INSEMINARE [35]
Raspunsuri - Pagina 22
ruxandrab spune:
Dankuta La MedLife pe Grivitei si "rogi" asistentele sa ti-l faca la urgenta. In 2-3 ore e pe net afisat, nu mai trebuie sa te duci dupa el.
http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png
sensibila spune:
dankutza - felicitari eu cred ca e ok valuarea. Sa ai mare grija ce si cum faci si eu cred ca ai 4 saptamani si ceva vreo 4 zile.
Si daca e conceput in martie + varsta ta exacta la momentul conceperii vezi exact in tabelul asta ce iese fata sa baiat. Am o prietena care susutne ca ea a facut la f multa lume si se potriveste exact. http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/Afla-sexul-bebelusului-tau-cu-calendarul-chinezesc-al-sarcinii-161.asp
Lasa gandurile negre, gandeste pozitiv si fara efort, stres si suparari.
Sa fiti sanatosi si sa duci sarcina la termen fara probleme.
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
Rallu spune:
Dankuta si la Giulesti se face.
Mie mi-a luat sange la 9 dimineata si la 12 sunam sa-mi spuna rezultatul.
Cat despre calendarul chinezesc....fetita mea (care apare peste tot) are de fapt puta...asa ca nu te baza foarte mult.
Ce-o fi ... numa sa fie bine si sanatos.
Felicitari!
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 28+
Robert Constantin
Asa arat eu acum
dankutza spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Voi stiti care e diferenta intre "Beta HCG", "HCG total" si "Free Beta HCG seric"? Eu nu stiu. La Babes am facut "Total BHCG" si la Synevo "HCG total (HCG + Beta). Deci care ar trebui sa il fac?
Pupici
profa spune:
dankutza,
felicitari!ai vazut?Gata,esti gravi,obisnuieste-te cu ideea!!!Bhcg se dubleaza,de obicei(nu e intotdeauna la fel)dupa 48 de ore.Poti sa-ti faci si in alta parte analiza,toate valorile acelea inseamna de fapt acelasi lucru,dar ideal e sa repeti la acelasi laborator peste 48 de ore,pt. ca fiecare laborator are o anumita metoda de determinare.Poti sa faci maine,undeva unde primesti repede rezultatul,si dupa aceea,inca dupa 48 de ore.Si o sa te linistesti,si o sa fie bine,o sa vezi.Ma bucur tare mult!
anana74 spune:
Poti sa faci BHCG la: Medicover, Euroclinic, Medlife. La prima costa 45 RON, sau in jur de, si primesti raspunsul a doua zi. La Medlife cred ca ti-l poti citi singura de pe site-ul lor.
carla_2008 spune:
Dankutza,[b]felicitari!!!!!!!!

/b]am zis eu.Cat despre valoare nu-ti fa griji.Pe internet sunt tabele cu valorile Bhcg pe satamani,si poti sa verifici acolo.Dar oricum relevant e rezultatul daca repeti analiza la 48 de ore si se dubleaza,aprox,nu e stas.Dupa cum zicea si Profa.Deci ai o luna si ceva,eu asa zic.Esti extraordinara!!!!Nu te stresa!!!!!!stresul nu face bine la bebe!!!!Am o intrebare:la cat timp de la IA ti-au aparut simptomele si care ar fi?
Acesta e unul din tabelele existente:
Beta hCG is a unique subunit of a glycoprotein hormone which detects pregnancy as soon as 6-10 days post implantation and also remains elevated after termination about 3-4 weeks post. This test is used for normal, molar or ectopic pregnancies or threatened abortions and in males is specific for testicular cancer.
ELEVATED value might mean:
Found in pregnancy:
Number of wks post period IU/L
3 wks 0-5
4 wks 3-426
5 wks 18-7,340
6 wks 1,080-56,500
7-8 wks 7,650-229,000
9-12 wks 25,700-288,000
13-16 wks 13,300-253,000
17-24 wks 4,060-65,400
25-40 wks 3,640-117,000
also found in ovarian and testicular teratomas, choriocarcinoma, seminoma, hydatidiform mole, malignant melanoma and sarcoma, neoplasms of stomach, pancreas, lung, colon and liver, multiple pregnancies
DECREASED value might mean:
Found in ectopic pregnancies and threatened abortions
Fetelor,noi urmam cu teste pozitive!!!!
Ce ma bucur cand mai aud o veste buna!!!!!
Dankutza daca esti gravi acum nu ne parasesti si scrii doar la odisee,nu?ne pov impresii din sarcina,schimbari...etc.
Pupici la toate!!!!
profa spune:
csana,scuze,abia astazi am citit mesajul tau.Eu am facut la Synevo un pachet de analize cre se numeste "Trombofilie ereditara II".Cuprinde 6 analize,costa 690 ron.Si mi-am lamurit cauza celor 4 sarcini pierdute.Daca vrei lamuriri suplimentare,intra pe capitolul"Cauze ale opririi embrionului in evolutie(Factor VLeiden+MTHFR),si mai tinem legatuta!
korina spune:
Buna si felicitari Dankutza
Mi-am facut si eu testul de sange dimineata si pe la ora 13 m-au sunat si-mi puneau diverse intrebari si nu stiam de ce si i-am intrebat daca sunt sau nu pozitiva ,si mi-a raspuns asistenta ca rau.Am intrebat-o de valoare si mi-a spus ceva de 40.000![]()
korina spune:
Buna si felicitari Dankutza
Mi-am facut si eu testul de sange dimineata si pe la ora 13 m-au sunat si-mi puneau diverse intrebari si nu stiam de ce si i-am intrebat daca sunt sau nu pozitiva ,si mi-a raspuns asistenta ca rau.Am intrebat-o de valoare si mi-a spus ceva de 40.000![]()