INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Off, evanescense, suntem in aceeasi oala. La mine ieri a fost ziua 1..., dar macar eu ma asteptam, ca aveam toate simptomele premenstruale.
Nu plange, ca nu iti foloseste la nimic, doar ca sa te descarci.
Las ca vine soarele si pe strada noastra, ai sa vezi...
Ce mai faci luna asta, tratamente, proceduri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Amir..am facut doua luni insa..prima luna mi-a pierdut ovulatia:)
Oricum dr asta imi spunea ca o sa incerce cu alt medicament mai puternic..asa ca...nu cred ca o sa mai iau clomifene..efectiv ..e de kk
Va pup
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Evanescence suntem toate alaturi de tine.Stiu cum e luna de luna cele 2 sapt de asteptare ,dupa care ziua 1 vine ca o bomba.Luna viitoare sigur ne anunti un test cu II!!!Pupici
Amir10,Cum iti cade ovulatia de paste daca z1 e in 11 apr?ai ovulatie la 10 zile?Cu tratament?Bafta!!!!
Dankutza,ceva vesti bune?

Am o intrebare:voi va luati temperatura bazala?eu da si de 6 zile am constant 37.1 fix!Am inteles ca e influentata si de progesteronul luat din pastile,ca iau Utrogestan de 2 zile.

Va tin pumnii la toate!!!
Sa ne dea DD un bebe mic ca toate meritam!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Buna fetelor ,am confundat medicamentul se numeste Pro amox (500g/3ori/zi/10zile) ,deci nu ampicilina cum am scris eu,pe care medicul mi-a spus sa-l iau tot,codeina(15mg co, 1/2co la 4-6 ore pe care l-am luat decat de cateva ori,apoi am renuntat sa-l mai iau la sfatul vostru,iar spreiurile pt astm am inteles ca nu este nici un pericol in sarcina.Bineinteles ca voi incerca sa nu iau decat in caz de nevoie acuta.
Bafta Dankutza , Carla sa venti cu vesti bune.
Multa bafta tuturor fetelor si anul asta sa fie mai bogat ca niciodata in ochisori.
Eu am facut astazi al 3 lea test de urina si imediat au aparut cele 2 liniute.Am inceput sa am arsuri gastrice si usoare greturi,sanii imi ard noaptea,ma inteapa mai mereu ovarul drept si am dureri de burta si de spate ca si cum ar veni ciclul,sper ca este normal,incerc sa nu-mi fac griji mereu.
Saptamana asta as vrea sa fac si testul de sange,dar astept sa ma programeeze pt ca asa este aici nu poti face tu analizele cand cand ai tu chef ci cand au ei chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Citat:
citat din mesajul lui evanescence

Cristos a inviat !!!!

Azi de pasti Z 1 si 2 test negativ.....nu mai am lacrimi

Asteptand o minune

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Buna Evanescence. Sunt alaturi de tine. E greu sa nu te intristezi cand iti doresti atat de mult un copil! Mai ales cand auzi ca unele femei(nu se pot numi mame)care ii au, nu-i doresc sau nu se ingrijesc de ei. Nu-ti pierde speranta! Stiinta ne poate da o buna mana de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Amir...sa stii ca nu toti doctorii au aceeasi schema de tratament cu Clomifen.
Eu am facut 2 luni de stimulare...cu pauza de 1 luna intre ele, tocmai pt. ca subtiaza endometru, sa-i dam o sansa de recuperare.
Deh, fiecare cu ce a invatat la scoala.

Eu am avut incredere in doctorita mea si m-am lasat pe mana ei...se pare ca n-am gresit

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 28+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Evanescence – imi pare sincer rau dar nu trebuie sa iti pierzi credinta in Dumnezeu ca numai el ne poate da ce ne dorim.
carla_2008 , Dankutza – va asteptam cu vesti bune, si faceti testele alea odata :)))))) Oricum Dankutza ne da pe spate pe toate daca ii prinde si inseminarea asta si eu cred ca e deja prinsa.

Si proaspetele noastre gravidute sa aiba mare grija si sa stea cuminti

In asteptarea unui bebel ....
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Carla, de obicei ovulez in ziua 13-14, cu stimulare pe puregon am ovulat luna trecuta in ziua 12, care pica pe 23 aprilie, adica miercuri, prima zi dupa paste. Crezi ca vine cineva la clinica cu cozonacul si vinul in gat sa imi faca mie inseminare?
Am sunat chiar azi de dimineata, sunt liberi toata saptamana de dupa, asa ca pass inseminare luna asta. Nu e un lucru chiar asa rau, noi avem spermograma foarte buna, la puregon am reactionat foarte bine, continuam cu puregon si luna asta si o sa vedem in mai poate ne inseminam.
M-am enervat cumplit, am gasit un helpnet la Bucuresti in piata Domenii, unde aveau si puregon si pregnyl, ca la clinica din iasi ma costa un trat cu 250 RON mai mult pe luna. Si nu dadeau pregnylul decat la 2 cutii Puregon 300 ml cu pen si 6 ace. Cica asa dau doctorii. Au ajuns ca in comunism, cand iti bagau pe gat sapun daca voiai portocale. Parca stabilesc farmacistele ce doza de puregon ai nevoie pentru 5000 ui pregnyl...
Crisa, parca te vad si pe tine la stimulare cu puregon si pregnyl, te asigur ca efectele adverse sunt mult mai mici, iar rezultatele incomparabil mai bune.
Ne auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Amir - unde faci tu inseminarea? Ca in Bucuresti, la Giulesti, toata lumea e prezenta, sau in fine, dr Moisa e! Iar la dansa, la cabinet, sigur vine marti dupa-amiaza, si costa doar 400RON

Incearca sa gasesti alta clinica, daca ai sotul in regula si-ai facut si stimulare, ar fi chiar pacat, desi, se prea poate sa iasa natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

De abia asteptam sa intru pe net sa vad ce a facut Evanesence. Imi pare tare rau, pui.
Eu, nu am facut nici un test. Sunt in intarziere. Sunt in ziua 17 de la inseminare. Ma dor sanii in continuare, dar parca nu asa de tare ca inainte, mi-e somn si sunt cam nervoasa. Miercuri ma duc sa fac analiza de sange. Deci, pe dupa-amiaza am sa am rezultatul. Orice ar fi. Am un test acasa, dar parca nu prea am curaj sa il fac. Poate il fac maine, nu stiu.
Pupici

Mergi la inceput