mai facut inseminare luna asta, a spus ca el crede ca raman asa, doar de la stimularea cu puregon, ca aveam o spermograma foarte buna.
Mai am 2 saptamani, iar ziua Z pica de ziua mea de nastere...
Va pup si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

sensibila Imi pare rau de ce sa intamplat....sigur a fost o tentativa de prindere offf doamne....
cosicel bine ai revenit ne-a fost dor de tine
si bafta toate fetele

Maine e ziua cea mare...facem Inseminare la Sibiu....am facut stimulare 7 zile din Z 3 cu 1 Gonal/zi azi la ora 13 trebuie sa fac Gonasi si maine la 12 Inseminarea....suntem foarte emotionati in primul rand ca nu stim cum vom face cu Donator sau cu sotul....
Dimineata face sotul o spermograma si preparare si in functie de cantitatea si calitatea facem ....am primit si lista cu donatori offff doamne e foarte greu in primul rand ca nu stim la ce sa ne asteptam.....dar in primul rand noi speram la un bebe si nu prea mai conteaza restul.....

Am avut ieri pe OS 1 folicul de 18.3, 19 si 17.5 mm si pe OD 16.8 ,17 mm ..endometru triliniar foarte frumos dar nu mi-a zis dimensiunea...in fine

Bineinteles ca nu am inchis un ochi toata noaptea sper ca azi macar pot sa pun geana pe geana....am niste emoootiiii

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Andreea-Dana, scuza-ma ca nu ti-am raspuns pana acum, dar nu am mai intrat pe forum de cateva zile.

Abia azi am vazut mesajul tau. Nu, nici mie nu mi-a spus sa ma duc la testul beta HSG decat dupa 10 aprilie (chiar dupa tine!!!) desi am facut inaintea ta IA, dar eu am sa ma duca mai devreme, adica la fix 14 zile de la IA. Asa m-am hotarat eu, nu ca mi-ar fi spus el.

Inteleg ca tu inca mai ai dureri dupa atatea zile ???

Eu am avut ceva dureri in ziua 10 de la IA dar ma gandesc ca am carat ceva de la piata si poate de aia.

Astept cumintica. Sper din tot sufletul sa fiu insarcinata, desi ceva imi spune ca la modul cum am fost tratata nu trebuie sa imi fac mari sperante...

Tu tot la clinica Genesys ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

Evanescencemuuuuuuuuuuuuuuuult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Coscel – ms mult , esti o dulce ca deobicei :) , dart u sa stai linistita si sa nu te agiti

dankutza – astept sa se termine CM si sa merg saptamana viitoare la Dr Moisa sa vad ce zice ca este de facut , pt ca si ea a ramas socata de avortul asta, chiar mi-a subliniat ca trebuie sa se lamureasca ea de ce s-a produs ca aveam un super endometru si totul parea ok.

amir10 – asa este, incerc sa privesc partea plina a paharului si sa ma gandesc ca bebe nu era ok si deasta s-a intamplat asa.

evanescence – sigur a fost sarcina dup ace minuni am eliminat, asta ramane sa ma lamreasca Moisa ce sicum erau pt ca erau niste chestii destul de mari si urate ceea ce nu putea safie nici sacul si nici embrionul, plus ca s-au eliminate in 2 randuri. In fine sa speram ca nici una dintre noi nu o sa mai treaca prin asa ceva si fetele care au norcul sa le prinda IA sa duca sarcina cubine pana la sfarsit. Oricum iti doresc mult success maine sa fie la “marele fix” cum mi-a zis mie Moisa cand am facut inseminarea pe 2 martie.
Pupici fetele si spor la burtici

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

soricica - mult succes la operatia sotului si sa auzim cat de curand ca o sa aveti un bebe.

A si am uitat sa spun, ca am aflat marti cand am fost la eco la cabinetul Dr Moisa ca acolo o inseminare de la sot costa 400 lei, poate e cineva interesat.

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

buna!!!!!!
maria-ileana,initial am fost ffff multumita de prof,pt k el mi-a descoperit cauza de sterilitate.m-a dezamagit la inseminare pt k nu mi-a facut eco inainte,bazandu-se doar pe cele 2 eco anterioare (cand a vazut evolutia foliculilor).acu am usoare dureri,semn ca-mi vine cm.
eu am cm fff regulat,la 28 de zile si z28 ar fi luni,dar acum nu stiu cum sa mai calculez,pt k inseminarea mi-a facut-o in z 16.sa numar 14 zile de la inseminare? deci sa-mi intarzie cu 2 zile?nush c sa mai cred.tu iei toate cele 3 cutii de utrogestan?
utrogestanul influenteaza venirea cm?oricum,astept cu nerabdare rezultatul.tie cand tre sa-ti vina cm?
va pup pe toate!!!!!!!!!
pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

MARIA-ILEANA,
DA,LA GENESYS AM FACUT INSEMINAREA.

Mergi la inceput