INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sincer, nici nu stiu cum ma simt. Traiesc numai pentru un rezultat de analiza. Nu pot sa spun ca ma simt gravida. AM sperat atatia ani, incat imi vine greu a crede ca am reusit. Daca chiar am reusit, pai sunt uimita de-a dreptul. A doua inseminare in viata mea si a doua reusita. Daca am reusit-o si pe asta, si da Doamne-Doamne sa o duc pana la capat si sa fie si fetita, Cezara ii pun numele.
Acum iar am teperatura un pic ridicata. De altfel, daca stau bine si ma gandesc, dupa inseminare, in fiecare seara mi se ridica un pic temperatura. Ce-o fi asta?
Pana maine, numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza draga stiu sigur ca esti gavidutza!!!si daca vrei fetita(si eu vreau fetita pe care o s-o cheme Carla,ca nu asta e numele meu real!!!!) iti doresc sa fie santoasa si sa te bucuri de ea.
Legat de temp cum ziceam si mai sus,seara inevitabil creste oricum pt ca depunem efort peste zi(chiar daca numai mancat sau dus),si e normal,insa intrebarea e cum e temp dimineata.De regula in sarcina e peste 37(depinde cat o ai in perioada de dinaintea ovulatiei,cand e aprox pe la 36.5,6,7 )caci dupa ovulatie creste si se mentine 3 luni,iar daca nu e sarcina scade cu 2-3 zile inainte de menstruatie.Sper ca te-am lamurit.Dar daca pana acum nu ai facut un tabel,nu te mai stresa si cu asta.Eu stiu cum e sa ma trezesc zilnic cu gandul la termometru Deci dupa-masa te asteptam pe forum cu confirmarea.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

dankutza,felicitari!!!!!Ai reusit,sigur!!!Abia astept sa ne confirmi!
anana,carla,sensibila,csana,tinem pumnii!Sa veniti cu vesti bune!!!
De maine intru si eu in gasca voastra din nou,incep stimularea...si sper...!!!la toata lumea!

Mergi la inceput

Fetele, am luat rezultatul.
Scrie ca am 106 mUI/ml. Pe buletinul de analiza nu scrie ce valori ar trebui sa fie in sarcina. Pe alea de la Babes scria. Scrie doar ca : "pentru confirmarea prezentei unei sarcini sunt semnificative valori > 10mUI/ml". Pentru cele care nu sunt gravide scrie <2.7mUI/ml. Voi ce intelegeti? Eu zic ca e sarcina.

Pe prima pagina de la capitolul Inseminare m-as incadra la saptamana 4 (3-426) sau saptamana 5 (19-7340). La valorile de la Babes m-as incadra cam tot asa. Acolo scrie: saptamana 3-4 = 9-130 si saptamana 4-5 = 75-2600.

Voi ce ziceti? Mie mi se pare valoarea cam mica. Maine ar trebui sa fiu cam in 5 saptamani, daca ma iau dupa ultimul ciclu (12 martie). Desi am facut inseminarea pe 27 martie, eu am avut ovulatia pe 29 martie. Daca fac niste calcule, (si nu neaparat corecte) mie imi iese ca as fi la inceputul saptamanii a patra, ceea ce ar explica intr-un fel valoarea asta.
ALexa a avut o valoare mai mare de 860mUI/ml la inceputul saptamanii a patra. Sper sa nu se fi oprit din evolutie. Nu stiu. Am asa un nod in gat, de frica.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

dankutzaFelicitari!!! Sunt sigura ca va fi bine ... s-o fi implantat putin mai tarziu decat ai calculat tu...

tecadra2009 nu am facut acest test, dar am inteles ca la inseminare nu conteaza rezultatul lui, pentru ca oricum sperma se introduce in uter

evanescenceimi pare foarte rau... am vazut cand ai postat, dar m-am blocat, nu stiam ce sa iti spun, mi s-a parut ca sansele au fost cumva la maxim luna asta si te-am incurajat sa fii optimista... imi pare foarte foarte rau

http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

dankutza De ce nu mai faci un betahcg la 24 de ore de la primul... ar trebui sa de dubleze, nu?

http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

dankutzafelicitari. Eu zic ca e valoare buna. Cu cine ai facut inseminarea?

Mergi la inceput

iazminn am facut inseminarea la Dacia Medical Center cu Cezara Bucur. A doua inseminarea, a doua reusita. Cum ma atinge femeia asta, cum raman gravida.

tecadra multe teste am facut la viata mea, dar pe asta l-am ratat. Sorry, nu te pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

dankutza, felicitari, sigur e sarcina si va fi bine pina la capat, nu ti mai fa singura griji si probleme, sigur totul fa fi bine

sophie

Mergi la inceput

AM hotarat. MAine ma duc la Babes sa imi mai fac un Bhcg. Pe asta l-am facut marti, deci joi ar trebui sa am o valoare dubla, in jur de 200. Oricum aia imi dau rezultatul in cateva ore. Mai stiti vreun centru unde se face Bhcg?
Pupici

Mergi la inceput