INSEMINARE [35]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna ziua fetelor si Hristos a Inviat pentru cele care sarbatoresc Sfintele Paste!

Evanescence , imi pare sincer rau pentru testul negativ si mai ales ca ti a umbrit sarbatorile, te inteleg prea bine si stiu ca nimic nu te poate consola!!
Si eu sunt destul de trista, sunt in ziua 10 de la IA dar deja am simptome premenstruale ,asa ca probabil si eu voi avea un Paste la fel de "vesel", mai rau e ca chiar nu stiu incotro sa ma indrept pe viitor.
Amir10, multa bafta astazi la doctor, chistul de 19 mm probabil se va retrage in 1-2 luni maxim (am experienta de la atitea stimulari) oricum il voi monitoriza si daca va fi nevoie voi lua AC.
Daca nu mai faci inseminare luna asta mai bine nu te stimula, acorda-ti o luna de relache atit ovarelor tale cit si psihicului tau , plus ca mai economisesti si o suma de bani deloc neglijabila , oricum vb cu doctorul tau si vezi daca el nu ti poate face inseminarea sapt viitoare, depinde de el si de biolog, dar..... mai bine stai linistita si nu te gindesti de Paste oare citi mm au foliculii, cit e endometrul etc mai bine te relaxezi bei un pahar de vin rosu cu sotul si apare bebe

carla, dankutza , va tin pumnii si ma rog sa veniti cu vesti super bune

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

stie cineva daca se fac inseminari saptamana asta la Giulesti?
sau la Iasi la Omini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza,de-abia asteptam sa ne dai vestea cea buna!!!!ne tii pe jar?pai daca ti-a intarziat deja si sunt ceva simptome,tot ce se poate sa fie Temp ai luat-o?sau numai eu sunt nebuna cu termometrul?::))Fetelor hai sa facem galerie pt Dankutza:

Amir10 bafta la doctor si eu zic sa nu te mai stresezi ,cum zicea si Sophie,beti un vin si sa vezi cum iese de pasti.

Fetelor eu de-abia prin 21 fac test.A doua zi de pasti.Azi e a 7a zi cu aceeasi temp 37.1.Pana acum imi era foarte oscilanta (dar tot peste 37)dupa ovulatii...Acum e fixa.in fine.O PARERE VA ROG!!!!

Cosicel,nimic nou?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Carla, ce vrei sa spui cu temperatura? Eu am observat ca pe seara imi creste un pic temperatura. Dar nu am verificat-o cu termometrul ci doar am simtit-o. Sa fie ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Sophie, ti-am scris PM. Nu am reusit sa ajung azi la medic, am facut doar toate analizele de ziua 3, plus CA125 si Anticorpi Chlamidya, maine dupa amiaza am rezultatele si merg la dr. miercuri dimineata. Deja am cumparat Puregon, asa ca vreau sa incerc stimulare in continuare luna asta. Am mai citit niste articole si cica e bine sa faci 5 luni maxim, dar sa fie consecutiv, ca imbunatateste calitatea ovocitelor. La noi spermograma e foarte buna, asa ca inseminarea e optional. Nu ma mai bazez pe intamplari minune, dupa 2 ani de tratamente si chinuri, am facut pauza un an si nik....
Cosicel, eu sunt din iasi, iar la omini clinic unde merg eu nu mai lucreaza nimeni saptamana viitoare...Deh, metehne moldovenesti...
Rallu, felicitari pt bebe, numai bucurii sa ai si multa sanatate. Sa stii ca am incercat si eu schema de care spui cu clomifen, timp de 1 an jumatate, o luna da, una nu, de cate 3 ori, apoi pauza totala 3 luni si iar inca 2 astfel de runde. La mine nu a avut efect, ba m-am mai si hiperstimulat... Cica nu e buna schema asta, m-am mai informat din niste articole...
Dankutza, facem galerie!!!!.
Hai ca e randul tau, te asteptam cu vesti bune.

Noapte buna va doresc la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza,eu vorbesc despre temperatura bazala pe care o iau vaginal in fiecare dimineata inainte sa ma dau jos din pat si sa ma misc.In mod normal am temp 36.6,36.7,dar nu e regula.In ziua ovulatiei scade putin,de ex de la 36.7,la 36.6,dupa care in ziua imediat umatoare creste,la mine a fost 37.1,si de atunci se mentine la aceasta valoare de o saptamana.Asta e o confirmare ca ovulatia s-a produs,iar cresterea temperaturii e justificata de secretarea progesteronului dupa ovulatie,necesar in mentinerea sarcinii.Aceasta temp se mentine ridicata de regula pana la urmatoarea menstra,iar in caz de sarcina se mentine ridicata vreo 3 luni.Deci ar fii un semn precoce de sarcina daca se mentine ridicata mai mult de 18 zile.Nici una nu v-ati masurat-o?eu fac asta de un an jumate!!!!La cererea medicului.Nu toti medicii sustin acest lucru intra-adevar,dar da pe google sa vezi ce dezbatut e acest subiect.Evident seara temp e mai mare pt ca peste zi avem tot felul de activitati.Dim e relevanta,pt ca e masurat corpul in repaus.

Bafta!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Dankutza,este de bine dec esti ziua 17 si nu a venit menstruatia,nu mai sta pe ghimpi si fa testul ca sa te convingi casunt = liniute,ai sa vezi.Curaj si multa bafta !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetele, mi-am luat inima in dinti si am facut un Surecheck in dimineata asta. Aproape ca nici nu am dormit bine azi-noapte din cauza asta. Astazi sunt in ziua 19 (ziua 1 fiind cea a inseminarii). Eu am facut inseminarea vineri seara, dar am simitit ovulatia duminica dimineata. Deci, ar fi cam ziua 17. Oricum nu conteaza.

Testul a iesit cu a doua liniuta pala, dar vizibila. In trecut, nu iesea a doua vizibila nici sa o pici cu ceara. Dar nu a iesit nici ca data trecuta cand era sarcina. Atunci era ziua 23 si s-au colorat amandoua imediat. Acum, o sa ma imbrac sa ma duc la Synevo sa fac Bhcg. Vreau sa fiu sigura. Nu vreau sa traiesc cu un semn de intrebarea. Sper sa pot lua rezultatul azi.
Ma bazez pe faptul ca si ALexei, i-au iesit testele cu o liniuta pala si apoi analiza de sange i-a confirmat sarcina.
Va pup
Cum am rezultatul, va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

dankutza draga, sigur e sarcina , dar te asteptam si cu rezultatul de la singe, desi eu zic ca deja te putem felicita

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Dankutza - clar e sarcina! Esti fantastica!

Mergi la inceput