INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

korina felicitari. In cate saptamani esti?

carla primele semne au fost durerile de sani. AU fost destul de umflati la ovulatie si au ramas in continuare la fel, ba chiar s-au marit si s-au intarit. Apoi, in fiecare seara temperatura ridicata (asta mie nu mi s-a intamplat inainte), pe langa asta somn. Da' ce somn! Astazi m-am culcat pe la 6 si m-am trezit la 8:15. Aproape zilnic, dorm dupa-amiaza. Daca nu reusesc sa ma culc dupa-amiaza, sigur ma culc mai devreme 9-10. AM noroc ca sunt in vacanta acum, dar dupa aia... Ah, si am mirosul destul de ascutit. Acum o saptamana si ceva, eram in birou cu geamul doar crapat la camera si geamul de la balcon era usor intredeschis, si mi-a venit miros de tigara (prin 2cm de geam deschis??). Probabil ca fuma vecinul de sus sau de jos. De obicei, eu nu am asa miros.

sensibila mi-a iesit fata la calendarul chinezesc. La 32 de ani si in martie. Oh, well! Mai vedem.

Multumesc tuturor fetelor pentru felicitari si incurajari. Profa are dreptate, at trebui sa ma duc la acelsi centru medical. Asa, ca maine ma duc din nou la Synevo. Sper sa imi dea rezultatul pana seara. Astazi cand m-am dus aveau rezultatul pe calculator, dar nici ca imi trimisese mail, sau mesaj pe mobil. MAine or sa moara cu mine de gat.
Nasol e ca maine e ultima lor zi de lucru, sunt liberi dupa 17.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Korina,la valoarea asta ar trebui sa ai vreo 6 saptamani nu?FELICITARI!!!!!CE DE MAMICI!!!!!

Dankutza eu am dureri de sfarcuri deja si doar peste 5-6 zile pot face test,adica pe atunci ar venii rusii(pe care n-o sa-i mai primesc vreo 9-10 luni).Si am o foame!!!!iar eu nu sunt o mancacioasa.Si cu temp ramane valabil,am constant cum ti-am mai spus 37,1.
Stiu,acum caut eu simptome,dar asteptarea asta ma omoara!

Pupici la toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Citat:
citat din mesajul lui korina

Buna si felicitari Dankutza
Mi-am facut si eu testul de sange dimineata si pe la ora 13 m-au sunat si-mi puneau diverse intrebari si nu stiam de ce si i-am intrebat daca sunt sau nu pozitiva ,si mi-a raspuns asistenta ca rau.Am intrebat-o de valoare si mi-a spus ceva de 40.000

Felicitari! O sarcina usoara iti doresc! Daca barza s-a incumetat pana in Canada, sper sa ajunga cat de curand si in Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

ancamec-barza era in treaca p-aci sa veifice daca mai ninge sau nu si noroc ca s-a mai incalzit nitel,cred ca a plecat iar spre voi,cica este mai cald acolo
Dankutza-ma bucur ca nu sunt singura cu 2 liniute,sper din tot sufletul sa fi-ti cat mai multe care sa veniti dupa noi,va asteptam!!!
In cate sapatamani sunt.....asta chiar ca nu mai stiu,o mare dilema,dupa rezultatul de la sange sunt chiar naucita ,poate intelegeti voi care-i treaba si-mi spune si mie cineva
- prima zi a ultimei menstruatii a fost 6 martie
- tesul de bhcg (15 aprilie)-40.000
Cum as putea fi eu in saptamana a 6 a???
Vinerea viitoare merg la o ecografie de confirmare a sarcinii si poate o sa mi se spuna mai multe atunci.
Si nu uitati de rezolvarea problemei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

scuze pt eroarea numelui ancamac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Mai fetelor, ar trebui sa facem pt voi un subcapitol: iepurasi dupa inseminare...
Felicitari si va doresc copilasi sanatosi si sarcina usoara. E cu bafta cap. 35 se vede.
Spor la treaba tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Felicitari inca o data proaspetelor gravidute, sarcina usoara si la termen cu copii sanatosi!!!
Eu din pacate nu am vesti bune, desi eram abia in ziua 12 de la inseminare, si ziua 11 de la ovulatie, aseara mi-a venit menstruatia,deci declar Z1
Nici macar nu am mai avut lacrimi sa pling, momentan ma simt impietrita ,amortita, asa cum am mai spus ce e mai rau e ca nu stiu ce sa fac in viitor ,incotro sa ma indrept, vreau sa merg la FIV si nu stiu ce doctor/clinica sa aleg, plus ca nici financiar nu stau prea pe roze .Dar nu am de gind sa abandonez lupta, asa ca ma rog la Dumnezeu sa ma lumineze.
carla,dupa simptomele tale sigur ne dai si tu o veste buna in curind!
amir, ai reusit sa mergi la eco, toate bune, ai inceput un nou tratament cu puregon?
la toate fetele!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna dimineatza!

Stiu c-am disparut ca magarul in ceatza dar.... tot apar diverse lucruri si nu mai apuc sa scriu nimic.

Dankutza -- te trec imediat pe prima pagina!

Si deschidem capitol nou!

INSEMINARE CAP 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Cosicel, multumim de capitol nou, se vede ca ai mana buna. La 35 au fost 3 gravidute noi, nu-i asa?
La 36 asteptam macar atatea!!!
Nu-i asa Sophie? Nu fi necajita.... Vine pastele, ia si te bucura.
Eu iar sunt pe Puregon, duminica ma duc la eco, ca e dr meu de garda. Luna asta nu are cine ma insemina, asa ca stau doar pe stimularea cu Puregon. Poate avem noroc cu gigeii super ai sotului meu si cine stie, se prinde.
Daca nu, asteptam.

Noi, asteptand sa fim macar trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

sophie76 te rog mult spune-mi si mie unde ai fost si ai facut IA, la ce clinica, cu ce medic, cam cat a costa? Ai fost cumva la Omini in iasi?

Mergi la inceput