INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Dankuta La MedLife pe Grivitei si "rogi" asistentele sa ti-l faca la urgenta. In 2-3 ore e pe net afisat, nu mai trebuie sa te duci dupa el.

http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

dankutza - felicitari eu cred ca e ok valuarea. Sa ai mare grija ce si cum faci si eu cred ca ai 4 saptamani si ceva vreo 4 zile.
Si daca e conceput in martie + varsta ta exacta la momentul conceperii vezi exact in tabelul asta ce iese fata sa baiat. Am o prietena care susutne ca ea a facut la f multa lume si se potriveste exact. http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/Afla-sexul-bebelusului-tau-cu-calendarul-chinezesc-al-sarcinii-161.asp
Lasa gandurile negre, gandeste pozitiv si fara efort, stres si suparari.
Sa fiti sanatosi si sa duci sarcina la termen fara probleme.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Dankuta si la Giulesti se face.
Mie mi-a luat sange la 9 dimineata si la 12 sunam sa-mi spuna rezultatul.
Cat despre calendarul chinezesc....fetita mea (care apare peste tot) are de fapt puta...asa ca nu te baza foarte mult.
Ce-o fi ... numa sa fie bine si sanatos.

Felicitari!

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 28+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Voi stiti care e diferenta intre "Beta HCG", "HCG total" si "Free Beta HCG seric"? Eu nu stiu. La Babes am facut "Total BHCG" si la Synevo "HCG total (HCG + Beta). Deci care ar trebui sa il fac?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

dankutza,felicitari!ai vazut?Gata,esti gravi,obisnuieste-te cu ideea!!!Bhcg se dubleaza,de obicei(nu e intotdeauna la fel)dupa 48 de ore.Poti sa-ti faci si in alta parte analiza,toate valorile acelea inseamna de fapt acelasi lucru,dar ideal e sa repeti la acelasi laborator peste 48 de ore,pt. ca fiecare laborator are o anumita metoda de determinare.Poti sa faci maine,undeva unde primesti repede rezultatul,si dupa aceea,inca dupa 48 de ore.Si o sa te linistesti,si o sa fie bine,o sa vezi.Ma bucur tare mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anana74 spune:

Poti sa faci BHCG la: Medicover, Euroclinic, Medlife. La prima costa 45 RON, sau in jur de, si primesti raspunsul a doua zi. La Medlife cred ca ti-l poti citi singura de pe site-ul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza,[b]felicitari!!!!!!!!![/b]am zis eu.Cat despre valoare nu-ti fa griji.Pe internet sunt tabele cu valorile Bhcg pe satamani,si poti sa verifici acolo.Dar oricum relevant e rezultatul daca repeti analiza la 48 de ore si se dubleaza,aprox,nu e stas.Dupa cum zicea si Profa.Deci ai o luna si ceva,eu asa zic.Esti extraordinara!!!!Nu te stresa!!!!!!stresul nu face bine la bebe!!!!Am o intrebare:la cat timp de la IA ti-au aparut simptomele si care ar fi?
Acesta e unul din tabelele existente:
Beta hCG is a unique subunit of a glycoprotein hormone which detects pregnancy as soon as 6-10 days post implantation and also remains elevated after termination about 3-4 weeks post. This test is used for normal, molar or ectopic pregnancies or threatened abortions and in males is specific for testicular cancer.
ELEVATED value might mean:
Found in pregnancy:
Number of wks post period IU/L
3 wks 0-5
4 wks 3-426
5 wks 18-7,340
6 wks 1,080-56,500
7-8 wks 7,650-229,000
9-12 wks 25,700-288,000
13-16 wks 13,300-253,000
17-24 wks 4,060-65,400
25-40 wks 3,640-117,000
also found in ovarian and testicular teratomas, choriocarcinoma, seminoma, hydatidiform mole, malignant melanoma and sarcoma, neoplasms of stomach, pancreas, lung, colon and liver, multiple pregnancies
DECREASED value might mean:
Found in ectopic pregnancies and threatened abortions
Fetelor,noi urmam cu teste pozitive!!!!
Ce ma bucur cand mai aud o veste buna!!!!!
Dankutza daca esti gravi acum nu ne parasesti si scrii doar la odisee,nu?ne pov impresii din sarcina,schimbari...etc.

Pupici la toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

csana,scuze,abia astazi am citit mesajul tau.Eu am facut la Synevo un pachet de analize cre se numeste "Trombofilie ereditara II".Cuprinde 6 analize,costa 690 ron.Si mi-am lamurit cauza celor 4 sarcini pierdute.Daca vrei lamuriri suplimentare,intra pe capitolul"Cauze ale opririi embrionului in evolutie(Factor VLeiden+MTHFR),si mai tinem legatuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Buna si felicitari Dankutza
Mi-am facut si eu testul de sange dimineata si pe la ora 13 m-au sunat si-mi puneau diverse intrebari si nu stiam de ce si i-am intrebat daca sunt sau nu pozitiva ,si mi-a raspuns asistenta ca rau.Am intrebat-o de valoare si mi-a spus ceva de 40.000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Buna si felicitari Dankutza
Mi-am facut si eu testul de sange dimineata si pe la ora 13 m-au sunat si-mi puneau diverse intrebari si nu stiam de ce si i-am intrebat daca sunt sau nu pozitiva ,si mi-a raspuns asistenta ca rau.Am intrebat-o de valoare si mi-a spus ceva de 40.000

Mergi la inceput