INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui anidaz

Si daca nu vine,Crissa,test,test,test,

A venit declar oficial z1!!!
Sorry

http://tt.lilypie.com/FanDm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

si eu declar oficial z1 astazi.
din pacate mi-a venit cm astazi dupa 7,8 zile intarziere.
st ffff demoralizata.
luna asta n-as vrea sa mai fac inseminare pt k pik odata cu pastele...
voi incerca sa iau niste naturiste:napraznic si branca ursului.
poate...poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

fetelor,
ati facut vreuna dintre voi laparoscopie???
eu am o trompa infundata si ma bate gandul s-o desfund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea-dana

fetelor,
ati facut vreuna dintre voi laparoscopie???
eu am o trompa infundata si ma bate gandul s-o desfund...

Pai ce mai astepti Andreea? Tu nu stii ca e un inconvenient mare sa ramai gravi..cu trompa infundata?
Du-te!!!

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

dankutza multumesc mult raspuns.

TRYING TO MAKE A BABY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Crisa,,este greu dar nu imposibil,vei reusi pana urma o sa vezi.De fapt toate vom reusi natural sau nu,meritam asta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Nici eu nu am avut noroc luna asta. Mi-au venit rushii dupa o intarziere de 6 zile. Asta e! Poate data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crisas, Andreea-Dana, Maria-Ileana imi pare rau. Nu fiti suparate. Nu uitati ca sansele sunt de 10-20% de reusita la inseminare. Nu va lasati! Stiti cum e! Ar fi prea frumos sa ne reuseasca totul atunci cand vrem. Lumea nu este perfecta.

Andrea-Dana si MAria-Ileana Din pacate intarzierile de ciclu pot surveni si ca o consecinta a tratamentului de stimulare ovariana. A venit diferit fata de alta data? Cheaguri, ceva? Sa nu uitam ca poate fi si un avort menstrual.

Eu mai am o saptamana de asteptat, dar nu ma stresez. Ce o fi o fi! Daca nu e, reintru in lupta cu Puregonul. Sa speram ca nu e nevoie. M-am intristat foarte tare astazi, sa vad trei fete care declarau ziua 1 a ciclului.

VA pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fetelor,
nu v-am scris de 2-3 luni pt ca am facut pauza de tratament fizica si psihica.insa v-am mai umarit din cand in cand.Sa va dau noutati.Poate ajuta pe careva:de 1-2 luni urmez un tratament cu Branca Ursului si Gynex,si ca niciodata ,dupa un an jumate de tratamente,am ciclu normal,si ovulatia in ziua 14(ca la carte),nu 23 cum era pana acum.luna asta am luat si eternul Puregon,evident nefiind prima oara.Astazi am facut IA ,avand cu 2zile inainte niste foliculi grasani ca niciodata de vreo 24 mm!!!!!Maine mai fac o IA ,de siguranta ,chiar daca aveam azi lichid in sacul Douglas(ovulatie adica)pt ca mai am vreo 2 foliculi grasi.
Insa vreau sa va intreb ceva:e normal sa ma doara burtica dupa IA?acum ma inteapa exact unde mai sunt foliculii nesparsi inca.si mai sunt si balonata.La prima nu prea am avut nici o durere.
Oricum dr mi-a zis ca de Pasti o sa imi aduca iepurasul un bebe mic!!!pt ca si spermograma sotului e mult imbunanatita de cand i-am dat tratament naturist si eu stau foarte bine cu endometru,foliculi,hormoni...tot.
nu am fost foarte consecventa si poate nici concisa in idei,dar sper ca m-ati inteles.
Eu va doresc bafta la toate si de acum va voi scrie mai des!pt cele pe care le-am urmarit prin iarna:Dankutza,Cosicel,CrisaS,Beatriz,Sensibila,etc...ce mai faceti?nu le-am mentionat pe toate,dar va urez bafta si 2 liniute la toate,iar cele care au reusit ,sa se bucure de un puiutz sanatos si frumos.
Andreea Dana eu am facut laparoscopie in aug2008 in Ungaria pt ovare micropolichistice.Si nu imi pare rau.Ba chiar as mai face-o o data,ca nu e mare lucru.Printr-o interventie cat de cat minima,cate lucruri esentiale se pot rezolva!!si la tine e vorba de trompa.cu atat mai mult!!!!!!fa-o fara frica.iti urez bafta!
si legat de tratamentele naturiste,cum ziceam mai sus Tinctura de Branca Ursului si Gynex,fac minuni.mie mi se par gretoase la gust,dar pt bebe suport orice.

Pupici la toate!
Cititi "The Secret",sau urmariti filmul.Si o sa vedeti ce se intampla!Eu sunt sigura ca se prinde bebe cu aceasta IA.O sa vedeti de ce dupa ce urmariti/cititi ''THE SECRET''!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Clara, spune-mi te rog mai multe detalii despre laparoscopia pt ovare micropolichistice. Si eu am asa ceva si ma gandesc ca asta e motivul pt care nu reusesc sa raman insarcinata. Ca si simptome, cum se manifesta la tine? Cheaguri de sange la mensturuatie, dureri f mari in prima zi? La mine asa se manifesta. Plus, ca mai multi doctori mi-au spus in urma ecografiilor vaginale ca am asa ceva dar totusi nici unul nu mi-a spus sa fac laparoscopie pana acum. Nu inteleg de ce. Doar sesizau si atat.

Dankutza, in prima zi de ciclu am vazut totusi ca am eliminat un mucus ceva, ca un fel de saculet mic, un fel de membrana subtire dar nu stiu sigur daca a fost ceva. In rest, mi-a curs obisnuit, nu mai mult decat de obicei.

toate fetele. Bafta celor ce sunt in asteptari!

Mergi la inceput