INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Mirela2 - Dacia Medical Center este pe Bulevardul Dacia nr 101, apartement 1, sector 2
Tel.: 021.211.54.05
Cezara Bucur este un medic foarte bun dar si foarte ocupat.
O recomand oricui face inseminare de la sot, insa pt IAD adica de la donator anonim nu o recomand nimanui pt ca nu au banca de sperma si pe mine una m-a plimbat de m-a ametit din iunie pana in ianuarie cand imi zicea ca ma trimite la alta doctorita la giulesti si apoi m-au apucat dracii si am plecat de nebuna la Giulesti si uite asa am ajuns la Dr Anca Moisa care e o super doamna si cu care eu una ma inteleg f bine mai ales ca mi-a si reusit o inseminare.

Inca odata ca sa stie toata lumea daca vrei IAD mergeti direct la giulesti si decideti acolo ce medic va alegeti, insa oricare ar fi tot intrati in legatura cu Moisa ca ea are in grija banca de sperma.

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Buna dimineatza!
Crisa - astept cu nerabdare o veste buna! Sper sa deschizi lista gravidutzelelor de aprilie!

Maine sant doua saptamani de la inseminare, inca nu am avut ''tupeul'' sa fac un test.Sincer..Mi-e frica de ambele raspunsuri!!!
Offff ce greu e!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crisas

Zoe, fi barbata!!! Crisa, sa nu iti fie frica de raspuns. Sa nu uitam ca in drumul spre succes, trebuie sa fim pregatite si pentru niste eventuale esecuri, si asta numai pentru a imbratisa pe deplin succesul ulterior. Daca nu e luna asta, e luna urmatoare. Intotdeauna trebuie sa gandesti pozitiv. Conteaza foarte mult. Ai sa reusesti si tu, si eu, si celalalte fete intr-o buna zi.
Te pup si iti doresc din tot sufletul sa fi reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Buna numele meu este Alice si ca si voi imi doresc tare mult un bb,eu am facut 3 eco luna trecuta iar la ultima aveam un folicul de 18,9 pe os si incepeam sa simt ovulatia,nu am facut inseminare ci am prestat in mod natural,gravi nu cred ca sunt ptr ca nu am nici o simtoma si vreau sa incerc luna asta o inseminare si vreau sa va intreb ce ar trebui sa stiu ca sa fiu cat de cat pregatita.Eu nu am ciclu regulat si a fost pentru prima data cand am facut eco mai mult din curiozitate sa vad daca ovulez.Acum va intreb pe voi care insaminare este mai buna si daca e bine sa fie dubla,daca este bine sa fac stimulari si la ce diametru tr.sa ajunga folicuri si endo.

TRYING TO MAKE A BABY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

crisas,
astept cu nerabdare raspunsul tau!!!!!!!!
sa nu ne tii in suspans!ok?

fetelor,
va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri.

eu aveam cm fff regulat,la 28 de zile;z28=luni,30 martie,si pana astazi nu mi-a venit cm.mi-am facut astazi un test de sarcina sure check si mi-a iesit negativ;si ca sa fie treaba ,treaba,m-am mai pricopsit ieri si cu o candidoza.

e posibil sa fi facut candida de la utrogestan?
utrogestanul intarzie cm?daca da,pana la cate zile?

testul de sarcina poate iesi negativ iar eu sa fiu insarcinata?
vreau sa va mai spun ca am dureri de burta si mijloc iar sanii sunt tensionati ca inainte de cm.

voi ce parere aveti?sunt insarcinata sau m-am dereglat hormonal?

astept cu nerabdare raspunsurile voastre!!!!
va pup pe toate si va doresc bebelusi frumosi si sanatosi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

fetelor vreau si eu id-urile voastre de mess!!!
eu am danay42.
poate asa vom vorbi mai des!!

Mergi la inceput

Andreea-Dana este destul de posibil sa fie sarcina. Ai totusi o intarziere de cateva zile. Cred ca ar trebui sa faci un Bhcg ca sa fi sigura. Dute luni la un centru medical. Sau mai fa un test de la alta firma, poate depisteaza hormonul mai repede decat Sure Check.
Si eu am facut o candida dupa avortul spontan. Este posibil sa fie de la utrogestan. Eu nu am pus niciodata utrogestan pentru ca doctorii mei mi-au spus ca trebuia sustinuta sarcina de catre corp si nu de catre medicamente.
Ce tratament iei pentru candida? Uita-te bine pe prospect. Eu am pus niste ovule date de framacist si unguent Clotrimazol dar nu stiu daca sunt indicate in cazul unei sarcini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Fetelor cred ca maine(duminica!) imi vine:(((((
Asta seara am venit de afara si hartia era roz..asa..cu ceva cremos...wow niciodata nu am avutasa ceva barbata-miu zice e clar iti vine zic ma...parca niciodata nu a fost asa:(((((
Asta e maine vad!!!
Daca vine asta e situatia!
Va pupic
Crisa

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Alice exista doua tipuri de inseminare: cea cu sperma de la sot si cea cu sperma de la donator. Amandoua se fac intrauterin. Din ce scrii, am inteles ca ai ovulatie. Sotul cum sta cu spermograma? Daca ai reusit sa ai un folicul de 18,9mm nu cred ca ai nevoie de stimulare. Foliculii trebuie sa fie de minim 18mm si endometrul de minim 8mm. Inseminarea dubla iti mareste sansele de reusita. Se fac cam la 36 de ore diferenta una de cealalta. In general, medicii vor sa obtina un folicul pentru a face inseminarea. Uneori se obtin 2. Depinde de stimulare.
Sincer, nu cred ca ai nevoie de stimulare, ceea ce e foarte bine, nu mai bagi hormoni in tine. Discuta mai multe cumedicul tau sa vezi pe schema de tratament te baga.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Si daca nu vine,Crissa,test,test,test,

Mergi la inceput